Ons verhaal 

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Meer dan 10 jaar ervaring met een hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

Bij onze klanten zagen we een behoefte om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Zelf zien wij diverse ontwikkelingen in de vertaalmarkt die we graag willen verbeteren. Veel vertaalbureaus stellen achter de schermen offertes op en zijn daardoor niet transparant en snel. Daarnaast is een vertaalbureau soms een overbodige schakel met extra kosten. Fairlingo heeft daarom het vertaalproces geoptimaliseerd en de tarieven transparant gemaakt. Je kan binnen 30 seconden een vertaling starten en het vertaalproces live volgen. Zo weet je zeker dat een native speaker jouw tekst vertaalt en controleert. Uitstekende vertalingen voor de scherpste ​prijs zijn het resultaat. Deze dragen bij om mensen te verbinden door minder taalbarrières. Vertalen ‘fairsimpeld’ is daarom onze belofte aan jou.

Meer over vertalen fairsimpeld

 

Globalisering positief laten bijdragen

Globalisering een positieve impact geven door het delen van kennis en ideeën die de wereld mooier maken.

Wij willen dit bereiken door het verbinden van mensen door middel van vertalingen. Eén van de grootste uitdagingen in een globaliserende wereld zijn een groeiende ongelijkheid en individualisering.  Als organisatie willen wij laten zien dat het anders kan. Dit doen wij bijvoorbeeld door het toepassen van zelfsturing en betekenisvol ondernemerschap in ons organisatiemodel. Wij geloven namelijk dat verreweg de meeste mensen deugen en door ze de ruimte te geven betere keuzes maken. Door het creëren van meer autonomie in verbondenheid geloven wij dat zo een goede balans tussen welzijn en welvaart ontstaat. De collectieve winstdeling die onderdeel is van ons organisatiemodel bevordert meer het groepsbelang en minder ongelijkheid.

echo $url ? '' : '' ;

Vera Nijkamp | Community manager

‘Fairlingo is een uniek platform met een fantastische community. Daar zet ik me graag voor in!'

Als community manager helpt Vera klanten en vertalers bij vragen. Daarnaast verzorgt zij de werving en selectie van vertalers en helpt bij het optimaliseren van het platform voor de vertalers.
echo $url ? '' : '' ;

Moritz Zimmer | Vertaler Duits

‘Ik spreek graag vreemde talen, zodat ik vrienden over de hele wereld kan maken’

Moritz is als vertaler Duits aangesloten bij ons platform. Dankzij internationale studies spreekt hij naast zijn moedertaal Duits ook vloeiend Nederlands en Engels. Moritz ziet taal- en cultuurverschillen dan ook niet als barrières, maar als kansen.
echo $url ? '' : '' ;

Renske Daanen | Community manager

'Ik help graag onze klanten bij het wegnemen van taalbarrières en het realiseren van internationaal succes'

Als een van onze Community managers staat Renske altijd klaar voor zowel onze klanten als vertalers. Voor vragen, hulp of feedback met betrekking tot onze vertaaldiensten kun je bij haar, of bij een van onze andere Community managers, terecht.
echo $url ? '' : '' ;

Claudia Muller-Kosters | Community manager

'Tevreden klanten, die worden verrast door de snelheid en kwaliteit van de vertalingen van Fairlingo: daar doen we het voor!'

Claudia is Community manager bij Fairlingo en is de verbindende schakel tussen klanten en vertalers. Hierbij zorgt ze ervoor dat beide partijen (meer dan) tevreden met de samenwerking zijn.
echo $url ? '' : '' ;

Valérie van Eesbeeck | Vertaalster Frans

‘Wat ik leuk vind aan talen zijn de verschillende manieren om een boodschap over te brengen’

Valérie is een van onze professionele Nederlands-Franse vertalers.  Dankzij haar tweetalige achtergrond beheerst ze zowel het Frans als het Nederlands op moedertaalniveau.  Ze is een expert in beide culturen, wat terug te zien is in de kwaliteit van haar vertalingen.
echo $url ? '' : '' ;

Sam van Gentevoort | Community manager

‘Meer dan 10 jaar ervaring als vertaalbureau hebben we vertaald naar Fairlingo’

Sam is werkzaam als community manager en helpt mee met ontwikkelingen aan Fairlingo. Door de mix van contact met klanten, vertalers en het ontwikkelen van het platform kunnen de beste oplossingen toegepast worden.
echo $url ? '' : '' ;

Lotje Stevens | HR manager

'Mensen zijn het belangrijkste onderdeel van Fairlingo. Uiteindelijk zijn het niet strategieën, maar onze mensen die het succes bepalen'

Lotje is als HR manager binnen Fairlingo verantwoordelijk voor de werving- en selectie van nieuwe collega's. Daarnaast zorgt zij voor optimale werk- en ontwikkelingsomstandigheden, waarbij gestreefd wordt naar een maximaal geluksgevoel op het werk. Hierdoor kan iedereen binnen onze organisatie het beste uit zichzelf blijven halen.
echo $url ? '' : '' ;

Jodie Becker-Ouwendyk | Vertaalster Engels

'Marketingteksten zijn mijn persoonlijke favoriet. Ik verdiep me graag in de unieke flair en marketingstrategie van de klant'

Jodie is een van onze professionele vertalers Nederlands Engels. Ze is opgegroeid in Canada, maar verhuisde in 2010 naar Nederland. Ze beheerst naast het Engels inmiddels ook het Nederlands op hoog niveau. Als vertaler is ze gespecialiseerd in het vertalen van onder andere zakelijke en technische teksten.
echo $url ? '' : '' ;

Sven Schiff | Inhouse taalexpert

‘Het is een leerzame uitdaging om de vertalingen nog beter te maken’

Sven is onze inhouse taalexpert en houdt de kwaliteit van onze vertalingen hoog. Zijn kritische en analytische blik houden onze vertalers scherp. Daarnaast werkt hij ook aan het optimaliseren van het vertaalproces.
echo $url ? '' : '' ;

Myrthe Boes | Marketing manager

'Luisteren naar je klanten is de beste marketingstrategie die er is'

Als online marketing manager bij Fairlingo werkt Myrthe elke dag samen met haar collega’s aan de groei en ontwikkeling van ons platform. Met een sterke focus op de klant is ze hierbij continu op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren.
echo $url ? '' : '' ;

Helena Spekreijse | Vertaalster Spaans

‘Het Spaans is een rijke bron van woorden voor allerlei soorten onderwerpen’

De uit Latijns-Amerika afkomstige Helena is als geen ander bekend met de unieke eigenschappen en regionale verschillen die een taal kan hebben. Als een van onze beste vertaalsters Spaans weet ze welke unieke variëteiten van het Spaans te vinden zijn. Daarnaast spreekt Helena zowel Engels als Nederlands.
echo $url ? '' : '' ;

Karin Olde Keizer | Inhouse revisor

‘Er bestaat geen vertaling die onder alle omstandigheden juist is. Het is de kunst de woorden te kiezen die in de gegeven situatie doel treffen!'

Als inhouse revisor controleert Karin onze vertalingen en zorgt ze ervoor dat deze van de beste kwaliteit zijn. Op basis van haar talenkennis en uitgebreide vertaalervaring is ze als geen ander in staat om met een scherp oog naar vertalingen te kijken en deze optimaal te laten aansluiten op de beoogde doelgroep.
echo $url ? '' : '' ;

Xuan Jiang | Vertaalster Chinees

‘Ik zet mijn talent graag in om mensen met hun vertaling te helpen’

Xuan is als vertaalster Chinees werkzaam bij Fairlingo.  Ze is opgegroeid in China en woont al een aantal jaren in Nederland. Dankzij haar internationale loopbaan spreekt Xuan ook vloeiend Engels en Nederlands.
echo $url ? '' : '' ;

Wouter Wessendorp | Developer

‘We hebben Fairlingo gebouwd door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen in software’

Wouter is onze developer en heeft zich bewezen als een ware expert op het gebied van code en slimme oplossingen bedenken samen met de betrokkenen. Dankzij zijn input hebben we onze code en geavanceerde algoritmen op een succesvolle manier ontwikkeld.
echo $url ? '' : '' ;

Dorota Biedrzycka | Vertaalster Pools

‘Het geeft een kick om de nuances van een taal op een correcte manier te kunnen vertalen’

Dorota is een ervaren vertaalster met Pools als moedertaal. Daarbij spreekt en schrijft ze zowel het Nederlands als Engels op hoog niveau. Dankzij haar Master in Communicatie is ze een expert op het gebied van commerciële en juridische teksten.
echo $url ? '' : '' ;

Jeroen van den Engel | Digital marketeer

'Door gebruik te maken van digitale ontwikkelingen zijn we steeds weer in staat onze diensten nog beter te maken'

Jeroen werkt als digital marketeer onder andere mee aan de continue optimalisatie van onze website en systemen. Zijn inspanningen helpen ons de gewenste groei te bereiken en Fairlingo onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen die behoefte hebben aan professionele vertalingen.
echo $url ? '' : '' ;

Anel Zhuaspayeva | Vertaalster Russisch

‘Iemands woordenschat bepaalt de horizon van zijn of haar gedachten'

Anel is een van onze vertalers Nederlands Russisch. Ze is een geboren en getogen Kazach en is zowel met Russisch als Kazachs als moedertaal opgegroeid. Daarnaast heeft ze Engels haar eigen gemaakt. Dankzij haar brede ervaring is ze een hoogstaande vertaalster in diverse onderwerpen.
echo $url ? '' : '' ;

Sonia Silletti | Vertaalster Italiaans

'Het is zo leuk om verschillende talen met elkaar te vergelijken en mensen in staat te stellen elkaar te begrijpen'

Sonia is een geboren en getogen Italiaanse met een passie voor vreemde talen en culturen. Dankzij haar talenknobbel spreekt ze meerdere talen vloeiend en heeft ze van vertalen haar beroep kunnen maken. Als vertaalster Nederlands-Italiaans bij Fairlingo heeft Sonia veel ervaring opgedaan in het vertalen van uiteenlopende teksten.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Maak kennis met onze vertalers

 

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Emrah Kara

Vertaler Turks

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Chiara Caminito

Vertaalster Italiaans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Darja Kondratjeva

Vertaalster Russisch

Francois Morillon

Vertaler Frans

Ning Cui

Vertaalster Chinees

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Maria Ilenia Santoro

Vertaler Italiaans

Frank van der Schuren

Vertaler Nederlands

Ke Zhang

Vertaalster Chinees

Juan Demera

Vertaler Spaans

Anamaria Pabon

Vertaalster Spaans

Anisio David

Vertaler Portugees

Jan-Willem Klok

Vertaler Nederlands

Heewon Sim

Vertaalster Koreaans

Dieneke Boer

Vertaalster Nederlands

Victoria Gay

Vertaalster Frans

Jan van Dorp

Vertaler Nederlands

Sonja Weichnand

Vertaalster Duits

Shunde Chen

Vertaler Nederlands

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Melek Tabakcioglu

Vertaalster Turks

Marie Dittmar

Vertaalster Frans

Kevin Martin

Vertaler Engels

Issam Langrine

Vertaler Frans

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Lucia Dominguez

Vertaalster Spaans

Anh Vu

Vertaalster Duits

Francis Mbila

Vertaler Engels

Thiwaporn_Fuangsumruat

Vertaalster Thais

Solene Robin

Vertaalster Frans

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Marloes van Raamsdonk

Vertaalster Nederlands

Douwe Horsthuis

Vertaler Nederlands

Christian Schwarz

Vertaler Slowaaks

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Cadence Nguyen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Fairlingo is ontstaan uit Vertaalbureau Perfect. Ons team heeft daardoor meer dan 10 jaar ervaring in de vertaalbranche. Op basis van onze gebundelde expertise bieden wij jou de beste vertaling.

Via ons platform ontvang je een professionele vertaling door middel van 3 simpele stappen.