Ons verhaal 

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Meer dan 10 jaar ervaring met een hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit unieke vertaalplatform.

Steeds meer bedrijven en particulieren zoeken een makkelijke, snelle en betaalbare manier om hun teksten professioneel te laten vertalen. Een traditioneel vertaalbureau is hierbij soms een overbodige schakel die extra kosten met zich meebrengt. Daarnaast worden offertes vaak achter de schermen opgesteld en zijn daardoor niet transparant en snel.

Fairlingo heeft het vertaalproces efficiënter, sneller en transparanter gemaakt. Via ons platform ontvang je direct een offerte en start je binnen 30 seconden jouw vertaling. Ook ‘s avonds en in het weekend. Wij beschikken namelijk over een netwerk van ruim 15.000 vertalers. Ons systeem schakelt automatisch de beste vertaler en revisor voor jouw opdracht in. Zij spreken de betreffende taal bovendien altijd op moedertaalniveau.

De prijs die je hiervoor betaalt is niet alleen heel scherp, maar ook standaard inclusief volledige revisie en kwaliteitsgarantie. In je persoonlijke Fairlingo account vind je de afgeronde vertalingen en heb je inzicht in de status van lopende vertalingen. Hoewel je deze in de meeste gevallen niet nodig zult hebben, staat er altijd een projectmanager voor je klaar. Dit noemen wij vertalen ‘fairsimpeld’.

Globalisering positief laten bijdragen

B Corp vertaalbureau Fairlingo

Globalisering biedt ons de kans om goede ideeën en waardevolle kennis wereldwijd met elkaar te delen. Door taalbarrières weg te halen en mensen door middel van vertalingen met elkaar te verbinden willen wij als B Corp gecertificeerd vertaalbureau hieraan bijdragen.

De grootste uitdagingen in een globaliserende wereld zijn het klimaat, een groeiende ongelijkheid en individualisering. Ons vertaalbureau wil laten zien dat het anders kan. Dit doen we bijvoorbeeld door het toepassen van betekenisvol ondernemerschap en zelfsturing. Wij geloven namelijk dat de meeste mensen deugen en dat mensen, door ze de ruimte te geven, betere keuzes maken. Door het creëren van meer autonomie in verbondenheid willen we zo bijdragen aan een goede balans tussen welzijn en welvaart. De collectieve winstdeling en duurzaamheidsinvestering die onderdeel zijn van ons organisatiemodel dragen hier onder andere aan bij.

Vera Nijkamp | Community manager

‘Fairlingo is een uniek platform met een fantastische community. Daar zet ik me graag voor in!'

Als community manager helpt Vera klanten en vertalers bij vragen. Daarnaast verzorgt zij de werving en selectie van vertalers en helpt bij het optimaliseren van het platform voor de vertalers.

Wouter Wessendorp | Developer

‘We hebben Fairlingo gebouwd door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen in software.’

Wouter is onze developer en heeft zich bewezen als een ware expert op het gebied van code en slimme oplossingen bedenken samen met de betrokkenen. Dankzij zijn input hebben we onze code en geavanceerde algoritmen op een succesvolle manier ontwikkeld.

Karin Olde Keizer | Inhouse revisor

‘Er bestaat geen vertaling die onder alle omstandigheden juist is. Het is de kunst de woorden te kiezen die in de gegeven situatie doel treffen!'

Als inhouse revisor controleert Karin onze vertalingen en zorgt ze ervoor dat deze van de beste kwaliteit zijn. Op basis van haar talenkennis en uitgebreide vertaalervaring is ze als geen ander in staat om met een scherp oog naar vertalingen te kijken en deze optimaal te laten aansluiten op de beoogde doelgroep.

Claudia Muller-Kosters | Community manager

'Tevreden klanten, die worden verrast door de snelheid en kwaliteit van de vertalingen van Fairlingo: daar doen we het voor!'

Claudia is Community manager bij Fairlingo en is de verbindende schakel tussen klanten en vertalers. Hierbij zorgt ze ervoor dat beide partijen (meer dan) tevreden met de samenwerking zijn.

Monique van Alstede | Financieel manager

'Geld zal geen succes creëren, de vrijheid om het te verdienen wel.'

Monique zorgt samen met het team van Finance voor een correcte en sluitende boekhouding. Ze zorgen voor inzichtelijke cijfers waarop we als bedrijf kunnen sturen.

Sam van Gentevoort | Community manager

‘Meer dan 10 jaar ervaring als vertaalbureau hebben we vertaald naar Fairlingo.’

Sam is werkzaam als community manager en helpt mee met ontwikkelingen aan Fairlingo. Door de mix van contact met klanten, vertalers en het ontwikkelen van het platform kunnen de beste oplossingen toegepast worden.

Myrthe Boes | Marketing manager

'Luisteren naar je klanten is de beste marketingstrategie die er is.'

Als digital marketeer bij Fairlingo werkt Myrthe elke dag samen met haar collega’s aan de groei en ontwikkeling van ons platform. Met een sterke focus op de klant is ze hierbij continu op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Lotje Stevens | HR manager

'Mensen zijn het belangrijkste onderdeel van Fairlingo. Uiteindelijk zijn het niet strategieën, maar onze mensen die het succes bepalen.'

Lotje is als HR manager binnen Fairlingo verantwoordelijk voor de werving- en selectie van nieuwe collega's. Daarnaast zorgt zij voor optimale werk- en ontwikkelingsomstandigheden, waarbij gestreefd wordt naar een maximaal geluksgevoel op het werk. Hierdoor kan iedereen binnen onze organisatie het beste uit zichzelf blijven halen.

Jeroen van den Engel | Digital marketeer

'Door gebruik te maken van digitale ontwikkelingen zijn we steeds weer in staat onze diensten nog beter te maken.'

Jeroen werkt als digital marketeer onder andere mee aan de continue optimalisatie van onze website en systemen. Zijn inspanningen helpen ons de gewenste groei te bereiken en Fairlingo onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen die behoefte hebben aan professionele vertalingen.

Mariët Buld | Community manager

‘Als innovatief vertaalplatform staat Fairlingo nooit stil. Ik vind het super om bij te kunnen dragen aan deze continue groei en ontwikkeling.'

Mariët staat als community manager klaar voor onze vertalers en klanten wanneer ze vragen hebben, hulp nodig hebben of advies wensen. Op basis van haar kennis, ervaring en enthousiasme werkt ze dagelijks aan een optimaal vertaalproces, zowel voor onze klanten als vertalers.

Maak kennis met onze vertalers

 

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Melanie Bremont
Vertaalster Frans
Emrah Kara
Vertaler Turks
Jada Eliana Tuia
Vertaalster Engels
Isa Weiss
Vertaalster Duits
Anel Zhuaspayeva
Vertaalster Russisch
Chiara Caminito
Vertaalster Italiaans
Fynn Köhler
Vertaler Duits
Darja Kondratjeva
Vertaalster Russisch
Francois Morillon
Vertaler Frans
Ning Cui
Vertaalster Chinees
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Maria Ilenia Santoro
Vertaler Italiaans
Vera van der Wel
Vertaalster Nederlands
Frank van der Schuren
Vertaler Nederlands
Ke Zhang
Vertaalster Chinees
Juan Demera
Vertaler Spaans
Anamaria Pabon
Vertaalster Spaans
Anisio David
Vertaler Portugees
Jan-Willem Klok
Vertaler Nederlands
Heewon Sim
Vertaalster Koreaans
Dieneke Boer
Vertaalster Nederlands
Victoria Gay
Vertaalster Frans
Jan van Dorp
Vertaler Nederlands
Sonja Weichnand
Vertaalster Duits
Shunde Chen
Vertaler Nederlands
Roland Klefoth
Vertaler Duits
Melek Tabakcioglu
Vertaalster Turks
Marie Dittmar
Vertaalster Frans
Kevin Martin
Vertaler Engels
Issam Langrine
Vertaler Frans
Sebastian Majstorovic
Vertaler Duits
Lucia Dominguez
Vertaalster Spaans
Anh Vu
Vertaalster Duits
Francis Mbila
Vertaler Engels
Thiwaporn_Fuangsumruat
Vertaalster Thais
Solene Robin
Vertaalster Frans
Rosa de Mooy
Vertaalster Nederlands
Marloes van Raamsdonk
Vertaalster Nederlands
Douwe Horsthuis
Vertaler Nederlands
Christian Schwarz
Vertaler Slowaaks
Tzu yueh Chen
Vertaalster Chinees
Samuel Hvizd
Vertaler Slowaaks
Cadence Nguyen
Vertaalster Chinees
Stefanie Weeber
Vertaalster Duits
Ouattara nanfo
Vertaler Frans

Fairlingo is ontstaan uit Vertaalbureau Perfect. Ons team heeft daardoor meer dan 10 jaar ervaring in de vertaalbranche. Op basis van onze gebundelde expertise bieden wij jou de beste vertaling.

Via ons platform ontvang je een professionele vertaling door middel van 3 simpele stappen.