Marketing vertalingen gericht op jouw doelgroep

Bereik jouw nieuwe doelgroep met de juist vertaalde marketingcommunicatie.

97% klanttevredenheid

Vertalen met de juiste dosis overtuigingskracht. Content is key.

Native vertalers begrijpen hoe taal een lezer kan aanzetten tot actie. Met de correcte tone of voice is jouw doelgroep beter te bereiken. Het doel van goede marketing is natuurlijk het uitdragen van jouw merk en dit omzetten naar een conversie.

Aansprekende marketingteksten

Door de razendsnelle groei van het internet en de toenemende concurrentie, is online onderscheidend vermogen creëren steeds uitdagender geworden. Bij het lanceren van jouw nieuwe website of webshop in het buitenland, speelt niet alleen het ontwerp een rol. Onze native vertalers zijn in staat om jouw SEO instructies op te volgen en kennen daarnaast de taal en cultuur.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen bij een vertaalbureau. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Marketing vertaling door native speakers

Inmiddels bevat de vertalerdatabase van Fairlingo meer dan 10.000 native vertalers. Ons unieke algoritme filtert de beste 20% vertalers op basis van opleiding, certificaten, aantoonbare ervaring en historisch werk. Op deze manier ben jij verzekerd van de meest geschikte vertaler voor jouw vertaalopdracht.

Lagere overhead = 20% lager woordtarief

Door ons unieke algoritme hebben wij lagere kosten. Hierdoor zijn we in staat om onze vertalers beter te belonen en een scherper woordtarief te bieden.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.