Verover internationale markten met een uitstekende vertaling van jouw marketingteksten

Marketing vertaling

Marketing vertaling van topkwaliteit

Als marketeer wil je dat jouw boodschap ook in een andere taal optimaal tot zijn recht komt. Wij koppelen daarom een specialist op het gebied van marketing vertalingen aan jouw opdracht. Hij of zij is native speaker en beschikt over de benodigde kennis en creativiteit om jouw marketingteksten correct en met de juiste dosis overtuigingskracht te vertalen. Ook op het gebied van SEO website vertalingen hebben wij diverse specialisten in huis. Omdat jouw marketing vertaling altijd wordt gecontroleerd door een revisor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Vertaalbureau voor marketing vertaling

Maximale efficiëntie en snelheid

Fairlingo is gespecialiseerd in marketing vertalingen. We vertalen onder andere regelmatig brochures, blogs, websites, nieuwsbrieven, presentaties en persberichten. Voor maximale efficiëntie en snelheid maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van native speaker vertalers. Je ontvangt binnen 30 seconden je offerte, waarna je direct online een vertaalopdracht kunt starten. Een van onze marketing vertalers gaat vervolgens voor je aan de slag. Hij of zij zorgt ervoor dat de tekst in de andere taal minstens zo doeltreffend is. De juiste tone of voice, een optimale leesbaarheid en perfecte afstemming op de lokale markt staan hierbij centraal.

Vertaling marketingteksten

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Dankzij onze unieke werkwijze betaal je bij Fairlingo de beste prijs voor een professionele vertaling. Je kunt kiezen uit drie niveaus, die zijn gebaseerd op de complexiteit van de tekst en benodigde specialistische kennis. Onze tarieven zijn standaard inclusief volledige revisie en kwaliteitsgarantie. Via je account heb je bovendien altijd en overal inzicht in de status van je opdracht. Wil je onze vertaaldiensten graag eerst uitproberen? Vraag dan een gratis proefvertaling aan.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je marketingteksten vertaald met garantie van kwaliteit

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor marketing vertalingen