Onze vertaaldiensten

Ons vertaalbureau voert uiteenlopende vertaalopdrachten uit voor zowel particulieren als organisaties binnen diverse branches. Op deze pagina vind je een overzicht van de vertaaldiensten en specialisaties waar wij veel ervaring mee hebben. Heb je vragen of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem contact met ons op. Ga naar onze referentiepagina voor een impressie van de organisaties waar wij voor mogen vertalen en voor meer informatie over hun ervaringen met ons platform.

.CSV bestand vertalen

.CSV bestanden kunnen door bijna elke computer in de wereld geopend en bewerkt worden. Deze veelzijdigheid maakt dit bestandstype erg geschikt voor het implementeren van meertalige content. Via ons vertaalplatform laat je .CSV bestanden snel een eenvoudig professioneel vertalen.

.PO bestand vertalen

Portable Object (.po) bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen. Je levert jouw .po bestand eenvoudig online aan. Een van onze ervaren specialisten op het gebied van website vertalingen gaat hierna voor je aan de slag.

.XLIFF bestand vertalen

XML Localisation Interchange File Format (XLIFF) is een op XML gebaseerde indeling die is ontwikkeld om lokalisatie te standaardiseren. Via Fairlingo lever je jouw .XLIFF bestand eenvoudig aan. Hierna gaat een van onze ervaren native vertalers direct voor je aan de slag.

.XML bestand vertalen

XML (eXtensible Markup Language) bestanden kunnen direct worden geüpload naar ons systeem. Wij schakelen vervolgens een van onze ervaren ICT vertalers voor je in. Hij of zij vertaalt jouw .XML bestand nauwkeurig, professioneel en tegen een scherp tarief.

AI vertaling

Onze post-editing vertaaldienst biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding voor je vertaling. Je combineert hierbij het beste van twee werelden. De tekst wordt eerst vertaald door geavanceerde vertaaltechnologie. Daarna wordt de tekst gereviseerd door een ervaren native vertaler. Je betaalt slechts € 0,05 per woord.

Algemene voorwaarden vertalen

Het vertalen van algemene voorwaarden vraagt om specialistische kennis en nauwgezetheid. Met zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering is jouw vertaling bij ons in goede handen. Onze ervaren juridische vertalers zorgen voor een correcte, heldere en nauwkeurige vertaling.

App vertalen

Een sterke meertalige webapplicatie is onmisbaar voor elk bedrijf met internationale ambities. Via ons vertaalbureau start je snel en gemakkelijk een app vertaling. Hierbij ondersteunen we de populairste bestandstypen voor websites en webapplicaties.

Beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling is bedoeld voor officiële documenten. De vertaling wordt uitgevoerd, rechtsgeldig gemaakt en gewaarmerkt door een beëdigd vertaler. Wij voeren regelmatig beëdigde vertalingen uit, zowel voor bedrijven als particulieren.

Bestandstypen vertalen

Via ons vertaalplatform verzorgen we kwalitatief hoogstaande vertalingen voor een concurrerend tarief. Je kunt diverse bestandstypen direct uploaden, waaronder .DOCX, .CSV/XLS, .PO, .XML en .TXT bestanden. Hierna ontvang je binnen 30 seconden een offerte.

Blog vertalen

Meertalige blogs helpen je een grote internationale doelgroep aan te spreken. Onze gespecialiseerde blogvertalers weten als geen ander jouw content helder en doeltreffend te vertalen. Als native speaker houden ze hierbij rekening met de culturele kenmerken van jouw doelgroep.

Boek vertalen

Als auteur of uitgever van een boek ben je trots op het eindproduct. Wij zorgen er daarom voor dat een gespecialiseerde en ervaren vertaler met jouw boekvertaling aan de slag gaat. Hij of zij zorgt ervoor dat de boodschap, schrijfstijl en het gevoel van het originele boek behouden blijft.

Brochure vertalen

Wij hebben veel ervaring met het vertalen van brochures voor uiteenlopende organisaties. Onze native speaker taalexperts zorgen ervoor dat de boodschap perfect aansluit op jouw internationale doelgroep en de brochure in de doeltaal optimaal tot zijn recht komt.

Business & Finance

Ons vertaalbureau helpt jouw business- of finance onderneming taalbarrières weg te nemen Vakkundige vertalingen voor business- en financecontent Onze professionele vertalingen in business en finance zorgen voor duidelijke en precieze communicatie in een internationale zakelijke omgeving. Met ervaren native speaker vertalers en diepgaande kennis van de sector bieden we hoogwaardige vertalingen voor financiële en zakelijke […]

Contract vertalen

Bij het vertalen van een contract zijn nauwkeurigheid en kennis van het juridisch vakjargon van groot belang. Via Fairlingo schakel je snel en gemakkelijk een ervaren juridisch vertaler en revisor in die aan deze eisen voldoet.

Document vertalen

Een document laten vertalen kan bij ons snel en gemakkelijk. Via ons platform lever je eenvoudig je documenten aan. Vervolgens ontvang je direct een offerte. Zodra deze is bevestigd, wordt je vertaalopdracht aan een vakkundige vertaler gekoppeld en start de vertaling.

Drupal website vertalen

Een Drupal website vertaling door ervaren SEO vertalers Maak kennis met onze native vertalers  

E-commerce

Fairlingo helpt jouw e-commerce bedrijf content snel en accuraat te vertalen Expert in e-commerce teksten Ons vertaalbureau is expert in e-commerce teksten. Wij begrijpen dat effectieve vertalingen van cruciaal belang zijn voor online winkels die wereldwijd zaken willen doen. Ons team van professionele vertalers combineert taalkundige vaardigheden met grondige kennis van de e-commerce-industrie. We zorgen […]

Excel bestand vertalen

Excel helpt je meertalige content voor bijvoorbeeld je website, applicatie of documenten te structureren. Upload jouw Excel (.xls) document om een vertaalopdracht te starten. De vertaling wordt ook weer als Excel bestand opgeleverd, zodat je deze snel en makkelijk kunt verwerken.

Financiële vertaling

Jaarlijks vertalen wij vele tientallen financiële documenten voor accountantskantoren en andere organisaties in de financiële sector. Een financiële vertaling vraagt om veel expertise en nauwkeurigheid. Wij bieden hiervoor de juiste gespecialiseerde vertalers, tegen een scherpe prijs.

Grote teksten vertalen

Dankzij de unieke werkwijze van ons vertaalbureau kun je 24/7 jouw teksten uploaden en door een vakkundige vertaler laten vertalen. Ook in het weekend. Dankij ons uitgebreide vertalersnetwerk hebben we altijd een vertaler in huis die over de benodige specifieke kennis en ervaring beschikt om jouw teksten uitstekend te vertalen.

Handleiding vertalen

Een handleiding vertaling vergt een hoge mate van zorgvuldigheid, specialistische kennis en consistentie. Wij werken daarom met ervaren en gespecialiseerde vertalers die de doeltaal altijd op moedertaalniveau beheersen. De vertaling wordt bovendien altijd gereviseerd.

IT & internet

Specialist in vertalingen voor de IT en internet sector Specialist in vertaling van IT en internet teksten Fairlingo is bedreven in het vertalen van teksten voor de IT en internet sector. Veel bedrijven weten Fairlingo daarvoor te vinden. Zo vertalen wij dagelijks softwareprogramma's, handleidingen, apps, websites, webshops en nog veel meer. Fairlingo werkt samen met […]

Jaarverslag vertalen

De vertaling van jouw jaarverslag is bij Fairlingo in goede handen. Ons vertaalbureau beschikt zowel over een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Onze vertalers beheersen bovendien de betreffende doeltaal op moedertaalniveau. Met een uitgebreid netwerk van vertalers hebben wij altijd de juiste vertaalexpert voor jou in huis.

Juridische vertaling

Voor veel advocatenkantoren, notarissen en bedrijven is Fairlingo het vaste adres voor een professionele juridische vertaling. Via ons platform heb je toegang tot ervaren vertalers met uitgebreide kennis van het juridisch vakgebied. Ze beheersen daarnaast de doeltaal op moedertaalniveau.

Magento webshop vertalen

Het vertalen van je Magento webshop kan via Fairlingo snel, gemakkelijk en voordelig. Upload je CSV exports rechtstreeks naar ons platform om een vertaalopdracht te starten. Een van onze online vertaalspecialisten start direct met vertalen. Na de revisieronde ontvang je de vertaling in hetzelfde bestandsformaat dat je hebt aangeleverd.

Marketing & reclame

Op basis van jarenlange ervaring met technische vertalingen voor uiteenlopende bedrijven vertalen we jouw teksten secuur en professioneel. Er is altijd een passende specialist beschikbaar. Hij of zij weet de juiste terminologie te gebruiken en zorgt voor een heldere en doeltreffende vertaling.

Marketing vertaling

Als marketeer wil je dat jouw internationale boodschap optimaal tot zijn recht komt. Wij koppelen daarom een specialist op het gebied van marketing vertalingen aan jouw opdracht. Hij of zij is native speaker en beschikt over de benodigde kennis en creativiteit om jouw marketingteksten correct en met de juiste dosis overtuigingskracht te vertalen.

Medische vertaling

Fairlingo heeft de juiste specialisten in huis om jouw medische of farmaceutische teksten professioneel en nauwkeurig te vertalen. Ons vertaalbureau beschikt over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Wanneer je kiest voor onze specialistische vertaaldienst voldoet de vertaler aan de hoogste kwalificatienormen.

Privacy- en cookiebeleid vertalen

De Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) heeft de regels voor het verzamelen van persoonsgegevens aanzienlijk verscherpt. Hierdoor is het belangrijker dan ooit om het privacybeleid op je website correct en duidelijk weer te geven. Dankzij onze juridisch specialistische vertalers ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaande vertaling.

Productie & bouw

Ons vertaalbureau helpt jouw bedrijf grenzen te verleggen Specialist in vertaling voor productie- en bouwbedrijven Veel productie- en bouwbedrijven hebben al kennis mogen maken met de vertaalservices van Fairlingo. Wij werken met gepassioneerde vertalers die niets liever doen dan klanten tevreden maken met de vertalingen die zij maken. Je kan bij ons terecht voor de […]

Professionele vertaling

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van streng geselecteerde vertalers voor uiteenlopende vakgebieden. Zij zorgen voor een professionele vertaling die voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Elke vertaling wordt bovendien gecontroleerd door een tweede native speaker.

Social media vertaling

Sociale media zijn belangrijke kanalen voor de communicatie met je doelgroep. Het is daarom essentieel dat je social media uitingen ook in een andere taal tot hun recht komen. Onze native speaker vertalers kennen de taal en cultuur van jouw doelgroep als geen ander en weten wat nodig is voor een sterke social media vertaling.

Technische vertaling

Op basis van jarenlange ervaring met technische vertalingen voor uiteenlopende bedrijven vertalen we jouw teksten secuur en professioneel. Er is altijd een passende specialist beschikbaar. Hij of zij weet de juiste terminologie te gebruiken en zorgt voor een heldere en doeltreffende vertaling.

Toerisme & recreatie

Het vertaalplatform voor toeristische en recreatieve content Expert in vertalingen voor de toerisme- en recreatiebranche Professionele vertalingen over toerisme en recreatie zijn essentieel om reizigers te bereiken en unieke ervaringen te delen. Accurate vertalingen van reisbestemmingen, accommodaties, en toeristische attracties vergroten de aantrekkingskracht op internationale bezoekers. Doordat onze natie vertalers de culturele nuances te begrijpen, […]

Toerisme vertaling

Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met vertalingen voor de reisbranche. We zetten uitsluitend native speaker vertalers in die de taal én cultuur van de doelgroep als geen ander kennen. Hierdoor weten zij hoe de boodschap vormgegeven moet worden om in de doeltaal optimaal tot haar recht te komen.

Transport & logistiek

Ons vertaalbureau helpt taalbarrières te overbruggen Gespecialiseerd in vertalingen voor transport en logistiek Voor zowel de overheid als bedrijven die te land, te lucht en te water goederen vervoeren, hebben wij vertalingen uit mogen voeren. Deze partijen uit de transporterende en logistieke sector kiezen voor Fairlingo om de aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit van de […]

Vacature vertalen

De vertaling van je vacaturetekst moet minstens net zo goed zijn als het origineel. Wij zorgen er daarom voor dat de juiste vertaler met relevante vertaalervaring aan jouw vertaalopdracht wordt gekoppeld. De vertaalde vacaturetekst wordt bovendien gecontroleerd door een tweede vertaler, zodat je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit.

Vertaal API

De Fairlingo vertaal-API is de ideale oplossing voor het koppelen van onze vertaaldienst met webshops, websites en andere digitale omgevingen. In onze API-documentatie vind je als developer alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem.

Vertaling reviseren

Wanneer je een vertaling zelf, intern of door een freelancer hebt laten uitvoeren, is het verstandig om de vertaalde tekst te laten controleren door een professionele native speaker vertaler. Via Fairlingo schakel je direct een ervaren revisor in die een vakkundige kwaliteitscontrole uitvoert.

Voeding & gezondheid

Ons vertaalbureau is jouw partner voor vertalingen over voeding en gezondheid Professionele vertalingen over voeding en gezondheid Vertaalbureau Fairlingo is gespecialiseerd in professionele vertalingen over voeding en gezondheid.  Ze bevorderen de uitwisseling van cruciale informatie, inclusief voedingsrichtlijnen en medische kennis, waardoor gezondheidsprofessionals wereldwijd toegang hebben tot relevante informatie. Onze nauwkeurige vertalingen helpen culturele verschillen te […]

Webshop vertalen

Een goede vertaling is belangrijk om internationale e-commerce ambities succesvol vorm te geven. Wij maken de stap naar een meertalige webshop zo makkelijk mogelijk. In drie eenvoudige stappen lever je jouw bestanden of URL's aan, ontvang je een offerte en beschik je snel over een professionele vertaling.

Website vertalen

Een meertalige website is een belangrijke basis voor internationaal succes. Wij zorgen ervoor dat jouw website vertaling van de beste kwaliteit is. Onze gespecialiseerde vertalers hebben ruime ervaring met het doeltreffend vertalen van webteksten en zijn native speaker. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste tone of voice, passend bij jouw internationale doelgroep.

Website woorden tellen

Wanneer je via onze site een offerte voor een website vertaling aanvraagt, telt ons systeem automatisch het aantal woorden op je website. Door aan te geven welke pagina's wel of niet vertaald dienen te worden, ontvang je direct een live offerte voor het geselecteerde aantal woorden.

WordPress website vertalen

WordPress is het meestgebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Via Fairlingo laat je snel en eenvoudig je Wordpress website vertalen. Door de gewenste URL's in te voeren of exportbestanden aan te leveren (onder andere .xml of .po) ontvang je direct een offerte.