Start direct je Zweedse vertaling en ervaar de  creatieve kracht van onze taalexperts

Russisch vertaalbureau

ISO-gecertificeerd & native vertalers

Bij vertaalbureau Fairlingo hechten we enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze service en diensten. Dankzij onze ISO-191001 en ISO-17100 certificeringen garanderen we je dat onze vertalingen aan de beste standaarden voldoen. Bovendien bouwen we aan de kwaliteit door enkel vertalers in de schakelen die het Zweeds op moedertaalniveau beheersen. Zo weet je zeker dat je teksten in goede handen verkeren. Deze native experts kennen de desbetreffende taal en cultuur door en door. De nuances van de Zweedse taal worden zo ook meegenomen. Kortom, via onze ISO-certificeringen en native vertalers leveren we Zweedse vertalingen die het verschil voor je maken.

zweeds vertaalbureau

Leer de Zweedse taal kennen

Zweden is een land dat bij ons Nederlanders bekend staat om haar adembenemende natuur en bruisende cultuur. Echter is de Zweedse taal bij ons relatief onbekend. Als Germaanse taal is er wel sprake van een duidelijk verwantschap aan het Nederlands, Duits en Engels. Bovendien is het Zweeds met zo’n 10 miljoen sprekers de populairste taal van Scandinavië. Uiteraard geen klein aantal. Ook hebben Nederlands en Zweden al meer dan 400 jaar diplomatieke betrekkingen en is de relatie vandaag de dag zeer goed. Met kwalitatief hoogstaande Zweedse vertalingen heb je dus de mogelijkheid om dit kansrijke land effectief te bereiken. Onze native Zweedse vertalers hebben de kennis en vaardigheden om dit voor je te realiseren.

Vertaalbureau

Onze Zweedse vertaalspecialismen

Dankzij ons digitale platform hebben we mogelijkheid om de meest geschikte Zweedse vertaler aan je teksten te koppelen. Via ons systeem kunnen native Zweedse sprekers vanuit de hele wereld de vertaling voor je uitvoeren. Op deze wijze hebben we taalspecialisten vanuit meerdere expertises onder ons kunnen scharen. Denk bijvoorbeeld aan Zweedse vertalers die diepgaande kennis hebben in het schrijven van converterende en SEO vriendelijke webteksten. Al onze vertalers werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag. Een Zweedstalige website wordt binnen een paar dagen beschikbaar voor je gemaakt. Hiernaast hebben we specialisten die bekend zijn met bijvoorbeeld juridische en technische documenten. Al met kunnen onze native vertalers je vanuit een breed scala aan vertaaldiensten van dienst zijn. 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger naar het Zweeds vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Zweedse vertaalplatform ter wereld.