Ons verhaal & team

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Meer dan 10 jaar ervaring met een hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

Bij onze klanten zagen we een behoefte om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Zelf zien wij diverse ontwikkelingen in de vertaalmarkt die we graag positief willen veranderen. Veel vertaalbureaus stellen achter de schermen offertes op en zijn daardoor niet transparant en snel. Daarnaast is een vertaalbureau soms een overbodige schakel die extra geld kost. Fairlingo heeft daarom het vertaalproces geoptimaliseerd en de tarieven transparant gemaakt. Tevens kan je live het vertaalproces volgen en communiceren met de vertaler. Zo weet je zeker dat een native speaker jouw tekst vertaalt en controleert. Zo kunnen wij uitstekende vertalingen maken voor de scherpste ​prijs. Vertalen ‘fairsimpeld’ is daarom onze belofte aan jou.

Meer over vertalen fairsimpeld

echo $url ? '' : '' ;

Sven Schiff | Inhouse taalexpert

‘Het is een leerzame uitdaging om de vertalingen nog beter te maken’

Sven is onze inhouse taalexpert en houdt de kwaliteit van onze vertalingen hoog. Zijn kritische en analytische blik houden onze vertalers scherp. Daarnaast werkt hij ook aan het optimaliseren van het vertaalproces.
echo $url ? '' : '' ;

Vera Nijkamp | Community manager

‘Fairlingo is een uniek platform met een fantastische community. Daar zet ik me graag voor in!

Als community manager helpt Vera klanten en vertalers bij vragen. Daarnaast verzorgt zij de werving en selectie van vertalers en helpt bij het optimaliseren van het platform voor de vertalers.
echo $url ? '' : '' ;

Sam van Gentevoort | Community manager

‘Meer dan 10 jaar ervaring als vertaalbureau hebben we vertaald naar Fairlingo’

Sam is werkzaam als community manager en helpt mee met ontwikkelingen aan Fairlingo. Door de mix van contact met klanten, vertalers en het ontwikkelen van het platform kunnen de beste oplossingen toegepast worden.
echo $url ? '' : '' ;

Wouter Wessendorp | Developer

‘We hebben Fairlingo gebouwd door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen in software’

Wouter is onze developer en heeft zich bewezen als een ware expert op het gebied van code en slimme oplossingen bedenken samen met de betrokkenen. Dankzij zijn input hebben we onze code en geavanceerde algoritmen op een succesvolle manier ontwikkeld.
echo $url ? '' : '' ;

Elsa Bremer | Vertaalster Nederlands

‘Je kunnen uitdrukken in andermans moedertaal heb ik altijd als iets magisch ervaren’

Elsa is een expert op het gebied van Nederlands- Engelse vertalingen. Ze heeft door de jaren heen veel gewerkt met academische teksten. Bovendien heeft ze een minor Italiaans succesvol afgerond.
echo $url ? '' : '' ;

Giovanni Pesco | Vertaler Italiaans

‘Het Italiaans bevat vele unieke expressies die uitdagend zijn om te vertalen’

Giovanni is geboren en getogen in Italië, maar heeft enorm veel wereldse kennis. Zo heeft hij zich in het Engels, Japans en Tibetaans gespecialiseerd. Bovendien is hij een expert in het vertalen van literaire werken.
     
echo $url ? '' : '' ;

Anel Zhuaspayeva | Vertaalster Russisch

‘Iemands woordenschat bepaalt de horizon van zijn of haar gedachten'

Anel is een geboren en getogen Kazach en is zowel met Russisch als Kazachs als moedertaal opgegroeid. Daarnaast heeft ze Engels haar eigen gemaakt. Dankzij haar brede ervaring is ze een hoogstaande vertaalster in diverse onderwerpen.
echo $url ? '' : '' ;

Peter Van der Linde | Vertaler Nederlands

‘Het beheersen van meerdere talen geeft ons de mogelijkheid om de wereld beter vorm te geven’

Peter is een vertaler Nederlands en een expert op het gebied van technische vertalingen. Daarnaast reist hij als partime muzikant de wereld over, waardoor hij zich uitmuntend in het Engels kan uitdrukken.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Maak kennis met onze andere vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans