Portugees vertaalbureau

Professionele Portugese vertalingen door native speakers vanaf €0,07.

97% klanttevredenheid

Teksten laten vertalen door native vertalers. Start nu je Portugese vertaling.

Portugese vertalingen

Fairlingo heeft met haar Portugees vertaalbureau ervaring met het vertalen van en naar het Portugees. Portugees wordt door ongeveer 230 miljoen wereldwijd gesproken. Bij het vertalen van een Portugese tekst is het belangrijk dat de vertaler de boodschap van de tekst goed weet te vertalen. Doordat wij met native speakers werken zal de juiste boodschap van de tekst ook daadwerkelijk worden overgebracht.

Gecertificeerd vertaalplatform

Fairlingo is het enige vertaalplatform dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Dat betekent dat alle vertalingen aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen en dat de vertalingen worden nagekeken door een revisor. De ISO-9001 norm gaat met name om de klanttevredenheid continu te verhogen en de ISO-17100 norm stelt meer eisen aan het vertaalproces.

Native freelancers

Naast dat wij de ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen in bezit hebben, werken wij uitsluitend met native speakers. Dit zijn vertalers die zijn opgegroeid in het land waarvoor ze vertalingen uitvoeren. Doordat native speakers zijn geboren en getogen in het land, kennen ze de taal en cultuur en zo weten ze altijd de juiste boodschap over te brengen met een vertaling.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.