Teksten laten vertalen door native vertalers. Start nu je Portugese vertaling.

Portugese vertalingen

Fairlingo heeft met haar Portugees vertaalbureau ervaring met het vertalen van en naar het Portugees. Portugees wordt door ongeveer 230 miljoen wereldwijd gesproken. Bij het vertalen van een Portugese tekst is het belangrijk dat de vertaler de boodschap van de tekst goed weet te vertalen. Doordat wij met native speakers werken zal de juiste boodschap van de tekst ook daadwerkelijk worden overgebracht.

Talen en tarieven

 

Gecertificeerd vertaalplatform

Fairlingo is het enige vertaalplatform dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Dat betekent dat alle vertalingen aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen en dat de vertalingen worden nagekeken door een revisor. De ISO-9001 norm gaat met name om de klanttevredenheid continu te verhogen en de ISO-17100 norm stelt meer eisen aan het vertaalproces.

Gecertificeerd vertaalbureau

 

Native freelancers

Naast dat wij de ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen in bezit hebben, werken wij uitsluitend met native speakers. Dit zijn vertalers die zijn opgegroeid in het land waarvoor ze vertalingen uitvoeren. Doordat native speakers zijn geboren en getogen in het land, kennen ze de taal en cultuur en zo weten ze altijd de juiste boodschap over te brengen met een vertaling.

Onze vertaaldiensten

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties