Wat bieden wij vertalers?

 

Flexibiliteit

Je ontvangt opdrachtaanvragen per e-mail en kan deze accepteren naar eigen inzicht. De aanvragen per e-mail kan je makkelijk activeren. Het account kan je vrijblijvend aanmaken en direct verwijderen indien gewenst

Samen vertalen

Door onze unieke werkwijze werken de vertaler en revisor samen in de cloud aan de vertaling. De revisor controleert de vertaling en geeft feedback aan de vertaler. Zo houden we elkaar scherp en leren vertalers van elkaar.

Slimme techniek

Fairlingo is een uniek vertaalform ontwikkeld vanuit 10 jaar ervaring als vertaalbureau. Deze ervaring is gecombineerd met de nieuwste technieken en vooruitstrevende ideeën. Vanwege deze toegepaste innovatie is de ontwikkeling van het vertaalplatform ondersteund door de EU met een MIT subsidie.

Fairlingo is er voor beginnende en ervaren vertalers

Hoe beter je wordt
hoe meer je verdient

Na het behalen van een specifiek aantal punten haal je een hoger niveau.
Hoe hoger je niveau is hoe meer je krijgt per woord. Je wordt uitbetaald via PayPal.
€0.03
per woord exclusief BTW
25 points

Beginner

per vertaald woord: €0,03
per gereviseerd woord: €0,005

Je bent bijvoorbeeld een beginnende vertaler of tweetalig opgegroeid. Je verdient € 0,03 per vertaald woord en € 0,005 per gereviseerd woord. .Je wordt uitbetaald via PayPal.

€0.06
per woord exclusief BTW
35 points

Ervaren

per vertaald woord: €0,06
per gereviseerd woord: €0,006

Je hebt dit level bereikt vanuit het eerste niveau of je kan met aantoonbare professionele ervaring starten op dit niveau. Je verdient € 0,06 per vertaald woord en € 0,006 per gereviseerd woord. Je wordt uitbetaald via PayPal.

€0.08
per woord exclusief BTW
55 points

Expert

per vertaald woord: €0,08
per gereviseerd woord: €0,007

Je hebt dit level bereikt vanuit het vorige niveau of je kan met aantoonbare professionele ervaring starten op dit niveau. Je verdient € 0,08 per vertaald woord en € 0,007 per gereviseerd woord. Je wordt uitbetaald via PayPal.

Hoe werkt het

 

 

Begin vandaag

Eenvoudig inschrijven zonder verplichtingen via onze website. Als je professionele vertaalervaring hebt kan je starten op een hoger niveau door het uploaden van je kwalificaties.

Vertaal een tekst

Opdrachtaanvragen ontvang je per e-mail en je vertaalt in ons systeem. Je kan een tekst vertalen of reviseren. lees meer over de werkwijze in onze online handleiding

Verdien steeds meer

Hoe beter je wordt hoe meer en complexere opdrachten je krijgt. Voor de complexe vertalingen krijg je meer betaald. Lees er meer over in onze online handleiding.

Werken samen met mensen uit meer dan 84 landen

Fairlingo is ontwikkeld door professionals die ook vertalen

Je krijgt feedback
van andere vertalers
om je vertaalvaardigheden
te verbeteren.

 

 

Samen klanten verbinden met andere culturen

Klanten
waarderen onze vertalingen met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Wat je toekomstige collega’s zeggen

echo $url ? '' : '' ;

Sven Schiff | Inhouse taalexpert

‘Het is een leerzame uitdaging om de vertalingen nog beter te maken’

Sven is onze inhouse taalexpert en houdt de kwaliteit van onze vertalingen hoog. Zijn kritische en analytische blik houden onze vertalers scherp. Daarnaast werkt hij ook aan het optimaliseren van het vertaalproces.
echo $url ? '' : '' ;

Vera Nijkamp | Community manager

‘Fairlingo is een uniek platform met een fantastische community. Daar zet ik me graag voor in!

Als community manager helpt Vera klanten en vertalers bij vragen. Daarnaast verzorgt zij de werving en selectie van vertalers en helpt bij het optimaliseren van het platform voor de vertalers.
echo $url ? '' : '' ;

Moritz Zimmer | Vertaler Duits

‘Ik spreek graag vreemde talen, zodat ik vrienden over de hele wereld kan maken’

Moritz is als vertaler Duits aangesloten bij ons platform. Dankzij internationale studies spreekt hij naast zijn moedertaal Duits ook vloeiend Nederlands en Engels. Moritz ziet taal- en cultuurverschillen dan ook niet als barrières, maar als kansen.
echo $url ? '' : '' ;

Claudia Muller-Kosters | Community manager

'Tevreden klanten, die worden verrast door de snelheid en kwaliteit van de vertalingen van Fairlingo: daar doen we het voor!'

Claudia is Community manager bij Fairlingo en is de verbindende schakel tussen klanten en vertalers. Hierbij zorgt ze ervoor dat beide partijen uitermate tevreden met de samenwerking zijn.
echo $url ? '' : '' ;

Valérie van Eesbeeck | Vertaalster Frans

‘Wat ik leuk vind aan talen zijn de verschillende manieren om een boodschap over te brengen’

Valérie is een van onze professionele Nederlands-Franse vertalers.  Dankzij haar tweetalige achtergrond beheerst ze zowel het Frans als het Nederlands op moedertaalniveau.  Ze is een expert in beide culturen, wat terug te zien is in de kwaliteit van haar vertalingen.
echo $url ? '' : '' ;

Sam van Gentevoort | Community manager

‘Meer dan 10 jaar ervaring als vertaalbureau hebben we vertaald naar Fairlingo’

Sam is werkzaam als community manager en helpt mee met ontwikkelingen aan Fairlingo. Door de mix van contact met klanten, vertalers en het ontwikkelen van het platform kunnen de beste oplossingen toegepast worden.
echo $url ? '' : '' ;

Xuan Jiang | Vertaalster Chinees

‘Ik zet mijn talent graag in om mensen met hun vertaling te helpen’

Xuan is als vertaalster Chinees werkzaam bij Fairlingo.  Ze is opgegroeid in China en woont al een aantal jaren in Nederland. Dankzij haar internationale loopbaan spreekt Xuan ook vloeiend Engels en Nederlands.
echo $url ? '' : '' ;

Myrthe Boes | Marketing manager

'Luisteren naar je klanten is de beste marketingstrategie die er is'

Als online marketing manager bij Fairlingo werkt Myrthe elke dag samen met haar collega’s aan de groei en ontwikkeling van ons platform. Met een sterke focus op de klant is ze hierbij continu op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren.
echo $url ? '' : '' ;

Wouter Wessendorp | Developer

‘We hebben Fairlingo gebouwd door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen in software’

Wouter is onze developer en heeft zich bewezen als een ware expert op het gebied van code en slimme oplossingen bedenken samen met de betrokkenen. Dankzij zijn input hebben we onze code en geavanceerde algoritmen op een succesvolle manier ontwikkeld.
echo $url ? '' : '' ;

Helena Spekreijse | Vertaalster Spaans

‘Het Spaans is een rijke bron van woorden voor allerlei soorten onderwerpen’

De uit Latijns-Amerika afkomstige Helena is als geen ander bekend met de unieke eigenschappen en regionale verschillen die een taal kan hebben. Als een van onze beste vertaalsters Spaans weet ze welke unieke variëteiten van het Spaans te vinden zijn. Daarnaast spreekt Helena zowel Engels als Nederlands.