Wat bieden wij vertalers?

 

Flexibiliteit

Je ontvangt opdrachtaanvragen per e-mail en kan deze accepteren naar eigen inzicht. De aanvragen per e-mail kan je makkelijk activeren. Het account kan je vrijblijvend aan maken en direct verwijderen indien gewenst

Samen vertalen

Door onze unieke werkwijze werken de vertaler en revisor samen in de cloud aan de vertaling. De revisor controleert de vertaling en geeft feedback aan de vertaler. Zo houden we elkaar scherp en leren vertalers van elkaar.

Slimme techniek

Fairlingo is een uniek vertaalform ontwikkeld vanuit 10 jaar ervaring als vertaalbureau. Deze ervaring is gecombineerd met de nieuwste technieken en vooruitstrevende ideeën. Vanwege deze toegepaste innovatie is de ontwikkeling van het vertaalplatform ondersteund door de EU met een MIT subsidie.

Fairlingo is er voor beginnende en ervaren vertalers

Hoe beter je wordt
hoe meer je verdient

Na het behalen van een specifiek aantal punten haal je een hoger niveau.
Hoe hoger je niveau is hoe meer je krijgt per woord. Je wordt uitbetaald via PayPal.
€0.03
per woord exclusief BTW
25 points

Beginner

per vertaald woord: €0,03
per gereviseerd woord: €0,005

Je bent bijvoorbeeld een beginnende vertaler of tweetalig opgegroeid. Je verdient € 0,03 per vertaald woord en € 0,005 per gereviseerd woord. .Je wordt uitbetaald via PayPal.

€0.06
per woord exclusief BTW
35 points

Ervaren

per vertaald woord: €0,06
per gereviseerd woord: €0,006

Je hebt dit level bereikt vanuit het eerste niveau of je kan met aantoonbare professionele ervaring starten op dit niveau. Je verdient € 0,06 per vertaald woord en € 0,006 per gereviseerd woord. Je wordt uitbetaald via PayPal.

€0.08
per woord exclusief BTW
55 points

Expert

per vertaald woord: €0,08
per gereviseerd woord: €0,007

Je hebt dit level bereikt vanuit het vorige niveau of je kan met aantoonbare professionele ervaring starten op dit niveau. Je verdient € 0,08 per vertaald woord en € 0,007 per gereviseerd woord. Je wordt uitbetaald via PayPal.

Hoe werkt het

 

 

Begin vandaag

Eenvoudig inschrijven zonder verplichtingen via onze website. Als je professionele vertaalervaring hebt kan je starten op een hoger niveau door het uploaden van je kwalificaties.

Vertaal een tekst

Opdrachtaanvragen ontvang je per e-mail en je vertaalt in ons systeem. Je kan een tekst vertalen of reviseren. lees meer over de werkwijze in onze online handleiding

Verdien steeds meer

Hoe beter je wordt hoe meer en complexere opdrachten je krijgt. Voor de complexe vertalingen krijg je meer betaald. Lees er meer over in onze online handleiding.

Werken samen met mensen uit meer dan 84 landen

Schrijf je in en werk samen met een unieke community

 

 

Francois Morillon

Vertaler Frans

Jan-Willem Klok

Vertaler Nederlands

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Marie Dittmar

Vertaalster Frans

Nina Turk

Vertaalster Engels

Fairlingo is ontwikkeld door professionals die ook vertalen

Omdat het vertaalproces
simpeler en voordeliger
kan zonder kwaliteit
te verliezen.

 

 

Samen klanten verbinden met andere culturen

Klanten
waarderen onze vertalingen met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Wat je toekomstige collega’s zeggen

Sven Schiff | Inhouse taalexpert

‘Het is een leerzame uitdaging om de vertalingen nog beter te maken’

Sven is onze inhouse taalexpert en houdt de kwaliteit van onze vertalingen hoog. Zijn kritische en analytische blik houden onze vertalers scherp. Daarnaast werkt hij ook aan het optimaliseren van het vertaalproces.

Vera Nijkamp | Community manager

‘Fairlingo is een uniek platform met een fantastische community. Daar zet ik me graag voor in!

Als community manager helpt Vera klanten en vertalers bij vragen. Daarnaast verzorgt zij de werving en selectie van vertalers en helpt bij het optimaliseren van het platform voor de vertalers.

Claudia Muller-Kosters | Community manager

'Tevreden klanten, die worden verrast door de snelheid en kwaliteit van de vertalingen van Fairlingo: daar doen we het voor!'

Claudia is Community manager bij Fairlingo en is de verbindende schakel tussen klanten en vertalers. Hierbij zorgt ze ervoor dat beide partijen uitermate tevreden met de samenwerking zijn.

Sam van Gentevoort | Community manager

‘Meer dan 10 jaar ervaring als vertaalbureau hebben we vertaald naar Fairlingo’

Sam is werkzaam als community manager en helpt mee met ontwikkelingen aan Fairlingo. Door de mix van contact met klanten, vertalers en het ontwikkelen van het platform kunnen de beste oplossingen toegepast worden.

Kerim Aksit | Online marketeer

'Door vol gebruik te maken van de online wereld, ontdekken we steeds weer nieuwe kansen om onze diensten nog beter te maken'

Als online marketeer zet Kerim zich in om de online aanwezigheid van Fairlingo zo sterk mogelijk te maken.  Door onze effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid continu te verbeteren, blijven onze diensten dichtbij de wensen en behoeften van de klant.

Wouter Wessendorp | Developer

‘We hebben Fairlingo gebouwd door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen in software’

Wouter is onze developer en heeft zich bewezen als een ware expert op het gebied van code en slimme oplossingen bedenken samen met de betrokkenen. Dankzij zijn input hebben we onze code en geavanceerde algoritmen op een succesvolle manier ontwikkeld.

Anabella Peters | Vertaalster Duits

‘Elke relatie, zowel prive als zakelijk, kan alleen met een passende communicatie succesvol zijn’

Anabella is een ervaren vertaalster en is tweetalig opgegroeid. Ze is dus zowel in het Duits als Portugees vloeiend. Daarnaast heeft Anabella zich gespecialiseerd in het vertalen van wetenschappelijke documenten.
 

Anthony Mansour | Vertaler Frans

‘Dankzij mijn eigen multiculturele achtergrond was vertaler worden een logische stap’

Anthony is een vertaler Frans die ook uitstekend met Arabisch uit de voeten kan. Door zijn achtergrond als engineer heeft hij zich kunnen specialiseren in technische vertalingen. Daarnaast heeft hij een vaardigheden in het vertalen van reisteksten.

Elsa Bremer | Vertaalster Nederlands

‘Je kunnen uitdrukken in andermans moedertaal heb ik altijd als iets magisch ervaren’

Elsa is een expert op het gebied van Nederlands- Engelse vertalingen. Ze heeft door de jaren heen veel gewerkt met academische teksten. Bovendien heeft ze een minor Italiaans succesvol afgerond.

Giovanni Pesco | Vertaler Italiaans

‘Het Italiaans bevat vele unieke expressies die uitdagend zijn om te vertalen’

Giovanni is geboren en getogen in Italië, maar heeft enorm veel wereldse kennis. Zo heeft hij zich in het Engels, Japans en Tibetaans gespecialiseerd. Bovendien is hij een expert in het vertalen van literaire werken.