Start nu je Turkse vertaling en bereik meer dan 90 miljoen mensen

Snel en transparant vertalen

Via onze applicatie sta je in direct content met native Turkse vertalers met een diepgaande kennis hebben van de taal en cultuur. Door simpelweg je teksten naar onze cloud te uploaden, ontvang je binnen 30 seconden een live offerte. Na het accepteren van deze offerte kan je live meekijken hoe de turkse vertaler te werk gaat. Hierbij is het mogelijk om direct met hem of haar te communiceren. Nadat de vertaling klaar is, wordt deze nog extra door een ervaren revisor nagekeken. Na oplevering heb je altijd recht op 30 dagen garantie. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

Vakgebieden in de Turkse taal

Om de beste vertaling te leveren aan onze klanten werken wij uitsluitend met native speakers. Veelvoorkomende Turkse vertaling zijn bijvoorbeeld jurdische vertalingenjurdische vertalingen en website vertalingen. Ook hebben wij veel ervaring met het vertalen van andere talen dan het Turks. Bij al onze vertalingen werken wij met native speakers. Dit zijn vertalers die geboren en getogen zijn in het land zelf, hierdoor beheersen zij de taal en cultuur perfect. Bovendien is Turkije een populair vakantieland en veel van onze klanten zijn dan ook werkzaam in de toeristenbranche. Het vertalen van websites of folders voor de toeristenbranche doen wij dan ook vaak.

Gecertificeerd vertaalplatform

Naast dat wij werken met native speakers, zij wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Met deze certificaten moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen en daar voldoen wij aan met ons Turks vertaalbureau. Ook klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te laten zijn. Je kunt de vertaling bij ons live volgen en dat is een groot voordeel ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau. Ook kun je bij ons een gratis proefvertaling aanvragen.

Sneller en voordeliger naar het Turks vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Turkse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch
Ests

Ontmoet onze gedreven
native Turkse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Turkse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany