Turkse teksten professioneel vertalen. Start nu je Turkse vertaling.

Wij werken met native speakers, zo kunnen wij jou de best mogelijk tekst leveren en kun je ervan uitgaan dat de juiste boodschap zal worden overgebracht. Vraag een gratis proefvertaling aan om je te overtuigen!

 

 

Turkse vertalingen

Turkije is populair vakantieland en veel van onze klanten zijn dan ook werkzaam in de toeristenbranche. Het vertalen van websites of folders voor de toeristenbranche doen wij dan ook vaak. Naast deze vertalingen verzorgen wij ook onder andere ook financiële vertalingen, jurdische vertalingen en technische vertalingen.

Talen en tarieven

Vakgebieden Turkse taal

Om de beste vertaling te leveren aan onze klanten werken wij uitsluitend met native speakers. Veelvoorkomende Turkse vertaling zijn bijvoorbeeld juridische vertalingen, marketing vertalingen en webshop vertalingen. Ook hebben wij veel ervaring met het vertalen van andere talen dan het Turks. Bij al onze vertalingen werken wij met native speakers. Dit zijn vertalers die geboren en getogen zijn in het land zelf, hierdoor beheersen zij de taal en cultuur perfect.

Onze vertaaldiensten

Gecertificeerd vertaalplatform

Naast dat wij werken met native speakers, hebben wij ook de ISO-9001 en ISO-17100 certificaten. Met deze certificaten moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen en daar voldoen wij aan met ons Turks vertaalbureau. Ook klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te laten zijn. Je kunt de vertaling bij ons live volgen en dat is een groot voordeel ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau. Ook kun je bij ons een gratis proefvertaling aanvragen.

Gecertificeerd vertaalbureau

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands

Frank van der Schuren

Vertaler Nederlands

Anamaria Pabon

Vertaalster Spaans

Anisio David

Vertaler Portugees

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Heewon Sim

Vertaalster Koreaans

Dieneke Boer

Vertaalster Nederlands

Emrah Kara

Vertaler Turks

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany