Ervaren Turks vertaalbureau

Turkse vertalingen door professionele native speakers vanaf €0,07.

97% klanttevredenheid

Turkse teksten professioneel vertalen. Start nu je Turkse vertaling.

Wij werken met native speakers, zo kunnen wij jou de best mogelijk tekst leveren en kun je ervan uitgaan dat de juiste boodschap zal worden overgebracht. Vraag een gratis proefvertaling aan om je te overtuigen!

Turkse vertalingen

Turkije is populair vakantieland en veel van onze klanten zijn dan ook werkzaam in de toeristenbranche. Het vertalen van websites of folders voor de toeristenbranche doen wij dan ook vaak. Naast deze vertalingen verzorgen wij ook onder andere ook financiële vertalingen, jurdische vertalingen en technische vertalingen.

Vakgebieden Turkse taal

Om de beste vertaling te leveren aan onze klanten werken wij uitsluitend met native speakers. Veelvoorkomende Turkse vertaling zijn bijvoorbeeld juridische vertalingen, marketing vertalingen en webshop vertalingen. Ook hebben wij veel ervaring met het vertalen van andere talen dan het Turks. Bij al onze vertalingen werken wij met native speakers. Dit zijn vertalers die geboren en getogen zijn in het land zelf, hierdoor beheersen zij de taal en cultuur perfect.

Gecertificeerd vertaalplatform

Naast dat wij werken met native speakers, hebben wij ook de ISO-9001 en ISO-17100 certificaten. Met deze certificaten moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen en daar voldoen wij aan met ons Turks vertaalbureau. Ook klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te laten zijn. Je kunt de vertaling bij ons live volgen en dat is een groot voordeel ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau. Ook kun je bij ons een gratis proefvertaling aanvragen.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.