Ervaren native vertaler Nederlands Roemeens

Carmela is een gedreven vertaler Nederlands Roemeens met veel ervaring in het vertalen van verschillende soorten teksten. Dankzij haar afgeronde studie "Applied Modern Languages" en meer dan 20 jaar werkervaring als vertaler is ze gespecialiseerd in het vertalen van onder andere commerciële, technische en juridische documenten. Carmela heeft verschillende vertaalopleidingen gevolgd en blijft haar vaardigheden voortdurend verbeteren om op de hoogte te blijven van de veranderingen in de vertaalwereld. Naast Roemeens en Nederlands spreekt Carmela ook nog vloeiend Duits. Ze is als geen ander in staat om teksten foutloos te vertalen en hierbij de juiste schrijfstijl te hanteren.  Als taalexpert bij ons Roemeense vertaalbureau houdt Carmela van de uitdaging van gevarieerde opdrachten. Carmela is gepassioneerd door de vertaalindustrie en toegewijd aan het op tijd leveren van diensten van hoge kwaliteit.

ISO gecertificeerde Engelse vertaling vanaf € 0,05 per woord

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Via ons platform staan 24/7 vakkundige vertalers voor je klaar. Voor elk specialisme hebben wij de juiste expert in huis. Al onze vertalingen worden gereviseerd door een ervaren native corrector en zijn inclusief kwaliteitsgarantie. In drie eenvoudige stappen laat je jouw vertaling via ons platform uitvoeren:

  1. Upload jouw bestand via onze site en ontvang binnen 30 seconden een offerte.
  2. Na bevestiging gaat een van onze top Nederlands-Roemeense vertalers met jouw tekst aan de slag. Wanneer de vertaling klaar is, wordt de tekst gereviseerd door een corrector.
  3. De definitieve vertaling ontvang je in je mailbox en is tevens te downloaden in je Fairlingo account.

Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij snel uitstekende vertalingen leveren, voor een scherpe prijs. Je laat bij Fairlingo al vanaf € 0,05 per woord jouw tekst vertalen. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een welkomstkorting van 10%.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
vertalers

 

Image placeholder
Monia Elkhannoussi
Vertaalster Engels
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Jada Eliana Tuia
Vertaalster Engels
Image placeholder
Kevin Martin
Vertaler Engels
Image placeholder
Francis Mbila
Vertaler Engels

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Roemeens vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Roemeense vertaalplatform ter wereld.