Laat je teksten fairsimpeld naar het Grieks vertalen

Russische vertaling

Werkwijze gebouwd op transparantie

De Fairlingo werkwijze  is op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en transparantie gebouwd. Via onze snelle applicatie start je al binnen enkele ogenblikken een Griekse vertaling. Onze software telt de woorden van je document en berekent in 30 seconden de best passende offerte voor je. Na het accepteren van deze offerte, wordt je Griekse vertaalopdracht automatisch aan de meest geschikte vertaler gekoppeld. Via onze app heb je vervolgens de mogelijkheid om direct met hem of haar te communiceren. Kijk live mee hoe de native Griekse vertaler aan de opdracht werkt. Nadat de opdracht is afgerond, wordt deze door een ervaren revisor nagekeken. Na oplevering blijven je vertalingen gearchiveerd in je account staan. Dit noemen we fairsimpeld werken. 

Russisch vertaalbureau

Scherpe tarieven & hoogstaande kwaliteit

We hebben onze applicatie ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk voor je te werken. Zodoende ben je bij ons verzekerd van een ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding. Al vanaf €0,07 per woord kun je je algemene/ of online teksten laten vertalen. Een website of webshop naar het Grieks laten vertalen is zo een prijsbewuste keuze. Bovendien maak je al voor €0,11 per woord gebruik van ons specialistisch tarief. Hiermee zijn documenten, als technische handleidingen en algemene voorwaarden, voor je in handbereik. Met het hoogste tarief van €0,15 per laat je complexe teksten en rapporten door een specialist vertalen.

Russisch vertaalbureau

Garantie & ISO gecertificeerde Griekse vertalingen

Fairlingo bezit zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Dit houdt in dat de diensten en service die je bij ons afneemt aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Hiernaast heb je altijd recht op 30 dagen garantie op het geleverde werk. Indien je niet volledig over de vertaling tevreden bent, kan je hem kosteloos laten aanpassen. Uiteraard werken we alleen met vertalers die hun desbetreffende doeltaal op native niveau beheersen. Dankzij ons unieke feedback- en puntensysteem houden we goed in de gaten of de vertaalde teksten aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Zodoende garanderen we je van een fairsimpelde aanpak.

De Griekse taal en cultuur toegankelijk voor je gemaakt

Het Grieks is één van de oudste culturen van de wereld. Al ruim 3000 jaar lang wordt deze taal in het zuiden van Europa gesproken. Het Grieks heeft zelfs een enorm invloed op onze eigen talen gehad. Woorden als bijvoorbeeld democratie, filosofie en bibliotheek kennen allemaal hun oorsprong in het oude Grieks. De taal heeft zelfs een eigen alfabet, dat aanzienlijk van het Latijnse verschilt. Dit maakt het nog een stuk minder toegankelijk voor de niet-sprekers. Een native taalexpert is daarom essentieel. Je hebt iemand nodig die, niet alleen de taal zelf, maar ook de eigenschappen van de cultuur door en door kent. Onze native Griekse vertalers beheersen de skills om je vertaalopdracht in goede banen te leiden.

 

vertaalbureau Grieks

Onze Beëdigde Griekse vertalers staan voor je klaar

Via ons platform kun je zowel reguliere als beëdigde Griekse vertalingen laten uitvoeren. Onze beëdigde vertalers hebben de bevoegdheid van de Nederlandse rechtbank om officiële documenten zowel in taal als rechtsgeldigheid naar het Grieks over te zetten. Met andere woorden, een beëdigde Griekse vertaling zal dezelfde juridische kracht als het origineel hebben. Deze dienst heb je vaak nodig voor documenten als bijvoorbeeld testamenten, diploma’s en contracten. Bij emigratie, studeren of zakendoen in Griekenland komt het vaak voor dat de plaatselijke partijen je officiële documenten in het Grieks beschikbaar willen. Een beëdigde vertaling biedt hier de oplossing voor.

Onze Griekse native vertalers werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag, zelfs in het weekend.

Sneller en voordeliger naar het Grieks vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Griekse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Griekse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Griekse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany