Kies het niveau dat het beste
bij jouw vertaling past

Onze vertalingen worden uitgevoerd door hoogopgeleide native speakers. Elke vertaling is inclusief een correctieronde en kwaliteitsgarantie.
Het is mogelijk het vertaal- en correctieproces live te volgen in het account. Zo bieden wij meer transparantie ten opzichte van traditionele vertaalbureaus. Wij hanteren geen minimumtarief en opstarttijd voor de vertaling. Op de offerte staat altijd een vaste prijs en levertijd.

 

€0.07
per woord exclusief BTW
Tarieven vertalen

Online/algemeen

Prijs per woord: vanaf €0,07 (Excl. btw)
Welkomstkorting per woord: vanaf €0,06 (Excl. btw)

Geschikt voor online en algemene vertalingen, zoals website teksten, handleidingen en blogs. Uitstekende vertaalvaardigheden zijn belangrijker dan kennis van het domein. Dezelfde schrijfstijl wordt toegepast (tenzij instructies anders verlangen) en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied. Instructies met betrekking tot bijvoorbeeld de schrijfstijl of SEO vriendelijke teksten kunnen worden opgegeven. Een hoogopgeleide native speaker zorgt voor een professionele vertaling volgens de ISO-9001 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie dankzij onze unieke werkwijze.

€0.11
per woord exclusief BTW
Wat kost een vertaling

Specialistisch

Prijs per woord: €0,11 (Excl. btw)
Welkomstkorting per woord: €0,10 (Excl. btw)

Geschikt voor specialistische vertalingen, zoals technische beschrijvingen en algemene voorwaarden. Kennis van het domein is gewenst. Dezelfde schrijfstijl wordt toegepast (tenzij instructies anders verlangen) en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied. Instructies betreft bijvoorbeeld de schrijfstijl of toelichtingen kunnen worden opgegeven. De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker volgens de ISO-9001 norm en ISO-17100 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie dankzij onze unieke werkwijze.

€0.15
per woord exclusief BTW
Vertalen tarieven

Complex

Prijs per woord: €0,15 (Excl. btw)
Welkomstkorting per woord: €0,14 (Excl. btw)

Geschikt voor de meest complexe vertalingen, zoals gecompliceerde contracten en medische vertalingen met veel specialistische termen. Uitgebreide kennis van het domein is gewenst. Dezelfde schrijfstijl wordt toegepast (tenzij instructies anders verlangen) en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied. Instructies betreft bijvoorbeeld de schrijfstijl of aanvullende bijlagen kunnen worden opgegeven. De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker volgens de ISO-9001 norm en ISO-17100 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie dankzij onze unieke werkwijze.

Fairlingo levert per opdracht 1250 woorden per dag, 7 dagen in de week. De levertijd staat ook op de online offerte. Indien een verkorte levertijd nodig is kunnen meerdere opdrachten worden gestart.

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Dit bedrag wordt getoond bij de offerte aanvraag. Daarnaast kan er in het persoonlijke account vertaaltegoed worden aangeschaft om later te gebruiken. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.


Door onze unieke werkwijze kunnen wij jou de beste prijzen per woord bieden.