Onze tarieven voor vertalen

Hoge kwaliteit voor de laagste prijs

Nergens anders laat je jouw teksten tegen dezelfde scherpe tarieven vertalen zonder in te leveren op kwaliteit. Op basis van jouw type vertaalopdracht, budget en wensen kies je het best passende vertaalniveau. Onze vertalers zijn allemaal hoogopgeleide native speakers. Alle tarieven zijn bovendien inclusief volledige revisie en kwaliteitsgarantie. Dankzij onze unieke werkwijze ontvang je snel een professionele vertaling, voor een scherpe prijs. Zonder minimumtarief of opstarttijd en achteraf betalen is mogelijk.

€ 0.05
per woord exclusief BTW
Tarieven vertalen

Basis

Prijs per woord: €0,05 (excl. BTW)
Welkomstkorting 10%

Geschikt voor eenvoudige vertalingen waar geen specifieke wensen (o.a. schrijfstijl en context) op van toepassing zijn. Bijvoorbeeld productomschrijvingen, FAQ’s en blogs.

De tekst wordt eerst vertaald door een geavanceerde AI vertaaltool. Vervolgens wordt de tekst gereviseerd door een native speaker vertaler. Dankzij de combinatie van AI vertaaltechnologie met revisie door een menselijke vertaler, profiteer je van het scherpste tarief en de snelste levertijd. De vertaling wordt verzorgd volgens de ISO-9001 en ISO-18587 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie, dankzij onze unieke werkwijze.

€ 0.08
per woord exclusief BTW
Tarieven vertaalbureau

Regulier

Prijs per woord: €0,08 (excl. BTW)
Welkomstkorting 10%

Geschikt voor onder andere zakelijke teksten, commerciële teksten en literaire teksten. Bijvoorbeeld website content, brochureteksten, nieuwsbrieven en boeken.

De tekst wordt vertaald door een ervaren native speaking vertaler. Vervolgens wordt de vertaling gereviseerd door een tweede vertaler. Dezelfde schrijfstijl en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied worden gehanteerd, tenzij andere wensen als instructie worden meegegeven. Ook instructies met betrekking tot SEO kunnen worden opgegeven. De vertaling wordt verzorgd volgens de ISO-9001 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie, dankzij onze unieke werkwijze.

€ 0.13
per woord exclusief BTW
Tarieven vertalen

Specialistisch

Prijs per woord: €0,13 (excl. BTW)
Welkomstkorting 10%

Geschikt voor specialistische vertalingen (o.a. medisch en juridisch), waarbij kennis van het domein is gewenst. Bijvoorbeeld contracten, algemene voorwaarden en complexe technische teksten.

De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaking vertaler. Vervolgens wordt de tekst gereviseerd door een tweede vertaler. Dezelfde schrijfstijl en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied worden gehanteerd, tenzij andere wensen als instructie worden meegegeven. Ook instructies met betrekking tot SEO kunnen worden opgegeven. De vertaling wordt verzorgd volgens de ISO-9001 en ISO-17100 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie, dankzij onze unieke werkwijze.

Fairlingo levert per opdracht 1.250 tot 5.000 woorden per dag, afhankelijk van de gekozen dienst. 7 dagen in de week. De levertijd staat op de online offerte. Indien een verkorte levertijd nodig is kan worden gekozen voor een spoedvertaling.

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,2

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Je kunt een vertaalopdracht op verschillende manieren eenvoudig betalen. Wil je graag achteraf betalen? Kies dan voor betalen via NOTYD en kies een betaaltermijn tot 90 dagen. Je kunt daarnaast vertaaltegoed op het account storten, waarmee makkelijk en snel meerdere opdrachten gestart kunnen worden. Dit vertaaltegoed kan naar wens worden opgewaardeerd en blijft onbeperkt geldig. De betaalmogelijkheden worden direct getoond bij de online offerte aanvraag.

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Fairlingo hanteert drie verschillende woordprijzen. €0,05 per woord voor het basis niveau (post-edit), €0,08 voor het reguliere niveau en €0,13 voor het specialistische niveau. Betalen kan via de gebruikelijke online betaalmogelijkheden en achteraf betalen is mogelijk via NOTYD. Een betaaltermijn tot 90 dagen kan gekozen worden. De betaalopties worden getoond bij een online offerteaanvraag. Ook is het mogelijk vertaaltegoed aan te schaffen vanuit het account. Weet je niet zeker welk niveau bij de tekst past of bespreek je graag een andere betaaloptie? Neem dan contact op.
Welk tarief geschikt is voor jouw vertaalopdracht, is afhankelijk van het tekstniveau van de brontekst. Het basis niveau is geschikt voor letterlijke vertalingen. Het reguliere tarief voor onder andere zakelijke, commerciële en literaire teksten. Voor medische en juridische teksten kun je het best kiezen voor het specialistische tekstniveau. Weet je niet zeker welk niveau bij jouw tekst past? Neem dan contact op.
Een beëdigde vertaling heeft een standaard prijs van €79,- exclusief per pagina. De verzendkosten voor het aangetekend versturen zijn €8,80. Je ontvangt van ons een digitale versie van de vertaling, als ook een hardcopy versie per post. Meer informatie over beëdigde vertalingen lees je hier.
Op jouw eerste vertaalopdracht krijg je standaard een welkomstkorting van 10%. Door een vertaalgeheugen te laten activeren, kun je daarnaast ook nog eens korting krijgen op het aantal woordherhalingen. Hierover kun je contact opnemen door te mailen naar info@fairlingo.com.
Nee, bij ons geen kleine lettertjes. Als je een offerte aanvraag hebt gedaan, dan is de prijs die op de offerte staat de prijs die je betaald. Er zijn dus geen additionele kosten waar je rekening mee hoeft te houden.
Doordat wij veel processen hebben geautomatiseerd, kunnen we de kosten laag houden en daardoor ook de prijzen. Kostentechnisch maakt dit veel standaard handelingen veel voordeliger. In combinatie met dat wij wat meer op selfservice gericht zijn, kunnen wij opdrachten sneller én voordeliger aanbieden dan de meeste traditionele vertaalbureaus.


Dankzij onze unieke werkwijze laat je nergens anders jouw teksten tegen dezelfde scherpe tarieven vertalen zonder in te leveren op kwaliteit.