Een vertaalproces dat snelheid en zekerheid biedt

Stap 1

Start eenvoudig de vertaling

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang de vertaling en factuur per mail

Vandaag de dag is het broodnodig dat je weet hoe je snel internationale stappen kunt maken. De vaardigheid om snel te kunnen schakelen hoort bij onze hectische wereld. Een correct uitgevoerde spoedvertaling zal je hierbij enorm helpen. Bij fairlingo maken we daarom gebruik van de nieuwste technieken in de vertaalbusiness. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang binnen 30 seconden per mail een offerte. In deze e-mail ben je helemaal vrij om de offerte wel of niet te accepteren. Zodra je dit gedaan hebt, zal onze geavanceerde software je automatisch aan de meest geschikte vertaler koppelen. hij of zij krijgt vervolgens direct bericht en werkt met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag. Onze native speaking vertalers staan 24/7 voor je klaar, zelfs in het weekend. Tijdens de vertaling heb je de mogelijkheid om live met de vertaler mee te kijken. Dit geeft je een persoonlijk inzicht in de werkwijze van onze vertalers. Nadat je teksten zijn vertaald, zal deze door een ervaren revisor nagekeken worden. Bovendien heb je altijd een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Een spoedvertaling hoeft dus niet duurder of minder kwalitatief te zijn.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Welke bestandsformaten kun je bij ons met spoed laten vertalen?

Je ontvangt de vertaalde tekst altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan snel gestart worden na het online bevestigen van de offerte of het van te voren aanschaffen van het benodigde vertaaltegoed. Er kan eenvoudig en snel betaalt worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving.  Wij hanteren geen spoedtarief en daarom is een spoedvertaling bij ons goedkoper dan bij andere vertaalbureau's.

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Meer dan 10 jaar ervaring met spoedvertalingen is vertaalt naar dit vertaalplatform.

Fairlingo is ontwikkeld vanuit Vertaalbureau Perfect. Wij hebben daarom veel ervaring met het snel vertalen van spoedvertalingen. Het resultaat is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld zonder spoedtarief en een onevenaarbare opstarttijd en levertijd.