Doeltreffende en correcte technische documenten
fairsimpeld voor je vertaald

Ervaring met technische vertalingen

Bij ons kun je terecht voor een technische vertaling door native speakers in tientallen talen. Daardoor klopt de tekst inhoudelijk, en wordt altijd de juiste toon hanteert. Of het nou gaat om een brochure, gebruiksaanwijzing, persbericht of handleiding. En ons unieke algoritme zorgt er altijd voor dat de meest geschikte vertaler voor je aan de slag gaat. Bij Fairlingo kun je de kwaliteit altijd zelf controleren. Wil je een technische tekst laten vertalen, maar nog meer zekerheid hebben over het eindresultaat? Dan kun je bij ons een gratis proefvertaling laten maken.

Transparant vertaalproces

Een technische vertaling vraagt vaak om enige voorkennis, zelfs als de vertaler verstand heeft van technische zaken. Daarom kun je bij ons tijdens het uploaden van een brontekst naar de cloud altijd extra informatie toevoegen. En vervolgens kun je het hele vertaalproces van de technische tekst volgen, omdat zowel de brontekst als de technische vertaling in de cloud worden opgeslagen. En omdat je vooraf altijd een op maat gemaakte offerte ontvangt kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. In totaal kun je voor meer dan veertig talen bij ons terecht.

Altijd vertalers beschikbaar

Omdat we werken met een database van duizenden freelance vertalers kan je opdracht altijd snel worden opgepakt. Bovendien hebben we altijd een vertaler beschikbaar die door voorkennis en ervaring zeer geschikt is voor het vertalen van een technische tekst. En wil je een technische tekst vertalen in meerdere talen, dan kan dat natuurlijk ook. Tel daarbij op dat je tijdens het gehele vertaalproces in contact blijft met de vertaler en de kwaliteit is gegarandeerd. Daar dragen natuurlijk niet alleen onze native speakers aan bij, ook onze certificeringen als ISO-9001 en ISO-17100 verzekeren je van een optimaal resultaat.

Welke technische documenten kun je bij ons laten vertalen?

Dankzij onze innovatieve werkwijze hebben technische vertalers vanuit diverse specialismen zich bij ons geschaard. Deze taalexperts beheersen de doeltaal op native niveau en hebben diepgaande kennis van technische vaktermen en rapportages. Naast grammaticale juistheid, zal je technische vertaling ook het juiste vakjargon bevatten. Je kan bij ons terecht voor een breed scala aan verschillende technische teksten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Softwareprogramma’s
  • Technische handleidingen
  • Gebruiksaanwijzingen voor machines & apparaten
  • veiligheidsvoorschriften
  • Transport- en logistiek gerelateerde documenten
  • Installatie instructies
  • Productbrochures
  • Werkvoorschriften

Onze software koppelt je technische vertaalopdracht aan de meest geschikte vertaler. Hij of zij gaat vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag met je teksten aan de slag. Bovendien kun je een breed scala aan documenten en bestandformaten laten vertalen.  Bij oplevering ontvang je de vertaling in hetzelfde bestandsformaat als het origineel.

Sneller en voordeliger je technische documenten in meerdere talen beschikbaar

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform voor technische documenten.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Turks
Zweeds
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in technische vertalingen

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Onze technische klanten waarderen Fairlingo
met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany