Stap 1

upload je document

Offerte in 30 seconden

Upload een bestand om direct online een vrijblijvende offerte te laten opstellen. Op basis van het aantal woorden wordt de offerte met een vaste prijs en levertijd berekend. Je kunt deze offerte direct of later bevestigen door hem te downloaden. De volgende bestandsformaten zijn mogelijk: .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml.

Stap 2

Volg (live) de vertaling

Na het bevestigen van de offerte wordt de vertaling gelijk gestart. Een streng geselecteerde, hoogopgeleide vertaler begint met vertalen. Een andere native speaker reviseert de vertaling. Je kunt de vertaling live volgen vanuit je account. Uiteraard hebben alleen jij en de vertaler inzage in de tekst. Beveiligd conform onze ISO certificering.

Stap 3

Ontvang je vertaling

De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd en zijn vanuit je account te downloaden. Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat. Elke vertaling is inclusief onze kwaliteitsgarantie en volledige revisie. Heb je nog vragen over onze werkwijze en diensten? Raadpleeg dan de FAQ pagina.

 

Vertaaltechnologie

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.


Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.


Live analyse

Tijdens een offerte aanvraag wordt direct een analyse gegeven van het aantal dubbele teksten en de korting verrekend. Via het klantenaccount kan je een terminologielijst en eventueel eerder opgebouwd vertaalgeheugen uploaden.


Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Fairlingo levert per opdracht 1.250 tot 5.000 woorden per dag, afhankelijk van de gekozen dienst. 7 dagen in de week. Geen opstarttijd en minimumtarief.

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Jouw vertaling wordt gestart zodra het offertebedrag is betaald. Dit kan via iDEAL, creditcard, PayPal of IBAN-overschrijving (SEPA). Ook is het mogelijk te betalen op factuurbasis. Je kunt daarnaast vertaaltegoed op je account storten, waarmee je makkelijk en snel meerdere opdrachten kunt betalen. Dit vertaaltegoed kan naar wens worden opgewaardeerd en blijft onbeperkt geldig. Wil je graag achteraf betalen? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.


Omdat het vertaalproces simpeler en voordeliger kan zonder kwaliteit te verliezen.