Stap 1

Offerte in 30 seconden

Upload een bestand om direct online een vrijblijvende offerte te laten opstellen. Op basis van het aantal woorden wordt de offerte met een vaste prijs en levertijd online berekend. Je kunt deze offerte direct of later bevestigen door hem te downloaden. De bestandsformaten die we accepteren zijn: .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml.

Stap 2

Volg (live) de vertaling

Na de betaling wordt je vertaling gelijk online gestart. Je kan direct online betalen, op factuurbasis of vertaaltegoed aanschaffen. Een streng geselecteerde, hoogopgeleide vertaler gaat daarna met de tekst aan de slag.  Een andere native speaker reviseert de vertaling. Je kunt de vertaling live volgen vanuit je account. Uiteraard hebben alleen jij en de vertaler inzage in de tekst.

Stap 3

Ontvang je vertaling

De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd en zijn vanuit je account te downloaden. Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat. Elke vertaling is inclusief onze kwaliteitsgarantie. Heb je nog vragen over onze werkwijze en diensten? Raadpleeg dan de FAQ pagina.

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Fairlingo levert per opdracht 1250 tot 5000 woorden per dag, afhankelijk van de gekozen dienst. 7 dagen in de week. Geen opstarttijd en minimumtarief.

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, Creditcard, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.


Omdat het vertaalproces
simpeler en voordeliger
kan zonder kwaliteit
te verliezen.