Elke tekst wordt door een native speaker vertaald en gecontroleerd.

specialistische vertalingen
online en algemene vertalingen
complexe vertalingen

Online/algemeen

Inclusief proofreading

Prijs per woord: € 0,07 (Excl. BTW)

Geschikt voor online en algemene vertalingen, zoals website en webshop teksten, blogs en nieuwsbrieven. Instructies voor bijvoorbeeld SEO vriendelijke teksten kunnen opgegeven worden. De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker volgens de ISO-9001 norm. De ISO-17100 norm is niet van toepassing.

Specialistisch

Inclusief proofreading

Prijs per woord: € 0,11 (Excl. BTW)

Geschikt voor specialistische vertalingen zoals de meeste “business to business” teksten. Of indien er speciale wensen zijn, zoals een bepaalde tone of voice. De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker volgens de ISO-9001 norm en ISO-17100 norm.

Complex

Inclusief proofreading

Prijs per woord: € 0,15 (Excl. BTW)

Geschikt voor complexe vertalingen, zoals gedetailleerde technische vertalingen met veel specialistische termen en wanneer kennis van het domein onontbeerlijk is. De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker volgens de ISO-9001 norm en ISO-17100 norm.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.