Vertaalbureau met native speakers. Start nu je Spaanse vertaling.

Waar Spaans wordt gesproken

Het Spaans is één van de vele officiële talen in de EU en één van de Romaanse talen (samen met Frans, Portugees, Italiaans en Roemeens). De Spaanse taal is globaal gezien ruim vertegenwoordigd met meer dan 500 miljoen Spaanssprekende mensen. Varianten van het Spaans zijn het Castiliaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees. De tone of voice van de Spaanse vertaling blijft behouden omdat Fairlingo gebruik maakt van native speakers. Ons Spaanse vertaalbureau is ook ISO gecertificeerd.

Native Spaanse vertalers

Het traject van je Spaanse vertaling loopt bij Fairlingo soepel en snel via ons systeem. In het systeem kun je zelf de tekst uploaden die moet worden vertaald naar het Spaans. Fairlingo ondersteunt .txt, .po, .docx en .xml bestanden. Deze bestandstypen zijn ideaal voor reguliere tekstbestanden en online teksten. Na het uploaden van de tekst krijg je direct de offerte voor de vertaling naar het Spaans. Na het afronden van de Spaanse vertaling ben je 100% tevreden met de vertaaldiensten van onze native speakers Spaans.

Vertalingen in de cloud

Vereist het vertalen van je document specifieke kennis, dan is het handig om vertaal instructies mee te geven aan de Spaanse vertaler. Zo kun je onze native speaker op het juiste spoor brengen. Onze vertalingen worden in de cloud gemaakt, waar zowel de brontekst als de vertaling te zien zijn. Na het toevoegen van het tegoed kan je Spaanse vertaling direct gestart worden. Na het opleveren van de vertaling ontvang je de documenten. Daarna hoef je de tekst en de factuur alleen nog maar te downloaden.

Sneller en voordeliger naar het Spaans met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Spaanse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Spaanse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Spaanse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany