Vertaalbureau met native speakers. Start nu je Spaanse vertaling.

Als gecertificeerd Spaans vertaalbureau kunnen wij je helpen je boodschap over te brengen naar alle Spaanssprekende mensen. In Spanje worden verschillende varianten gehanteerd van de Spaanse taal. Geef gemakkelijk vertaal instructies aan onze Spaanse native vertalers.

 

 

Waar Spaans wordt gesproken

Het Spaans is één van de vele officiële talen in de EU en één van de Romaanse talen (samen met Frans, Portugees, Italiaans en Roemeens). De Spaanse taal is globaal gezien ruim vertegenwoordigd met meer dan 500 miljoen Spaanssprekende mensen. Varianten van het Spaans zijn het Castiliaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees. De tone of voice van de Spaanse vertaling blijft behouden omdat Fairlingo gebruik maakt van native speakers. Ons Spaanse vertaalbureau is ook ISO gecertificeerd.

Lees hoe het werkt

Native Spaanse vertalers

Het traject van je Spaanse vertaling loopt bij Fairlingo soepel en snel via ons systeem. In het systeem kun je zelf de tekst uploaden die moet worden vertaald naar het Spaans. Fairlingo ondersteunt .txt, .po, .docx en .xml bestanden. Deze bestandstypen zijn ideaal voor reguliere tekstbestanden en online teksten. Na het uploaden van de tekst krijg je direct de offerte voor de vertaling naar het Spaans. Na het afronden van de Spaanse vertaling ben je 100% tevreden met de vertaaldiensten van onze native speakers Spaans.

Gecertificeerd vertaalbureau

Vertalingen in de cloud

Vereist het vertalen van je document specifieke kennis, dan is het handig om vertaal instructies mee te geven aan de Spaanse vertaler. Zo kun je onze native speaker op het juiste spoor brengen. Onze vertalingen worden in de cloud gemaakt, waar zowel de brontekst als de vertaling te zien zijn. Na het toevoegen van het tegoed kan je Spaanse vertaling direct gestart worden. Na het opleveren van de vertaling ontvang je de documenten. Daarna hoef je de tekst en de factuur alleen nog maar te downloaden.

Alle talen en tarieven

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties