Professionele Spaanse vertalingen vanaf €0,07

Wij houden rekening met de Spaanse cultuurverschillen.

97% klanttevredenheid

Vertaalbureau met native speakers. Start nu je Spaanse vertaling.

Als gecertificeerd Spaans vertaalbureau kunnen wij je helpen je boodschap over te brengen naar alle Spaanssprekende mensen. In Spanje worden verschillende varianten gehanteerd van de Spaanse taal. Geef gemakkelijk vertaal instructies aan onze Spaanse native vertalers.

Waar Spaans wordt gesproken

Het Spaans is één van de vele officiële talen in de EU en één van de Romaanse talen (samen met Frans, Portugees, Italiaans en Roemeens). De Spaanse taal is globaal gezien ruim vertegenwoordigd met meer dan 500 miljoen Spaanssprekende mensen. Varianten van het Spaans zijn het Castiliaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees. De tone of voice van de Spaanse vertaling blijft behouden omdat Fairlingo gebruik maakt van native speakers. Ons Spaanse vertaalbureau is ook ISO gecertificeerd.

Native Spaanse vertalers

Het traject van je Spaanse vertaling loopt bij Fairlingo soepel en snel via ons systeem. In het systeem kun je zelf de tekst uploaden die moet worden vertaald naar het Spaans. Fairlingo ondersteunt .txt, .po, .docx en .xml bestanden. Deze bestandstypen zijn ideaal voor reguliere tekstbestanden en online teksten. Na het uploaden van de tekst krijg je direct de offerte voor de vertaling naar het Spaans. Na het afronden van de Spaanse vertaling ben je 100% tevreden met de vertaaldiensten van onze native speakers Spaans.

Vertalingen in de cloud

Vereist het vertalen van je document specifieke kennis, dan is het handig om vertaal instructies mee te geven aan de Spaanse vertaler. Zo kun je onze native speaker op het juiste spoor brengen. Onze vertalingen worden in de cloud gemaakt, waar zowel de brontekst als de vertaling te zien zijn. Na het toevoegen van het tegoed kan je Spaanse vertaling direct gestart worden. Na het opleveren van de vertaling ontvang je de documenten. Daarna hoef je de tekst en de factuur alleen nog maar te downloaden.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.