Laat een contract vertalen door professionele vertalers

Ons gecertificeerde vertaalplatform koppelt de beste native vertalers aan jouw vertaling. Vanaf €0,07 per woord.

97% klanttevredenheid

Neem nu de volgende internationale stap. Laat een contract vertalen.

Steeds meer bedrijven nemen de stap om internationaal te handelen. Om met een gerust hart een contract te ondertekenen is het van belang dat de taal is geschreven in de taal die je zelf ook spreekt en begrijpt. Als een contract niet goed vertaald is kan dit grote gevolgen hebben. Om dit te voorkomen worden onze vertalingen gedaan door native speakers. Zo kun je met een gerust hart dat contract ondertekenen.

Onze vertalers

  • Vakexperts voor je vertaling
  • Juridisch getrainde taalexperts
  • ISO 9001 & ISO 17100

Online vertaalplatform

  • Offerte binnen 30 seconden
  • Gratis proefvertaling
  • Vertaling live volgen

Diensten

  • Professionele vertalingen naar 40+ talen
  • Ervaring met digitale vertaaltrajecten
  • Bijpassende vertalingen voor de lokale cultuur
Referentie Fairlingo
Mieszko Czyzyk

“Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt. Aanrader!”

Mieszko CzyzykMarketing Director

Contract vertalen

Met de vertaling van een contract moet men discreet omgaan, bij Fairlingo garanderen wij altijd een geheimhouding van de vertrouwelijke informatie. Zo kun je met een gerust hart een contract laten vertalen. Wil je een contract vertalen naar het EngelsChinees of naar het Slowaaks? Wij vertalen contracten naar de door jouw gewenste taal. Onze native speakers zijn bovendien juridisch opgeleid.

Gecertificeerd vertaalplatform

Wij zijn een vertrouwelijke partner als het gaat om het vertalen van een contract. Bovendien zijn wij het enige vertaalplatform dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Dat betekent dat wij aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen. Ook vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

Vertaling live volgen

Bij Fairlingo is het mogelijk om een vertaling live te volgen. Zo heb je direct contact met de vertaler en kun je direct iets laten aanpassen aan de vertaling. Zo heb je ook meer controle over het eindresultaat van de vertaling. Bij ons krijg je bovendien een offerte binnen 30 seconden.

Lagere overhead = lager woordtarief

Door ons unieke algoritme hebben wij minder kosten. Hierdoor zijn we in staat om onze vertalers beter te belonen en een lager woordtarief aan te bieden.

contract vertalen

Contract vertalen vanaf €0,07 per woord

Fairlingo is een betrouwbare keuze voor het vertalen van een contract. Door zo efficiënt mogelijk te werken kunnen wij vertalingen al aanbieden vanaf €0,07 per woord. Door een lagere overhead, kunnen wij een lager woordtarief aanbieden. Een offerte ontvang je van ons binnen 30 seconden. Bovendien is het bij ons ook mogelijk om een gratis proefvertaling aan te vragen.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.