Professionele Italiaanse vertalingen vanaf €0,07

Wij houden rekening met de verschillen in de Italiaanse cultuur.

97% klanttevredenheid

Italiaans vertaalbureau met native speakers. Start nu je Italiaanse vertaling.

Het wordt gezegd dat de Italiaanse taal de passie weerspiegelt van Italianen. Het Italiaans bestaat uit meerdere dialecten. Het standaard Italiaans is op dit moment de meest gebruikte variant in Italië.

Gecertificeerd Italiaans vertaalbureau

Fairlingo is ISO-9001 een ISO-17100 gecertificeerd voor het vertalen van Italiaanse teksten. Het Italiaans maakt net als de Franse taal deel uit van de Romaanse talen. De standaardtaal die nu wordt gezien als het officiële Italiaans, is afgeleid van een dialect uit Florence. Dit dialect wordt ook wel het Florentijns genoemd. In Italië spreken ongeveer 30 miljoen mensen de officiële Italiaanse taal.

Italiaanse vertalingen in de cloud

Wij hebben meer dan 10000 vertalers in onze database. De beste 20% van onze Italiaanse native speakers werken aan je vertaling. Deze selectie is deels gebaseerd op opleidingsniveau, certificaten en historische vertalingen. Fairlingo controleert de echtheid van geüploade certificaten. Door ons algoritme ben je zeker dat de kwaliteit van jouw Italiaanse vertaling op een hoog niveau ligt.

Een transparant vertaalproces

Elke Italiaanse vertaling wordt gereviseerd door een Italiaanse native speaker. Door ons eigen ontwikkelde vertaalsysteem zijn wij in staat om snel verbeteringen door te voeren. We vertalen niet alleen documenten. We hebben namelijk vertaaltechnologie ontwikkeld speciaal voor websites. In het digitale tijdperk is er weinig ruimte voor inefficiëntie. Daarom ontvang je vertaalde documenten of website bestanden altijd in hetzelfde formaat.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.