Italiaans vertaalbureau met native speakers. Start nu je Italiaanse vertaling.

Het wordt gezegd dat de Italiaanse taal de passie weerspiegelt van Italianen. Het Italiaans bestaat uit meerdere dialecten. Het standaard Italiaans is op dit moment de meest gebruikte variant in Italië.

 

Andere taal, zelfde beleving

Fairlingo is ISO-9001 een ISO-17100 gecertificeerd voor het vertalen van Italiaanse teksten. Het Italiaans maakt net als de Franse taal deel uit van de Romaanse talen. De standaardtaal die nu wordt gezien als het officiële Italiaans, is afgeleid van een dialect uit Florence. Dit dialect wordt ook wel het Florentijns genoemd. In Italië spreken ongeveer 30 miljoen mensen de officiële Italiaanse taal.

Italiaanse vertalingen in de cloud

Wij hebben meer dan 10000 vertalers in onze database. De beste 20% van onze Italiaanse native speakers werken aan je vertaling. Deze selectie is deels gebaseerd op opleidingsniveau, certificaten en historische vertalingen. Fairlingo controleert de echtheid van geüploade certificaten. Door ons algoritme ben je zeker dat de kwaliteit van jouw Italiaanse vertaling op een hoog niveau ligt.

Een transparant vertaalproces

Elke Italiaanse vertaling wordt gereviseerd door een Italiaanse native speaker. Door ons eigen ontwikkelde vertaalsysteem zijn wij in staat om snel verbeteringen door te voeren. We vertalen niet alleen documenten. We hebben namelijk vertaaltechnologie ontwikkeld speciaal voor websites. In het digitale tijdperk is er weinig ruimte voor inefficiëntie. Daarom ontvang je vertaalde documenten of website bestanden altijd in hetzelfde formaat.

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties