Italiaans vertaalbureau met native speakers. Start nu je Italiaanse vertaling.

Het wordt gezegd dat de Italiaanse taal de passie weerspiegelt van Italianen. Het Italiaans bestaat uit meerdere dialecten. Het standaard Italiaans is op dit moment de meest gebruikte variant in Italië.

 

Andere taal, zelfde beleving

Fairlingo is ISO-9001 een ISO-17100 gecertificeerd voor het vertalen van Italiaanse teksten. Het Italiaans maakt net als de Franse taal deel uit van de Romaanse talen. De standaardtaal die nu wordt gezien als het officiële Italiaans, is afgeleid van een dialect uit Florence. Dit dialect wordt ook wel het Florentijns genoemd. In Italië spreken ongeveer 30 miljoen mensen de officiële Italiaanse taal.

Italiaanse vertalingen in de cloud

Wij hebben meer dan 10000 vertalers in onze database. De beste 20% van onze Italiaanse native speakers werken aan je vertaling. Deze selectie is deels gebaseerd op opleidingsniveau, certificaten en historische vertalingen. Fairlingo controleert de echtheid van geüploade certificaten. Door ons algoritme ben je zeker dat de kwaliteit van jouw Italiaanse vertaling op een hoog niveau ligt.

Een transparant vertaalproces

Elke Italiaanse vertaling wordt gereviseerd door een Italiaanse native speaker. Door ons eigen ontwikkelde vertaalsysteem zijn wij in staat om snel verbeteringen door te voeren. We vertalen niet alleen documenten. We hebben namelijk vertaaltechnologie ontwikkeld speciaal voor websites. In het digitale tijdperk is er weinig ruimte voor inefficiëntie. Daarom ontvang je vertaalde documenten of website bestanden altijd in hetzelfde formaat.

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands

Frank van der Schuren

Vertaler Nederlands

Anamaria Pabon

Vertaalster Spaans

Anisio David

Vertaler Portugees

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Heewon Sim

Vertaalster Koreaans

Dieneke Boer

Vertaalster Nederlands

Emrah Kara

Vertaler Turks

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany