Onze Italiaanse vertalers verbinden jou met jouw Italiaanse doelgroep

Italiaans vertaalbureau

Expert in Italiaans vertalen

Meer dan 85 miljoen mensen wereldwijd spreken het Italiaans. Als ISO gecertificeerd Italiaans vertaalbureau voeren wij dan ook jaarlijks honderden Italiaanse vertalingen uit. Gegarandeerd van de beste kwaliteit. De Romaanse taal kent veel verschillende dialecten. Wij vertalen echter in de meeste gevallen vanuit of naar het standaard-Italiaans. Al onze vertalers Italiaans beheersen de taal op moedertaalniveau. Ook wordt elke vertaling gecontroleerd door een ervaren revisor. Voor elk type vertaalopdracht bieden wij bovendien de juiste specialist, van technische vertalingen tot een complete website vertaling.

Vertalen Italiaans

Meer snelheid en gemak

Om het vertaalproces sneller, efficiënter en voordeliger te maken, hebben wij een uniek platform gebouwd. In tegenstelling tot een regulier Italiaans vertaalbureau, lever je bij ons je bestanden of URL(’s) direct online aan. Ons systeem stelt vervolgens binnen 30 seconden jouw offerte op. Direct na jouw bevestiging gaat een van onze meest geschikte vertalers met je Italiaanse vertaling aan de slag. Zelfs ‘s avonds en in het weekend. Je profiteert hierdoor van meer snelheid en gemak, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor vragen of advies staan onze projectmanagers graag voor je klaar.

Vertaalbureau Italiaans

Voordelig Italiaans vertaalbureau

Dankzij de unieke werking van ons platform vind je bij ons lagere tarieven dan bij elk ander professioneel Italiaans vertaalbureau. Wij vertalen al vanaf € 0,04 per woord, inclusief volledige revisie. In onze database bevinden zich meer dan 15.000 vertalers. Op basis van ervaring, opleidingsniveau en certificaten selecteren wij alleen de beste native Italiaanse vertalers. Hierdoor ben je verzekerd van een Italiaanse vertaling van het hoogste niveau. Wij bieden dan ook op al onze vertaalopdrachten een kwaliteitsgarantie.

Ontmoet onze gedreven
native Italiaanse vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Chiara Caminito
Vertaalster Italiaans
Image placeholder
Maria Ilenia Santoro
Vertaler Italiaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Wij verzorgen (bijna) dagelijks vertalingen naar het Italiaans. Fairlingo staat niet alleen bekend om de aantrekkelijke woordprijzen, maar ook om de uitstekende kwaliteit. We werken met drie verschillende woordprijzen voor standaardvertalingen: €0,05, €0,08 en €0,13. Je leest hier meer over op onze tarievenpagina. Een beëdigde vertaling kost €79 per pagina.
Er is niet echt een ‘gemiddelde doorlooptijd’. De doorlooptijd is namelijk afhankelijk van de vertaalservice die je kiest. Kleine opdracht kunnen al binnen enkele uren afgerond worden, terwijl omvangrijke opdrachten veel meer tijd in beslag nemen. Als je wil weten wat de deadline is voor jouw opdracht, genereer dan vrijblijvend een offerte.
Ja, je kan bij ons een spoedvertaling aanvragen. Je kan zelf een datum en tijdstip invullen waarop je de vertaling wenst terug te ontvangen. Je hoort van ons binnen een uur of wij een vertaler beschikbaar hebben en in het daaropvolgende uur moet de betaling verricht worden. Na ontvangst van betaling gaan onze vertalers meteen voor je aan de slag.
Ja, wij voeren beëdigde vertalingen uit van het Nederlands naar het Italiaans en van het Italiaans naar het Nederlands. Wij hebben een sterk netwerk aan vertalers met wie wij samenwerken. Je kan door middel van een scan of een duidelijke foto van je document(en) de opdracht bij ons aanleveren. Kies voor de optie ‘beëdigde vertaling’.
Je hebt bij ons twee keuzes: vooraf betalen, of achteraf betalen. Alleen zakelijke klanten kunnen achteraf betalen. Dit gebeurd via Biller. Daarnaast hebben we voor vooraf betalen verschillende opties. Zo kan je betalen via iDeal, Creditcard, Paypal of SEPA (een bankoverschrijving).
Alle vertalingen op het basis, reguliere en specialistische vertaalniveau worden standaard gereviseerd. Wij leveren een volledige revisie op elke vertaling, welke binnen de woordprijs is inbegrepen. Dat betekent dat elke vertaling wordt gecontroleerd op mogelijke fouten en dat er wordt gekeken of de vertaling een goede weergave is van de orginele tekst.

Snel en voordelig Italiaans vertaalbureau met kwaliteitsgarantie.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Italiaanse vertaalplatform ter wereld.