Beter en voordeliger juridische documenten vertalen. Vanaf € 0,07 per woord.

Juridische documenten snel vertaald

De wereld van vandaag is gefocussed op internationalisatie en grensoverschrijdende samenwerkingen. Zowel overheden als andere organisaties hebben kwalitatieve documenten nodig. Bij Fairlingo heb je in enkele ogenblikken toegang tot ‘native speaking’ juridische vertalers. Ze hebben zowel uitstekende kennis van de doeltaal als plaatselijke wetten regelgeving. We leveren snelle en kwalitatieve vertalingen voor meerdere typen juridische documenten. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het vertalen van je privacy- en cookiebeleid. Kortom, we zorgen dat je juridische boodschap in elke taal uitstekend gecommuniceerd wordt.

Sta direct met de vertaler in contact

Fairlingo werkt met een unieke werkwijze, waardoor je in 30 seconden je vertaling kan laten starten. Via ons unieke algoritme worden je teksten automatisch aan een geschikte vertaler gekoppeld. Bovendien heb je de mogelijkheid om in direct contact met de desbetreffende vertaler te staan. Zo kan je live eventuele feedback en aanwijzingen geven. Daarnaast maak je altijd gebruik van 30 dagen garantie en een ‘second opinion’ van een revisor. Snelle en juridisch correcte documenten heb je zo binnen handbereik.

Nu met een gratis proefvertaling

Onze juridische specialisten staan voor je klaar om hoogstaande vertalingen te leveren. Dankzij onze ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen, ben je bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan je altijd gebruik maken van een gratis proefvertaling. Op deze manier kan je vrijblijvend van ons platform gebruik maken. Ervaar dus zelf hoe Fairlingo je juridische teksten correct en snel vertaalt.

Welke soorten juridische documenten kun je bij ons laten vertalen?

Er zijn veel verschillende typen juridische documenten die regelmatig vertaald dienen te worden. Elk type heeft een eigen jargon die correct en doeltreffend toegepast moet worden. Daarom is het essentieel dat je juridische vertaling door een expert wordt uitgevoerd die diepgaande kennis heeft van het passende specialisme. Dankzij onze digitale werkwijze hebben juridische taalexperts met diverse expertises bij ons geschaard.Op deze wijze hebben we de middelen in hand om een specialist in te schakelen die daadwerkelijk verstand van het type juridische document heeft. Ze beheersen de doeltaal op native niveau en hebben kennis van de juridische terminologie die bij je document aansluit. We kunnen je onder ander helpen met:

 • Algemene voorwaarden
 • Privacy & cookiebeleid
 • Contracten
 • Octrooien & patenten
 • verkoopvoorwaarden
 • Dagvaardingen
 • Juridische correspondentie
 • Testamenten
 • verblijfsvergunningen
 • Geboorteakten
 • Vonnissen
 • Licenties

Wanneer heb je een beëdigde vertaling nodig?

Een groot gedeelte van juridische documenten laten we door een beëdigde vertaler vertalen. Dit zijn specialisten die officieel door een Nederlandse rechtbank beëdigd zijn. Dit houdt in dat ze de autorisatie hebben om de rechtsgeldigheid van een document naar een andere taal over te zetten. Dit is bij officiële documenten namelijk niet automatisch het geval. De vertaling van je documenten hebben niet automatisch dezelfde rechtsgeldigheid als het origineel. Een beëdigde vertaling is vaak nodig voor officiële documenten als testamenten, diploma’s huwelijksaktes en verklaringen erfrecht. Al onze beëdigde vertalers zijn officieel erkend en beschikken over een geldig Wbtv-nummer. Voor de volgende talen kunnen wij beëdigde vertalingen leveren; Engels, Duits, Frans, Italiaans, Arabisch,  Roemeens, Spaans, Turks en Portugees.

Onze juridische vertalers zijn opgeleid door officiële instanties.

Sneller en voordeliger je juridische documenten vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor juridische vertalingen

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Turks
Zweeds
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in juridische vertalingen

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Onze klanten van juridische vertalingen waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany