Een vakkundige juridische vertaling door ervaren specialisten

Juridisch vertaalbureau

Gecertificeerde juridische vertaling

Via Fairlingo schakel je snel en eenvoudig een ervaren specialist in voor jouw juridische vertaling. Een fout in een juridisch document kan vergaande gevolgen hebben. Daarom nemen wij de kwaliteitsbewaking van onze opdrachten uitermate serieus. Als enige vertaalplatform in de wereld zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. We stellen hoge eisen aan de kwalificaties van onze juridische vertalers en laten de vertaling zorgvuldig reviseren door een tweede specialist. De vertaler beheerst de doeltaal bovendien altijd op moedertaalniveau. Op basis van onze kwaliteitsgarantie ben je dan ook verzekerd van een uitstekende vertaling.

Juridische vertaling

Snel en efficiënt vertaalproces

Voor veel advocatenkantoren, notarissen en bedrijven is Fairlingo het vaste adres voor een professionele juridische vertaling. Dankzij de efficiënte werkwijze van ons platform, ontvang je direct een offerte en schakel je snel een gespecialiseerde vertaler in. We hebben als juridisch vertaalbureau veel ervaring in het vertalen van uiteenlopende juridische documenten. Bijvoorbeeld contracten, algemene voorwaarden, verkoop- en huurovereenkomsten, notariële aktes en privacy statements. Ook voor een beëdigde vertaling kun je bij ons terecht. Je ontvangt de afgeronde vertaling direct in je mailbox, ook 's avonds of in het weekend. 

Juridische vertaling

Vakkundig & voordelig

Ons vertaalplatform is ontworpen om een groot deel van de routinetaken te automatiseren. Onze software stelt binnen 30 seconden een prijsopgave op en koppelt jouw juridische vertaling aan de meest geschikte vertaler en corrector. Hierdoor bieden we je het scherpste tarief in de markt voor een vertaling van uitstekende kwaliteit. Onze juridische vertalers hebben oog voor detail en werken vakkundig en nauwkeurig. Ook zorgen we ervoor dat jouw gegevens en documenten optimaal worden beveiligd. Alleen jij, de projectmanager en de vertaler hebben inzage in het document. Daarbij is op elke opdracht een geheimhoudingsverklaring van toepassing.

Welke juridische documenten kun je door ons laten vertalen?

Er zijn verschillende soorten juridische vertalingen die je door ons kunt laten uitvoeren. Dankzij onze digitale werkwijze hebben we een groot netwerk aan juridische taalexperts met diverse expertises. Onze vertalers beheersen de doeltaal op native niveau en hebben kennis van de juridische terminologie die bij jouw document aansluit. We kunnen je onder andere helpen met het vertalen van:

Wanneer heb je een beëdigde vertaling nodig?

Een groot gedeelte van de juridische documenten laten we door een beëdigd vertaler vertalen. Dit zijn specialisten die officieel door een Nederlandse rechtbank beëdigd zijn. Dit houdt in dat zij de autorisatie hebben om de rechtsgeldigheid van een document naar een andere taal over te zetten. Dit is bij officiële documenten namelijk niet automatisch het geval. De vertaling van jouw documenten heeft niet automatisch dezelfde rechtsgeldigheid als het origineel. Een beëdigde vertaling is vaak nodig voor officiële documenten zoals testamenten, diploma’s, huwelijksaktes en verklaringen erfrecht. Al onze beëdigde vertalers zijn officieel erkend en beschikken over een geldig Wbtv-nummer. Wij kunnen beëdigde vertalingen leveren voor de talen Engels, Duits, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Spaans, Turks en Portugees.

Onze rechtskundige vertalers zijn opgeleid door onder andere:

Professionele juridische vertaling
Juridisch vertaalbureau
Juridische vertaling

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger een professionele juridische vertaling laten uitvoeren

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld gespecialiseerd in de vertaling van rechtskundige documenten