De ervaring van onze klanten:

9.2/10

Bekijk alle beoordelingen op Feedback Company
98% van onze klanten
beveelt ons aan

Bekijk onze referenties

Wij zijn trots te mogen vertalen voor vele uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland. Onze klanten waarderen onze snelheid, het gebruiksgemak van ons platform, onze scherpe tarieven en de uitstekende kwaliteit van onze vertalingen. Lees hieronder meer over hun ervaringen met ons vertaalbureau en de vertaalopdrachten die we voor hen mochten uitvoeren.

ZoomWorks

”Wat zo fijn is aan Fairlingo is het enorme aanbod aan talen en vertalers. Daarnaast zijn de vertalingen vaak snel voltooid. Iets wat wij belangrijk vinden, om lekker de vaart in het project te houden.”

CowSignals®

”Het vertalen van de onze online cursussen via Fairlingo gaat prettig, snel en goed. Het werken met de online offerte en het meteen kunnen aanschaffen van vertaaltegoed werkt fijn en geeft geen onverwachte extra kosten. Wij zijn heel tevreden en hopen nog lang vertaalprojecten aan Fairlingo te kunnen uitbesteden.”

CTS GROUP

“Fairlingo helpt ons om efficiënter te kunnen communiceren in meerdere talen. Vaak zijn opdrachten eerder afgerond dan volgens de offerte benodigd was!”

Funeral products

“Wij bij Funeral Products zijn uitermate tevreden met de snelle en betrouwbare vertaalservice die FairlIngo ons biedt. Hun oog voor detail en begrip van onze specifieke branche heeft de communicatie met onze internationale klanten naadloos gemaakt.”

Campercontact

”Fairlingo maakt ons leven als marketeer van een app met gebruikers uit heel Europa een stuk gemakkelijker! Onze content wordt vaak al binnen 1 à 2 dagen vertaald. Dankzij de standaard woordenlijst blijft de stijl ook consistent.”

EFKA

“Fairlingo is een betrouwbaar vertaalbureau met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het team is professioneel, vriendelijk en ze leveren altijd op tijd.”

Almhof

“Via vertaalbureau Fairlingo hebben we een vertaalopdracht uit laten voeren, zodat ons Duitse hoofdkantoor de resultaten van ons Nederlandse consumentenonderzoek kon helpen analyseren. Alles is snel en naar wens opgeleverd!”

Lonely Planet magazine

“Naar aanleiding van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen in Fairlingo. De volgende stap? De vertaling van een complete editie van Lonely Planet magazine Duitsland.”

Bekijk deze case

The Good Roll

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De vertalingen waren heel goed en het platform werkt fijn en snel. Als innovatief vertaalbureau past Fairlingo echt bij ons merk.”