De ervaring van onze klanten:

9.2/10

Bekijk alle beoordelingen op Feedback Company
98% van onze klanten
beveelt ons aan

Bekijk onze referenties

Wij zijn trots te mogen vertalen voor vele uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland. Onze klanten waarderen onze snelheid, het gebruiksgemak van ons platform, onze scherpe tarieven en de uitstekende kwaliteit van onze vertalingen. Lees hieronder meer over hun ervaringen met ons vertaalbureau en de vertaalopdrachten die we voor hen mochten uitvoeren.

Almhof

Andrea Gottmer

“Via vertaalbureau Fairlingo hebben we een vertaalopdracht uit laten voeren, zodat ons Duitse hoofdkantoor de resultaten van ons Nederlandse consumentenonderzoek kon helpen analyseren. Alles is snel en naar wens opgeleverd!”

Lonely Planet magazine

Sara van Geloven

“Naar aanleiding van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen in Fairlingo. De volgende stap? De vertaling van een complete editie van Lonely Planet magazine Duitsland.”

Bekijk deze case

The Good Roll

Sander de Klerk

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De vertalingen waren heel goed en het platform werkt fijn en snel. Als innovatief vertaalbureau past Fairlingo echt bij ons merk.”

Drone Class

Sem van Geffen

“Fairlingo zorgt voor een snelle, prettige intake. We merken dat de vertalers goed research doen naar technische termen die in onze branche gebruikt worden en dit zo nauwkeurig mogelijk proberen te vertalen. Fairlingo houdt zich ook netjes aan de afgesproken deadlines.”

Rijksoverheid

Koen Duivenvoorde

“Fairlingo heeft voor ons een vertaalopdracht uitgevoerd voor een scherpe prijs en met een prima kwaliteit. Omdat het ging om het vertalen van correspondentie naar zestien verschillende talen, was het voor ons een groot voordeel dat Fairlingo voor al deze talen expertise in huis heeft.”

Daxxa personeelsdiensten

Birgit Hendrickx

“Wij zijn blij met de snelle en professionele service van Fairlingo. Alle vertalingen worden zeer snel in behandeling genomen wat in onze (uitzend)branche fijn werken is, gezien de gezonde hectiek!”

Pentas

Marthijn Koorn

“De wijze waarop Fairlingo werkt past erg goed bij deze tijd. Het gemak en de snelheid waarmee opdrachten voor vertalingen worden verwerkt zijn uitzonderlijk en ongeëvenaard.”

Bekijk deze case

Longfonds

Accelerate

“Na een succesvolle eerste vertaalopdracht heeft het Longfonds Fairlingo ingeschakeld voor meerdere vertaalopdrachten. Inmiddels is ons vertaalbureau voor het Longfonds een vertrouwde samenwerkingspartner op het gebied van vertalingen.”

New Media Online

Willem Bauer

“Vertalen bij Fairlingo werkt perfect voor ons. Goede vertalingen en korte doorlooptijden. Dat is voor ons en onze klanten belangrijk. Hierdoor zijn we beter in staat om ook internationale klanten van onze marketingdiensten te voorzien. En dat is win-win voor iedereen!”