Ruim vijf jaar geleden wist Claudia ons in te pakken met haar goede indruk, oprechte belangstelling en lekkere baksels die ze mee had genomen tijdens haar sollicitatiegesprek. Ze solliciteerde op de functie van Community Manager en werd aangenomen. Haar creatieve ideeën, scherpe verbetervoorstellen en enthousiasme zorgden voor een ongekende groei bij Fairlingo. Naarmate de tijd verstreek, vond ze meer uitdaging in de rol van Product Owner, waar ze vandaag de dag nog steeds de lead in heeft. Vandaag is Claudia vijf jaar in dienst en willen we jullie graag vertellen hoe ze deze mijlpaal ervaart. 

Hoe hou je het zo lang vol?

Het is erg tof om bezig te zijn met het continue verbeteren en laten groeien van ons platform. Als ik van vertalers of klanten hoor dat ze blij zijn met hoe Fairlingo werkt of als ik met een aanpassing het platform kan verbeteren, dan geeft dat veel energie! Daarnaast heb ik hele fijne collega's. We kunnen hard werken met elkaar, maar ook veel lol hebben. ‘’Work hard, play hard’’, die combinatie past mij perfect! 

Waar kijk je met een goed gevoel op terug?

Het laatste jaar hebben we een aantal grote aanpassingen gedaan, die we met het hele team hebben uitgewerkt. Deze grote projecten geven mij de meeste voldoening. Als ik verbeteringen signaleer dan vind ik het fijn dat ik hier zelf mee aan de slag kan, samen met ons team kan brainstormen over de invulling en de beste oplossing uit te laten werken. Ik ben echt trots op de verbeteringen aan het offerteformulier voor klanten en op de manier waarop we nu vertalers selecteren. Daardoor kunnen we nog meer kwaliteit bieden voor onze klanten! 

Zijn er ook struggles geweest in de vijf jaar dat je hier werkzaam bent?

Ja natuurlijk wel, ik denk dat die er overal zijn! Ik had zelf veel moeite met het thuiswerken in de Covid periode. Ik heb toen echt gemerkt dat ik daar niet voor gemaakt ben en dat ik collega's om me heen nodig heb. Daar krijg ik veel energie en inspiratie van. 

Wat zou je nog graag willen bereiken?

Ik zou graag meer grote projecten doen, waarbij ik weer zelf vanaf het begin alles op kan zetten en laten uitvoeren. Verder hoop ik in de toekomst meer bezig te kunnen zijn met het beleid en het coachen van collega's. Gezien mijn vaardigheden en mijn studie Psychologie lijkt me dat een mooie toevoeging voor het bedrijf en voor mijzelf. 

Wil je verder nog wat kwijt?

Ik ben altijd benieuwd welke ideeën vertalers en klanten hebben voor het verbeteren van Fairlingo! We moeten uiteraard altijd onze prioriteiten kiezen, maar als je een goed idee hebt of als je wat mist op ons platform, dan mag je me altijd mailen: claudia@fairlingo.com 

 

Vera Nijkamp
70 artikelen