Document vertalen vanaf €0,07 per woord

Ons unieke algoritme koppelt de beste native speaker aan jouw document vertaling. Onze vertalers behouden de juiste context en hebben ruime ervaring in alle branches.

97% klanttevredenheid

Beter en voordeliger documenten vertalen. Vanaf € 0,07 per woord.

Een vertaalde tekst moet ‘natuurlijk’ zijn. Wij laten jouw documenten daarom vertalen door native speakers, die ervoor zorgen dat de toon en inhoud van de tekst gegarandeerd bewaard blijft. Alleen op die manier snapt de lezer direct de context. De achterliggende boodschap blijft bewaard.

Onze vertalers

  • Vakexperts voor je vertaling
  • Getrainde taalexperts
  • ISO 9001 & ISO 17100

Documenten laten vertalen

  • Alle soorten content
  • .doc en .txt bestanden
  • Promotiemateriaal

Diensten

  • Professionele vertalingen naar 40+ talen
  • Ervaring in alle branches
  • Bijpassende vertalingen voor de lokale cultuur
Referentie Fairlingo
Mieszko Czyzyk

“Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt. Aanrader!”

Mieszko CzyzykMarketing Director

Gemakkelijk en snel

Tijdens het vertalen van een document kun je live meekijken met de vertaler, omdat zowel het bronbestand als de vertaling in de cloud worden opgeslagen. Dat betekent dat je altijd de controle houdt over het resultaat, en de vertaler gemakkelijk kunt briefen.

Overzicht over je document

Een document vertalen is eenvoudig. Je weet vooraf altijd wat je betaalt. Bevat je document specifieke informatie waarover de vertaler meer moet weten? Dan kun je aanvullende informatie toevoegen. Heeft de native speaker de vertaling vervolgens afgerond, dan krijg je van ons een e-mail.

Vertalen in vreemde talen

Omdat we werken met een database van duizenden native speakers kun je bij ons terecht voor een vertaling naar ruim dertig vreemde talen. Dus niet alleen een document vertalen naar het Engels, Frans of Duits. Dat maakt de reikwijdte van jouw organisatie of website natuurlijk vele malen groter.

“Door ons unieke algoritme hebben wij minder kosten. Hierdoor zijn we in staat om onze vertalers beter te belonen en een lager woordtarief aan te bieden.”

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.xml

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.docx

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.txt

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.csv/.xls

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.po

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerde vertaaldiensten

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers. De vertalers dienen bijvoorbeeld over 5 jaar vertaalervaring te beschikken of een diploma behaald te hebben aan een erkende vertaalopleiding. Daarnaast is het verplicht dat elke tekst wordt gereviseerd.

Gecertificeerd vertaalbureau

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.