Laat je teksten naar het Arabisch vertalen en bereik meer dan 300 miljoen mensen

Russische vertaling

Transparante werkwijze

De Fairlingo werkwijze hebben we ontwikkeld door goed in kaart te brengen wat organisaties en particulieren daadwerkelijk nodig hebben. Onze applicatie is daarom gebouwd om zo transparant, snel en overzichtelijk mogelijk voor je te zijn. Upload je documenten naar onze cloud en ontvang binnen 30 seconden een op maat gemaakte offerte. Tijdens het vertaalproces sta je in direct contact met onze native Arabische vertaalspecialist. Bovendien kan je live meekijken hoe hij of zij voor je aan de slag gaat. Deze functionaliteiten geven je de mogelijkheid om direct aanwijzingen of feedback door te geven. Nadat je vertaler klaar is, zal een ervaren corrector je vertalingen op kwaliteit analyseren. Zo garanderen we dat je Arabische vertaling altijd naar behoren is.

Russisch vertaalbureau

Scherpe tarieven & kwaliteit

Via onze applicatie kom je in contact met Arabische taalexperts die als geen ander weten hoe een hoogstaande vertaling tot stand komt. Bovendien bieden we onze diensten voor scherpere tarieven aan, zonder op kwaliteit in te hoeven leveren. Onze slimme software doet een groot aantal taken automatisch, waardoor we efficiënter dan ooit voor je kunnen werken. Al vanaf €0,07 per woord schakel je een native Arabische specialist in. We koppelen je opdracht met de meest geschikte persoon. Denk bijvoorbeeld aan een beëdigde-  of een vertaler voor webteksten. Hiernaast staan we je graag te hulp met complexe vertalingen als medische rapporten, algemene voorwaarden of technische handleidingen. Voor elk niveau vertaling bieden we je een passende oplossing aan.

Russisch vertaalbureau

ISO gecertificeerd met garantie

Op verschillende wijzen garanderen we je de kwaliteit van je Arabische vertaling. Ten eerste zijn we het enige vertaalplatform dat zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd is. Onze diensten, processen en service voldoen zo aan de officieel bepaalde kwaliteitsnormen. Daarnaast passen we een uniek punten- en feedbacksysteem toe op de vertalingen. Zodoende houden we goed in de gaten of onze native vertalers enkel kwalitatief hoogstaande vertalingen opleveren. Zodoende wordt je Arabische vertaalopdracht enkel door de beste 20% vertaald. Tevens heb je bij ons altijd recht op een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Je hebt dus een maand de mogelijkheid om je vertaling kosteloos te laten aanpassen. Fairsimpeld vertalen is ons uitgangspunt.

Native vertalers voor het standaard Arabisch en plaatselijke dialecten

De Arabische taal is één die op verschillende manieren uniek  is. De taal kent namelijk zowel een universele standaard als enorm veel verschillende plaatselijke varianten. Bovendien heeft het een eigen alfabet die voor onze niet te begrijpen is. Daarom is het voor ons Europeanen lastig om goed met deze grote bevolkingsgroep te communiceren. Onze Arabische vertalen beheersen het standaard Arabisch op native niveau. Daarnaast kennen velen van hen een plaatselijk dialect, als bijvoorbeeld het Levantijns- of Egyptisch Arabisch. Zodoende bieden we je een taaloplossing die het beste bij je eigen wensen en doelen past. Maak kennis met deze enorm rijke taal en bereik meer dan 380 miljoen mensen op een doeltreffende wijze.

 

Arabische vertalers

Onze beëdigde Arabische vertalers staan voor je klaar

Naast reguliere vertalers, hebben we ook officieel beëdigde Arabische vertalers in dienst. Deze specialisten helpen je om officiële documenten te vertalen, met behoud van rechtsgeldigheid. Met andere woorden, deze vertalingen zullen dezelfde juridische kracht als het origineel hebben. Dit is niet vanzelfsprekend bij reguliere vertalingen. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij emigratie naar- of zakendoen in een Arabisch land. Een organisatie of instelling in dat land kan namelijk om een officiële documenten in hun eigen taal vragen. Onze beëdigde Arabische specialisten zijn je van dienst om je juridische zekerheid te geven.

Onze Arabische native vertalers werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag, zelfs in het weekend.

Sneller en voordeliger naar het Arabisch vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Arabische vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Arabische vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Arabische vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany