Professioneel vertalen
simpel en transparant

Transparant

we zijn ISO gecertificeerd
altijd de best passende native vertaler
altijd een native controleur

Simpel & snel

binnen 30 seconden een offerte
binnen 1 dag je vertaling in je mailbox
volg altijd de status van je vertaling

Voordelig

geen tussenpersoon meer
hoge kwaliteit lage prijs
geen minimum tarief

We scannen instant je webshop en vertalen de meest gangbare online bestandformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestanden met URL’s vertalen. Je kan deze bestandsformaten uploaden en de vertaling downloaden in hetzelfde bestandsformaat. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van je vertaalde teksten.
Daarnaast kunnen wij met ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Bij een volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.
 

Ontdek welke website specialismen we in huis hebben

Complete webshop vertalen

Voor de SEO-strategie van je webshop is het logischerwijs belangrijk om op de juiste zoekwoorden vindbaar te zijn. De categoriepagina’s van een webshop lenen zich hier uitstekend voor. Door de resources van bijvoorbeeld SEOMoz te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je pagina aan een deel van de eisen voldoet om te ranken in Google. Deze geoptimaliseerde pagina’s gebruik je misschien wel als specifieke landingspagina’s voor je Google Adwords campagne. Deze optimalisatie wil je niet verliezen bij het laten vertalen van je webshop, zie ook ons gastblog bij WebwinkelKeur over het vertalen van webshops.
 

Magento webshop vertalen
door professionele vertalers

Magento is het grootste e-commerce platform, met 26% marktaandeel in 2014. Een webshop vertalen in Magento kan op verschillende manieren. Één van de meest gebruikte functionaliteiten is de inline translation tool. Met deze tool kun je gemakkelijk aan de voorkant van de webshop alle vertalingen doorvoeren. Bij het realiseren van een webshop in het buitenland is de vindbaarheid en conversie van primair belang. Onze native vertalers weten welke toon moet worden gevoerd om jouw doelgroep van een aankoop te overtuigen.

Vertalingen in verschillende bestandsformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestanden vertalen. Je kan deze bestandsformaten uploaden en de vertaling downloaden in hetzelfde bestandsformaat. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van je vertaalde teksten. Daarnaast kunnen wij met ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Bij een volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.
 

“84% meer verkoopkans door productinformatie in eigen taal.”

“84% van alle internationale consumenten geeft aan dat de kans groter is dat ze een product kopen op een website als de productinformatie ook beschikbaar is in hun eigen taal.”
 
 - Emerce 2016

Fairlingo is ontwikkeld door professionals die ook vertalen.

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany