Laat je boek vertalen voor een groter publiek.

Bereik je doelgroep met een correct vertaald boek.

97% klanttevredenheid

Andere taal. Zelfde beleving.

Heb je een boek geschreven of ben je een uitgever, dan ben je natuurlijk trots op het eindproduct. Wil je een boek laten vertalen dan is het dan ook erg belangrijk dat de toon en het gevoel van het origineel bewaard blijft in de vreemde taal.

Andere taal, zelfde beleving

Heb je een boek geschreven of ben je een uitgever, dan ben je natuurlijk trots op het eindproduct. Wil je een boek laten vertalen, dan is het ook belangrijk dat de toon en het gevoel van het origineel bewaard blijft in de vreemde taal. Dat bereik je alleen als je werkt met goede vertalers. Bij ons wordt het boek altijd vertaald door een native speaker, die veel ervaring heeft met het vertalen in verschillende genres. Omdat de vertaling altijd in de moedertaal wordt gedaan, blijft de boodschap van jouw origineel bewaard.

Informatief en verhalend

Ons unieke algoritme zorgt ervoor dat altijd de meest geschikte vertaler aan de slag gaat met jouw boek vertaling. Toch wil je zelf graag kunnen controleren wat er met de vertaling gebeurt. Bij het laten vertalen van boeken is het noodzaak dat de objectiviteit of verhaallijn gewaarborgd blijft. Daarnaast kun je bij ons altijd meekijken met de vertaler, die in de cloud werkt.

Snel aan de slag

Wil je onze vertalers aan het werk zetten, geef dan je wensen aan ons door. Binnen 30 seconden ontvang je een offerte en wordt de meest geschikte vertaler gekoppeld. Bovendien kun je altijd gratis een proefvertaling laten maken, zodat je vooraf een inschatting kunt maken van de kwaliteit. Maar dat hebben wij natuurlijk ook al voor je gedaan. Want onze ISO certificeringen zorgen ervoor dat wij verplicht zijn om de hoogste kwaliteitseisen te hanteren.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd.

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen.

Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Gecertificeerd vertaalbureau

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.