Andere taal. Zelfde beleving.

Heb je een boek geschreven of ben je een uitgever, dan ben je natuurlijk trots op het eindproduct. Wil je een boek laten vertalen dan is het dan ook erg belangrijk dat de toon en het gevoel van het origineel bewaard blijft in de vreemde taal.

 

 

Andere taal, zelfde beleving

Heb je een boek geschreven of ben je een uitgever, dan ben je natuurlijk trots op het eindproduct. Wil je een boek laten vertalen, dan is het ook belangrijk dat de toon en het gevoel van het origineel bewaard blijft in de vreemde taal. Dat bereik je alleen als je werkt met goede vertalers. Bij ons wordt het boek altijd vertaald door een native speaker, die veel ervaring heeft met het vertalen in verschillende genres. Omdat de vertaling altijd in de moedertaal wordt gedaan, blijft de boodschap van jouw origineel bewaard.

Informatief en verhalend

Ons unieke algoritme zorgt ervoor dat altijd de meest geschikte vertaler aan de slag gaat met jouw boek vertaling. Toch wil je zelf graag kunnen controleren wat er met de vertaling gebeurt. Bij het laten vertalen van boeken is het noodzaak dat de objectiviteit of verhaallijn gewaarborgd blijft. Daarnaast kun je bij ons altijd meekijken met de vertaler, die in de cloud werkt.

Snel aan de slag

Wil je onze vertalers aan het werk zetten, geef dan je wensen aan ons door. Binnen 30 seconden ontvang je een offerte en wordt de meest geschikte vertaler gekoppeld. Bovendien kun je altijd gratis een proefvertaling laten maken, zodat je vooraf een inschatting kunt maken van de kwaliteit. Maar dat hebben wij natuurlijk ook al voor je gedaan. Want onze ISO certificeringenzorgen ervoor dat wij verplicht zijn om de hoogste kwaliteitseisen te hanteren.

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties