De focus op maatschappelijke winst

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf bij te dragen aan een betere leefwereld. Daarom werken we volgens de uitgangspunten van de betekeniseconomie. Een goede balans tussen het individueel belang en het algemeen belang staat hierbij centraal.

Hoewel economische afwegingen uiteraard een belangrijke rol spelen, zijn ze binnen onze organisatie niet allesbepalend. Door een sterke focus te houden op de maatschappelijke winst willen we met onze diensten een zo groot mogelijke positieve impact maken. Hierbij vinden we het belangrijk om gewetensvol te handelen, de koek zo eerlijk mogelijk te verdelen en niet alleen te ‘groeien om het groeien’. Wanneer elk bedrijf deze principes nastreeft, kunnen we als ondernemend Nederland gezamenlijk grote veranderingen teweegbrengen.

Hoe wij dit in praktijk brengen

Wij geven onder andere op de volgende manieren invulling aan de uitgangspunten van de betekeniseconomie:

  • Het geluk en de gezondheid van onze medewerkers staan voorop. We werken met zelfsturende teams, waarbij iedereen de ruimte en vrijheid heeft om zijn of haar ideeën en talenten in te zetten. We sturen niet op tijd, maar op waardecreatie. Daarom werken we niet met vaste werktijden en bieden we iedereen de mogelijkheid om thuis te werken. Onze (financiële) groei mag bovendien niet ten koste gaan van het welzijn van onze medewerkers.
  • Alle financiële cijfers zijn voor iedereen binnen onze organisatie inzichtelijk. Beslissingen kunnen op basis hiervan weloverwogen worden genomen.
  • Alle winst boven de 10% wordt eerlijk onder onze medewerkers verdeeld.
  • Wij werken vrijwel volledig digitaal en gebruiken nagenoeg geen papier. Ook houden wij ons brandstofverbruik zo laag mogelijk. We werken online samen met onze klanten en de meeste collega’s komen op de fiets naar kantoor.
  • We bieden onze medewerkers gratis fruit op kantoor. Voor elke fruitschaal die we afnemen wordt een boom geplant.

Onze waarden vormen de basis van Fairlingo

Plezier en balans

Plezier en balans – happy people!

Wij vinden het belangrijk dat werkplezier en het bieden van toegevoegde waarde aan onze klanten hand in hand gaan. Door de uitgangspunten van de betekeniseconomie toe te passen, streven wij naar een goede balans tussen welzijn en welvaart. We geven mensen de ruimte om zichzelf te zijn en creëren harmonie tussen zelfstandigheid en verbondenheid.

Aandacht voor klant en taal

Aandacht – voor taal en de klant

Een divers team heeft vele talenten. Op basis van onze capaciteiten, kennis en (vertaal)ervaring zetten wij ons in om de verwachting van de klant te overtreffen. Door goed te luisteren, vragen te stellen en open te staan voor ideeën komen wij samen met onze klanten tot het beste resultaat.

Vertrouwen en samenwerking

Vertrouwen – schept samenwerking en vrijheid

Vertrouwen vormt een sterke basis voor samenwerking, vrijheid en transparantie. Het creëert ruimte voor feedback en de mogelijkheid van elkaar te leren. Bedrijfsinformatie, waaronder financiële cijfers, is voor iedereen inzichtelijk. Deze openheid stelt ons in staat elkaar beter te begrijpen en maakt nieuwe inzichten mogelijk.

Gezonde groei – persoonlijk en bedrijfsbreed

Door te focussen op de ontwikkeling van talenten stimuleren we persoonlijke groei. Het inzetten van deze talenten om anderen te kunnen helpen geeft voldoening. Als bedrijf willen we een gezonde groei doormaken, waarbij we ons richten op de lange termijn. Dit betekent dat de bedrijfsgroei niet ten koste mag gaan van onze waarden en klanttevredenheid.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,2

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Door taalbarrières weg te halen door middel van vertalingen willen wij mensen wereldwijd met elkaar verbinden.