Ons vertaalbureau helpt jouw business- of finance onderneming taalbarrières weg te nemen

Technische vertaling

Een vertaling die resoneert

Bij Fairlingo geven onze native speaker vertalers jouw boodschap de juiste betekenis. Met een vertaler en revisor per opdracht, lezen jouw teksten in elke taal even vloeiend als het origineel. Onze uitgebreide ervaring in vertalingen voor bedrijven in de business- en financesector staat garant voor uitmuntende kwaliteit van jouw vertaalproject. Speciale wensen omtrent jouw vertaling, kan je eenvoudig doorgeven via het offerteformulier. Onze vertalers nemen jouw wensen serieus en gaan graag voor je aan de slag!

Technisch vertaalbureau

'24/7 jouw vertaalproject starten

Als business of finance bedrijf begrijpen wij het belang van snel schakelen. Daarom biedt ons vertaalbureau jou de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week vertaalopdrachten in te dienen. Lever eenvoudig je teksten online aan en ontvang direct een offerte. Na goedkeuring zetten wij meteen een geschikte vertaler aan het werk. Zodra de vertaling gereed is, ontvang je automatisch mail. Voor de status van een vertaling of om een nieuwe opdracht te starten, log je in op je Fairlingo account. Efficiënt en betrouwbaar vertalen, precies wat jij nodig hebt!

Technische vertaling

Vertalingen vanaf € 0,05 per woord

Als ervaren vertaalbureau in de business- en financebranche, verzorgen we een breed scala aan vertalingen, waaronder financiële rapporten, jaarverslagen, juridische documenten en andere zakelijke en financiële teksten. Onze tarieven zijn scherp en transparant, inclusief correctierondes en garantie. Kies uit onze drie vertaalniveaus: Basis (€ 0,05 per woord), Regulier (€ 0,08 per woord) en Specialistisch (€ 0,13 per woord). Ontdek meer over onze tarieven of neem contact met ons op voor vragen en advies. We staan klaar om je van dienst te zijn.

Vakkundige vertalingen voor business- en financecontent

Onze professionele vertalingen in business en finance zorgen voor duidelijke en precieze communicatie in een internationale zakelijke omgeving. Met ervaren native speaker vertalers en diepgaande kennis van de sector bieden we hoogwaardige vertalingen voor financiële en zakelijke teksten. Vertrouw op ons voor efficiënte en effectieve vertalingen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf op wereldwijde schaal. We vertalen onder andere:

  • Financiële rapporten
  • Jaarverslagen
  • Juridische documenten
  • Zakelijke correspondentie
  • Beileidsdocumenten
  • Bedrijfsprofielen
  • Investeerdersinformatie
  • Belastingdocumenten
  • Compliance en regelgevingsdocumenten
  • Etc.

Juridische vertaling

Juridische vertalingen zijn van uiterst belang om essentiële juridische informatie nauwkeurig over te brengen tussen verschillende taalgebieden. Onze ervaren vertalers begrijpen de complexiteit van juridische terminologie en zorgen voor nauwkeurige vertalingen van contracten, overeenkomsten, gerechtelijke documenten en juridische correspondentie. Met oog voor detail en expertise in verschillende rechtsstelsels, garanderen wij betrouwbare juridische vertalingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Vertrouw op ons voor naadloze communicatie en succes in internationale juridische aangelegenheden en zakelijke transacties.

Welke bestanden kun je bij ons aanleveren?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Dit zeggen onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Maak gebruik van onze snelle en voordelige service om je business en finance documenten in meerdere talen beschikbaar te stellen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform voor business en finance vertalingen.

 

 

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Van business- en financebedrijven zien we veelal zakelijke, financiële en juridische teksten voorbij komen die worden aangeboden ter vertaling. Dit zijn vaak complexe of juridische teksten die het beste thuispassen op ons specialisitische vertaalniveau. Je betaald daarvoor een woordprijs van €0,013. Ook voor de vertaling van officiële document, ofwel een beëdigde vertaling kan je bij ons terecht.
De meeste zakelijke en financiële teksten worden vertaald op ons specialistische vertaalniveau.  Aangezien het om mensenwerk gaat, is kwaliteit op dit vertaalniveau belangrijker dan de snelheid. De makkelijkste manier om er achter te komen hoe lang het duurt voordat je je vertaling terugontvangt, is door eenvoudig en snel een offerteaanvraag te doen. Zo weet je precies wat de deadline zal zijn en of het voldoet aan jouw verwachting.
Ja, je kan meerdere documenten tegelijkertijd laten vertalen. Deze kan je gezamenlijk uploaden in het offerteformulier. Je kan er ook nog voor kiezen om dit door één of meerdere vertalers te laten vertalen. Als je kiest voor één vertaler, dan komt dat ten goede aan de consistentie van je vertaling. Kies je voor meerdere vertalers, dan ontvang je de documenten sneller terug.
Ja. Fairlingo is een gecertificeerd vertaalbureau. Dat betekent dat alle vertalingen op ons basis, reguliere en specialistische vertaalniveau gecertificeerd zijn. De certificering houdt in dat jouw vertaling te allen tijde wordt uitgevoerd door een ervaren native speaker vertaler en dat onze kwaliteitsgarantie van toepassing is. Zo kan je met een gerust hart jouw vertalingen aan ons overlaten en zorgen wij voor het beste resultaat.
Dat kan! Het is voor vertalers heel fijn om te weten wat je wensen zijn en waar ze op moeten letten. Zo kan je extra informatie kwijt over bijvoorbeeld de doelgroep, de tone of voice, SEO of andere dingen die van belang zijn voor jouw vertaling. Dit kan je invullen bij de optie 'extra informatie' op het offerteformulier. Onze vertalers ontvangen hiervan bericht en zullen hier rekening mee houden wanneer zij met de vertaling gaan beginnen.
Dat kan! Wij hebben een online omgeving gecreëerd waarin je de voortgang van jouw vertaalopdracht(en) live kan volgen. Zo kan je precies zien hoever de vertaler en revisor zijn met de opdracht. Nadat de vertaling is afgerond, ontvang je automatisch bericht per mail. Je kan de vertalingen te allen tijde terugvinden in jouw persoonlijke Fairlingo account en van daaruit downloaden.