Start een gratis proefvertaling met ISO-certificering

Stap 1

Start eenvoudig de vertaling

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang de proefvertaling per mail

De Fairlingo werkwijze hebben we gebouwd om zo snel, en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, met behoud van kwaliteit. Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform kun je 24/7 een vertaling starten, zelfs in het weekend. Hierbij is het volledig mogelijk om zelf in je account de vertaling te starten en volgen. Kijk live mee hoe je native vertaler voor je aan de slag gaat. Ook is het mogelijk om direct met hem of haar te communiceren over de vertaling. Bij oplevering zal een ervaren corrector de vertaling controleren en eventueel feedback aan je vertaler geven. Zo geven we onze vertaalcommunity de kans om van elkaar te leren. De afgeronde vertaalopdrachten kun je in hetzelfde bestandstype als het origineel via je account altijd downloaden. Vraag direct een gratis proefvertaling aan voor maximaal 100 woorden en maak kennis met onze unieke werkwijze. Uiteraard is deze proefvertaling geheel vrijblijvend. Zo krijg je de kans om kennis met het Fairlingo platform te maken. Upload je proeftekst naar onze cloud en ervaar vrijblijvend hoe Fairlingo je de middelen geeft om internationaal te excelleren.

Jouw gratis proefvertaling
simpel en transparant uitgevoerd

ISO gecertificeerd & garantie

We zorgen er op verschillende wijzen voor dat de kwaliteit van onze diensten en service aan de hoogste standaarden voldoet. Ten eerste zijn we zowel ISO-17100 als ISO-9001 gecertificeerd. Zodoende zijn onze vertalingen en processen officieel erkend in hun kwaliteit. Daarnaast passen we een uitgebreid feedbacksysteem toe. Ervaren revisoren controleren de vertalingen en geven hierbij tips en aanwijzingen door aan de vertalers. Zo bieden we iedereen de mogelijkheid om van vakexperts te leren. Daarbij is het voor zowel ons als jou mogelijk om het gehele vertaalproces live te monitoren. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 14 dagen op elke geleverde vertaling.

Beëdigde vertaling

Snelle & transparante werkwijze

Bij Fairlingo staan de wensen en behoeften van de klanten absoluut centraal. Daarom hebben we onze werkwijze gebouwd om zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te zijn. Via onze cloud heb je zelf gemakkelijk inzicht in het gehele vertaalproces. Een native vertaler met diepgaande kennis in het benodigde vakjargon gaat met een snelheid van 1250 per dag voor je aan de slag. Kijk live mee in je account om te zien hoe hij of zij voor je aan het werk gaat. Bovendien kun je je teksten in een breed scala van verschillende bestandstypen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan .CSV, .XML of .DOCX bestanden.

Vertaalbureau

Kwaliteit voor een scherp tarief

Het Fairlingo systeem hebben we gebouwd door de nieuwe technieken en ontwikkelen in de vertaalmarkt te implementeren. Onze krachtige software voert een groot gedeelte van de standaard- en routinetaken uit. Zodoende kunnen we hoogstaande vertalingen voor een concurrerend tarief leveren. Op deze wijze ben je bij ons verzekerd van de beste vertalingen, zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Al vanaf €0,08 per woord maak je gebruik van onze online/algemene vertaaldiensten. Hiermee laat je je online content of reguliere teksten door een native taalexpert vertalen. Ook voor specialistische of complexe teksten voor een scherp tarief ben je bij ons aan het goede adres.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Meer dan 10 jaar ervaring met vertalingen is vertaald naar dit vertaalplatform.

Fairlingo is ontwikkeld vanuit Vertaalbureau Perfect. Het resultaat is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld zonder minimumtarief en een onevenaarbare opstarttijd en levertijd.