Jouw financiële vertaling nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd

Financiële vertaling

Deskundig financieel vertaalbureau

Ons financieel vertaalbureau beschikt over een grote database aan ervaren vertalers met uitgebreide kennis op het gebied van financiële vertalingen. Of het nou gaat om fiscale rapportages, pensioenvoorstellen, verzekeringspolissen of het vertalen van jaarverslagen, Fairlingo schakelt de beste vertaler in voor jouw vertaalopdracht. Al onze vertalers zijn native speaker en vertalen naar hun moedertaal. Op basis van onze ISO-9001 en ISO-17100 certificering en kwaliteitsgarantie ben je bovendien verzekerd van een financiële vertaling van de beste kwaliteit. Wil je graag eerst een proefvertaling laten uitvoeren? Vraag deze gratis en vrijblijvend aan via onze site.

Financieel vertaalbureau

Secuur, snel en vertrouwelijk

Een financiële vertaling vraagt om veel expertise en nauwkeurigheid, waarbij geen ruimte is voor foutjes of misverstanden. Ons unieke platform biedt hiervoor de juiste gespecialiseerde vertalers op een snelle en gemakkelijke manier. Uiteraard worden jouw financiële documenten optimaal beschermd en is op elke vertaling een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Veel bedrijven vertrouwen daarom op Fairlingo voor de vertaling van kwartaalberichten, verzekeringspolissen, investeringsdocumenten en andere financiële stukken. Dankzij ons uitgebreide netwerk van financiële vertalers hebben we altijd de juiste vertaler voor jouw opdracht. Zelfs ‘s avonds of in het weekend.

Financiële vertaling

Financiële vertaling voor de beste prijs

Wij bieden je de scherpste prijs voor een vakkundige financiële vertaling. Omdat ons platform veel taken heeft geautomatiseerd, zijn wij gemiddeld 25% goedkoper dan andere financiële vertaalbureaus. Daarnaast zijn onze tarieven volledig transparant. Dit betekent dat we geen extra kosten rekenen voor volledige revisie of bepaalde taalcombinaties. Omdat de meeste financiële vertalingen vragen om kennis van het financiële domein, raden wij je aan te kiezen voor ons specialistische vertaalniveau. Je bent hierdoor verzekerd van een financiële vertaling die niet alleen vriendelijk is voor je budget, maar bovendien de kwaliteit van het originele document evenaart.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Vertaaltechnologie

Vertaalgeheugen

Financiële stukken tekst bevatten vaak veel terugkerende termen en veel cijfers. Cijfers hoeven niet vertaald te worden en worden bij ons daarom ook niet meegerekend op de offerte. Door jouw vertaalgeheugen te activeren betaal je ook voor woordherhalingen minder. Om jouw vertaalgeheugen te activeren kun je contact opnemen met één van onze community managers. Het vertaalgeheugen zorgt er ook voor dat bij vervolgopdrachten, teksten die eerder zijn vertaald worden gerekend als woordherhaling. Dit zorgt voor consistentie in de vertalingen én voor een aantrekkelijke offerte.

Terminologielijst

Termen waarbij je een bepaalde vertaling voor ogen hebt kun je opnemen in jouw terminologielijst. Deze kun je dan toevoegen aan jouw account zodat de vertaler de vertaling van deze termen als suggestie krijgt wanneer hij/zij bezig is met jouw opdracht. De consistentie wordt zo over meerder opdrachten bewaard. Meer informatie over de terminologielijst vind je hier.

Live analyse

Met een actief vertaalgeheugen wordt er bij het genereren van jouw offerte live een analyse gedaan van alle woordherhalingen. Deze herhalingen zijn gelijk als korting zichtbaar op de offerte van jouw financiële vertaling. Heb je al eerder een vertaalgeheugen opgebouwd? Dan kun je deze via jouw klantaccount uploaden zodat deze ook bij de eerste vertaalopdracht al actief is.

Stap 1

upload je document

Upload je document

Upload je financiële tekst en ontvang een offerte binnen 30 seconden. Neem contact met ons op als je twijfelt over welk tekstniveau je moet kiezen.

Stap 2

Volg live je vertaling

Volg live de vertaling van de financiële tekst via je account . Op deze manier kun je in de gaten houden wanneer de verwachting is dat de vertaling wordt afgerond.

Stap 3

Ontvang je vertaling

Na de revisie van de vertaling is afgerond is de vertaling klaar om te downloaden. De vertaling kun je downloaden in dezelfde bestandsvorm als de brontekst.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je financiële documenten vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor financiële vertalingen

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

We zien in de praktijk een tal van financiële documenten voorbij komen die we dagelijks mogen vertalen. Er is dan ook geen financiële vertaling die we niet kunnen maken. Je kan documenten zoals jaarverslagen, contracten, prognoses, maar ook financiële bedrijfsadviezen, pensioenregelingen of verzekeringspolissen door Fairlingo laten vertalen.
Het voordeel van Fairlingo is, dat we werken met kalenderdagen. Dat betekent dat onze vertalers elke dag van de week met jouw vertaling aan de slag kunnen gaan, ook in de avonden en weekenden. Hoe snel de vertaling uiteindelijk geleverd wordt, is afhankelijk van de complexiteit van het document dat je wil laten vertalen en het aantal woorden. Bereken hier de deadline van jouw vertaalopdracht.
Wij werken in een beveiligde omgeving die alleen toegankelijk is voor de vertalers die aan jouw vertaalopdracht(en) werken en de Community Managers van Fairlingo. Tevens hebben onze vertalers een geheimhoudingsplicht. Hiermee zijn zij akkoord gegaan in de samenwerkingsovereenkomst met Fairlingo.
We adviseren je om een financiële vertaling te laten vertalen op ons specialistische niveau. In dat geval werkt er een ervaren en gespecialiseerde vertaler aan jouw financiële vertaling, wat zal zorgen voor het beste resultaat. Je zit dan op een woordprijs van €0,13. Ben je nieuw bij Fairlingo? Dan ontvang je een welkomstkorting van 10% op jouw eerste vertaling.
Ja. We raden het sterk aan om deze op het specialistische vertaalniveau te laten vertalen. Jouw financiële vertaling is in dat geval ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dat houdt in dat er hoogopgeleide vertalers aan jouw financiële vertaling werken, met de juiste kennis en kunde en dat zij aan strenge voorwaarden moeten voldoen om dit type vertaalopdrachten te mogen uitvoeren.
Absoluut. Het is heel fijn als een vertaler jouw financiële vertaling naar tevredenheid heeft uigevoerd. Je kan bij het aanvragen van een nieuwe offerte opnieuw de vertalers selecteren die eerder aan jouw opdracht heeft gewerkt. Weet je niet meer wie dat was? Of heb je hulp nodig met het vinden van deze optie? Neem dan contact op met Fairlingo via info@fairlingo.com.