Een correcte financiële vertaling door ervaren vertalers

Jouw financiële documenten vertalen in meer dan dertig talen. Vanaf €0,07 per woord.

97% klanttevredenheid

Transparantie is voor ons erg belangrijk. Kijk mee tijdens de vertaling.

Of het nou gaat om fiscale rapportages, jaarrekeningen of verzekeringspolissen, financiële documenten zijn voor organisaties van grote waarde.

Een goede financiële vertaling

Of het nou gaat om fiscale rapportages, jaarrekeningen of verzekeringspolissen, financiële documenten zijn voor organisaties van grote waarde. Wij beschikken over een grote database aan ervaren vertalers met kennis van financiële documenten. Bovendien zijn het allemaal native speakers die vertalen naar hun moedertaal. Daardoor is de kwaliteit van uw financiële vertalingen altijd gegarandeerd voor al onze vertalingen. Bovendien is een vertaalde tekst bij ons altijd snel beschikbaar.

Transparantie en zekerheid

Net als in de financiële wereld is transparantie voor ons ook erg belangrijk. Daarom kun je bij ons altijd meekijken terwijl de vertaler met jouw tekst bezig is. Door ons unieke algoritme weet je altijd zeker dat de meeste geschikte vertaler voor je aan de slag gaat. Iemand met kennis van financiële teksten en ruime ervaring in het vertalen daarvan. Bovendien verplichten onze certificeringen ons ook om intern ook altijd de hoogste kwaliteit te handhaven. En natuurlijk gaan we altijd vertrouwelijk om met de inhoud van jouw documenten.

Snel aan de slag

Zoals de meeste van onze relaties wil je waarschijnlijk snel over de financiële vertalingen kunnen beschikken. Van ons ontvang je, nadat je jouw wensen aan ons hebt doorgeven, daarom altijd binnen 30 seconden een op maat gemaakte offerte. Na goedkeuring gaat de meest geschikte vertaler direct voor je aan de slag. Als de vertaling van de financiële tekst is afgerond ontvang je van ons ook een bericht. Want of het nou gaat om een jaarverslag, douanepapieren of een financiële brochure, de vertaling moet altijd van topkwaliteit zijn. En die garantie geven we.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.