Jouw financiële vertaling nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd

Financiële vertaling

Deskundig financieel vertaalbureau

Ons financieel vertaalbureau beschikt over een grote database aan ervaren vertalers met uitgebreide kennis op het gebied van financiële vertalingen. Of het nou gaat om fiscale rapportages, pensioenvoorstellen, verzekeringspolissen of het vertalen van jaarverslagen, Fairlingo schakelt de beste vertaler in voor jouw vertaalopdracht. Al onze vertalers zijn native speaker en vertalen naar hun moedertaal. Op basis van onze ISO-9001 en ISO-17100 certificering en kwaliteitsgarantie ben je bovendien verzekerd van een financiële vertaling van de beste kwaliteit. Wil je graag eerst een proefvertaling laten uitvoeren? Vraag deze gratis en vrijblijvend aan via onze site.

Financieel vertaalbureau

Secuur, snel en vertrouwelijk

Een financiële vertaling vraagt om veel expertise en nauwkeurigheid, waarbij geen ruimte is voor foutjes of misverstanden. Ons unieke platform biedt hiervoor de juiste gespecialiseerde vertalers op een snelle en gemakkelijke manier. Uiteraard worden jouw financiële documenten optimaal beschermd en is op elke vertaling een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Veel bedrijven vertrouwen daarom op Fairlingo voor de vertaling van kwartaalberichten, verzekeringspolissen, investeringsdocumenten en andere financiële stukken. Dankzij ons uitgebreide netwerk van financiële vertalers hebben we altijd de juiste vertaler voor jouw opdracht. Zelfs ‘s avonds of in het weekend.

Financiële vertaling

Financiële vertaling voor de beste prijs

Wij bieden je de scherpste prijs voor een vakkundige financiële vertaling. Omdat ons platform veel taken heeft geautomatiseerd, zijn wij gemiddeld 25% goedkoper dan andere financiële vertaalbureaus. Daarnaast zijn onze tarieven volledig transparant. Dit betekent dat we geen extra kosten rekenen voor volledige revisie of bepaalde taalcombinaties. Omdat de meeste financiële vertalingen vragen om kennis van het financiële domein, raden wij je aan te kiezen voor ons specialistische vertaalniveau. Je bent hierdoor verzekerd van een financiële vertaling die niet alleen vriendelijk is voor je budget, maar bovendien de kwaliteit van het originele document evenaart.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je financiële documenten vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor financiële vertalingen