Transparantie is voor ons erg belangrijk. Kijk mee tijdens de vertaling.

Of het nou gaat om fiscale rapportages, jaarrekeningen of verzekeringspolissen, financiële documenten zijn voor organisaties van grote waarde.

 

 

Een goede financiële vertaling

Of het nou gaat om fiscale rapportages, jaarrekeningen of verzekeringspolissen, financiële documenten zijn voor organisaties van grote waarde. Wij beschikken over een grote database aan ervaren vertalers met kennis van financiële documenten. Bovendien zijn het allemaal native speakers die vertalen naar hun moedertaal. Daardoor is de kwaliteit van uw financiële vertalingen altijd gegarandeerd voor al onze vertalingen. Bovendien is een vertaalde tekst bij ons altijd snel beschikbaar.

Lees hoe het werkt

Transparantie en zekerheid

Net als in de financiële wereld is transparantie voor ons ook erg belangrijk. Daarom kun je bij ons altijd meekijken terwijl de vertaler met jouw tekst bezig is. Door ons unieke algoritme weet je altijd zeker dat de meeste geschikte vertaler voor je aan de slag gaat. Iemand met kennis van financiële teksten en ruime ervaring in het vertalen daarvan. Bovendien verplichten onze certificeringen ons ook om intern ook altijd de hoogste kwaliteit te handhaven. En natuurlijk gaan we altijd vertrouwelijk om met de inhoud van jouw documenten.

Onze vertaaldiensten

Snel aan de slag

Zoals de meeste van onze relaties wil je waarschijnlijk snel over de financiële vertalingen kunnen beschikken. Van ons ontvang je, nadat je jouw wensen aan ons hebt doorgeven, daarom altijd binnen 30 seconden een op maat gemaakte offerte. Na goedkeuring gaat de meest geschikte vertaler direct voor je aan de slag. Als de vertaling van de financiële tekst is afgerond ontvang je van ons ook een bericht. Want of het nou gaat om een jaarverslag, douanepapieren of een financiële brochure, de vertaling moet altijd van topkwaliteit zijn. En die garantie geven we.

Onze certificeringen

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties