Jouw jaarverslag betrouwbaar, helder en nauwkeurig laten vertalen

Jaarverslag vertalen

Gegarandeerde kwaliteit

De vertaling van je jaarverslag is bij Fairlingo in goede handen. Ons vertaalbureau beschikt zowel over een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Onze vertalers beheersen bovendien altijd de betreffende doeltaal op moedertaalniveau. Als specialist op het gebied van financiële vertalingen hebben we altijd de juiste vertaalexpert voor jou in huis. Niet alleen de jaarrekening, maar ook de niet-financiële informatie uit jouw jaarverslag wordt nauwkeurig, accuraat en begrijpelijk door hem of haar vertaald. De tekst wordt vervolgens nog gereviseerd door een tweede native speaking vertaler. Wanneer je onverhoopt toch niet tevreden bent, passen we de vertaling bovendien binnen 14 dagen kosteloos voor je aan.

Jaarverslag laten vertalen

Snel en gemakkelijk

Via ons platform ontvang je binnen 30 seconden een online prijsopgave voor jouw jaarverslag vertaling. Zodra je de betaling hebt voldaan, wordt je vertaalopdracht automatisch aan de meest geschikte vertaler gekoppeld. Deze gaat gelijk voor je aan de slag, zodat je jouw vertaling zo snel mogelijk ontvangt. Dankzij onze digitale werkwijze kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een vertaling starten. Zodra de vertaler en corrector de opdracht hebben afgerond, ontvang je van ons bericht dat de vertaling klaarstaat in jouw persoonlijke Fairlingo account. Jouw gegevens en documenten zijn hierbij optimaal beveiligd. Bovendien is op elke vertaling standaard een geheimhoudingsverklaring van toepassing.

Jaarverslag vertaling

Voordelig jouw jaarverslag laten vertalen

Dankzij de unieke werkwijze van ons vertaalplatform laat je jouw jaarverslag niet alleen snel, maar ook voordelig door ons uitvoeren. Bekijk onze tarievenpagina voor meer uitleg over de verschillende niveaus en tarieven. Op je eerste vertaalopdracht ontvang je bovendien een korting van € 0,01 per woord om je welkom te heten op ons platform. Wil je in de toekomst vaker vertalingen door ons laten uitvoeren? Door vertaaltegoed op je Fairlingo account te storten kun je snel en eenvoudig een vervolgopdracht starten. Vraag via onze site gratis een proefvertaling aan of neem contact met ons op voor vragen of advies.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je jaarverslag

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je vertaalde jaarverslag

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger jouw jaarverslag vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor jaarverslag vertalingen

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

We adviseren om een jaarverslag op ons specialistische vertaalniveau te laten vertalen. Je zit daarmee op een woordprijs van €0,13. Het voordeel van een vertaling op ons specialistische niveau, is eigenlijk al wat de naam zegt. Je vertaling komt in handen van een specialistische vertalen. Iemand die ervaring heeft met het vertalen van een jaarverslag en daarvoor de juiste kennis en kunde bezit.
De duur van de vertaling is afhankelijk van de lengte van de te vertalen tekst. Hoe meer woorden het jaarverslag bevat, hoe langer de vertaling zal duren. Om een goed beeld te krijgen van jouw jaarverslag vertaling, kan je snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Op de offerte staat de deadline van de vertaling vermeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Jouw jaarverslag is bij Fairlingo in goede en vertrouwde handen. Op al onze vertalingen is een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Daar gaan wij uiterst discreet mee om. Het is ook mogelijk om in overleg een aanvullende geheimhoudingsverklaring te tekenen. Je leest hier meer over in onze algemene voorwaarden.
Dat hebben wij. Wij hebben jaarverslagen mogen vertalen voor verschillende bedrijven en organisaties. Bij Fairlingo ben je verzekerd van een optimale vertaling door onze ISO-certificeringen en kwaliteitsgarantie tegen een scherp tarief. Dat maakt dat veel klanten voor Fairlingo kiezen en ook steeds weer bij ons terugkomen.
Een jaarverslag kan je laten vertalen op ons specialistische vertaalniveau. Er werken in dat geval een ervaren vertaler en revisor aan jouw vertaalopdracht. Zij hebben jarenlange ervaring en hebben de kennis en kunde in huis om jouw jaarverslag op de juiste manier te vertalen. Al onze vertalers en revisors zijn native speaker van de doeltaal. Hierdoor ben je verzekerd van de best mogelijke vertaling.
Dat is afhankelijk van het format/bestandstype waarin je de vertaling aanlevert. Je kan kiezen uit .docx, (Word) .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestanden. Je ontvangt de vertaling terug in het format waarin je te vertalen tekst hebt aangeleverd. Voorbeeld: lever je de tekst aan in .docx (Word), dan ontvang je deze ook in .docx (Word) terug.