Native Engels vertaler met Nederlandse roots

Jodie is een gedreven vertaler Nederlands-Engels met veel ervaring in het vertalen van uiteenlopende teksten. De grootouders van Jodie komen oorspronkelijk uit Nederland, maar verhuisden lange tijd geleden naar Canada. Hier groeide haar vader op en werd Jodie geboren. Nadat ze trouwde met een Nederlandse man, verhuisde zij in 2010 naar het vaderland van haar opa en oma. Hier maakte ze snel de Nederlandse taal eigen en heeft ze onder andere een aantal jaren gewerkt als Nederland-Engels vertaler en administratief medewerkster bij de Australische ambassade in Den Haag.

Als vertaler houdt Jodie van de uitdaging van gevarieerde opdrachten. Hierbij ontdekt ze graag de juiste tone of voice die gebruikt moet worden om verbinding te maken met een Engelssprekend publiek. Dankzij haar uitstekende vertaalvaardigheden, op het gebied van zowel Amerikaans Engels als Brits Engels, is Jodie een van onze zeer gewaardeerde Nederlands-Engelse vertalers.

Gespecialiseerd in Nederlands-Engelse vertalingen op zakelijk gebied

Jodie is afgestudeerd in Business Management en heeft jarenlange werkervaring in de zakelijke wereld. Ze is daarom een van onze vertalers Nederlands Engels die is gespecialiseerd in onder andere:

  • Website en webshop teksten
  • Marketingteksten
  • Technische documenten

Ze is als geen ander in staat om product- en dienstgerelateerde teksten foutloos van en naar het Engels te vertalen. Bovendien hanteert ze hierbij de juiste schrijfstijl. Vraagt jouw vertaalopdracht om een ander specialisme? Omdat Fairlingo over diverse Engels vertalers beschikt, hebben we altijd een vertaler met de juiste expertise in huis.

Op zoek naar een vertaler Nederlands-Engels?

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd Engels vertaalbureau. Via ons platform heb je altijd toegang tot de beste vertalers voor Nederlands-Engelse en Engels-Nederlandse vertaalopdrachten. Al onze vertalingen worden bovendien gereviseerd door een ervaren native corrector en zijn inclusief kwaliteitsgarantie. In 3 eenvoudige stappen laat je jouw vertaling via ons platform uitvoeren. Upload jouw bestand via onze site en ontvang binnen 30 seconden een offerte. Na bevestiging en betaling gaat een van onze top Nederlands-Engelse vertalers met jouw tekst aan de slag. Hierbij heb je via jouw persoonlijke account de mogelijkheid om live de voortgang van de vertaling te volgen. Wanneer deze klaar is controleert en corrigeert een ervaren native speaker de tekst. De definitieve vertaling is vervolgens te downloaden in je persoonlijke Fairlingo account. Benieuwd of Fairlingo de beste keuze is voor jouw Nederlands-Engelse vertaling? Bekijk de referenties van onze klanten.

De ervaring van onze klanten:

98% Klanttevredenheid feedbackcompany

Ontmoet onze andere
vertalers Nederlands-Engels

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Kevin Martin

Vertaler Engels

Francis Mbila

Vertaler Engels

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Engels vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Engelse vertaalplatform ter wereld.