Eenvoudig een professionele vertaling starten in de cloud

Ontvang binnen 30 seconden een live offerte

Nadat je jouw offerte hebt ontvangen, kan de vertaling direct worden bevestigd, betaald en gestart. Je kan indien gewenst de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Uiteraard hebben alleen jij en de vertaler inzicht in de tekst en zijn gegevens alleen toegankelijk via jouw persoonlijke Fairlingo account. Wij hanteren simpele en transparante tarieven voor elke taal, zonder minimumtarief. Je hebt bovendien de mogelijkheid om vertaaltegoed op je account te storten, waarmee je gemakkelijk en snel je (vervolg)opdrachten kunt betalen. Er staat altijd een projectmanager klaar om je te helpen.

Goede vertaling

Een hoge kwaliteit dankzij onze unieke werkwijze

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalers en vertalingen. Alleen de beste native vertalers met ervaring in het vakgebied gaan met jouw tekst aan de slag. De vertaling wordt bovendien gecontroleerd door een native revisor. Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken, meten wij op geavanceerde werkwijze live de kwaliteit van elke vertaalopdracht. Mocht een vertaling onverhoopt niet aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen, wordt nog tijdens het vertaalproces een andere vertaler ingeschakeld. Uiteraard zonder extra kosten voor jou als klant. Op elke vertaling is bovendien een kwaliteitsgarantie van toepassing, zodat je verzekerd bent van een uitstekende vertaling.

Ook jouw privacy wordt bij ons vertaalbureau optimaal gewaarborgd. De teksten zijn alleen beschikbaar voor de vertaler en revisor die aan de opdracht werken. Daarbij is op elke vertaling een standaard geheimhoudingsverklaring van toepassing. Ook persoonlijke en bedrijfsgegevens worden goed beschermd. Deze zijn alleen toegankelijk via jouw eigen Fairlingo account en worden beveiligd conform de ISO-17100 certificering.

Transparante en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënt door het vertalen en reviseren in de cloud

Dankzij de hierboven beschreven werkwijze kan je jouw tekst(en) sneller en voordeliger laten vertalen dan bij elk ander gecertificeerd vertaalbureau. Wij hanteren voor elke taal hetzelfde transparante tarief zonder minimumbedrag. Simpel en uniek. Je ontvangt de prijsopgave van jouw vertaling binnen een halve minuut en na betaling gaan we direct voor je aan de slag. Je ontvangt hierdoor al vanaf € 0,05 per woord een professionele vertaling, inclusief volledige revisie en tevredenheidsgarantie.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Upload je bronbestand en je ontvangt direct online een offerte. De bestandsformaten die we accepteren zijn: .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml. Lees meer over beschikbare bestandsformaten.
Upload je doc

Stap 2

Volg live de vertaling

Na het accepteren van de offerte en het afronden van de betaling wordt de vertaling direct gestart. Een streng geselecteerde hoogopgeleide vertaler vertaalt eerst de tekst. Vervolgens reviseert een andere native speaker de tekst. Volg de instructies om de vertaling LIVE te volgen in de cloud. Uiteraard hebben alleen jij en de vertaler inzage in de tekst.

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd en zijn te downloaden vanuit je account. Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde bestandsformaat als je bronbestand.

Vertaaltechnologie

Vertaalgeheugen

Ons platform maakt gebruik van vertaalgeheugen. Dit houdt in dat eerder vertaalde en dubbele teksten worden herkend, zodat deze niet opnieuw vertaald hoeven te worden. Dit zorgt voor een consistente vertaling en voorkomt onnodige kosten. In overleg met je projectmanager kun je vertaalgeheugen opbouwen en inzetten voor je vertaalopdrachten.


Terminologielijst

Dient de vertaling een bepaalde tone of voice te hebben of zijn er specifieke vertalingen waar de vertaler rekening mee moet houden? Door deze vast te leggen in de terminologielijst heeft de vertaler inzicht in je vertaalwensen en weet je zeker dat deze goed worden toegepast.


Live analyse

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt wordt het aantal dubbele teksten gelijk geanalyseerd en als korting verrekend op de offerte. Ook kun je via je persoonlijke Fairlingo account eerder opgebouwd vertaalgeheugen uploaden, samen met een eventuele terminologielijst.


Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.


Fairlingo biedt je een makkelijke, snelle en betaalbare manier om jouw teksten professioneel te laten vertalen.