Ervaren native vertaler Nederlands Hongaars

Sinds jonge leeftijd is Csilla enorm geïnteresseerd in het leren van vreemde talen. Al snel heeft zij gemerkt dat het beheersen van een taal niet alleen gelijkstaat aan het leren kennen van een nieuwe cultuur en mensen, maar ook nieuwe perspectieven biedt. In het begin van haar carrière heeft Csilla voornamelijk websitecontent op het gebied van sport en cultuur vertaald. In de afgelopen 10 jaar heeft ze de meeste ervaring opgedaan door het vertalen van diverse professionele teksten voor bedrijven met Hongaarse uitzendkrachten. Sinds haar afgeronde studie in Engelse taal- en letterkunde kan zij teksten met complexe inhoud moeiteloos vertalen. Csilla heeft een brede interesse en sterke motivatie waardoor ze constant gedreven is om haar taalkennis te vergroten en vertalingen van hoogste kwaliteit op korte termijn te leveren.

ISO gecertificeerde Hongaarse vertaling vanaf € 0,05 per woord

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Via ons platform staan 24/7 vakkundige vertalers voor je klaar. Voor elk specialisme hebben wij de juiste expert in huis. Al onze vertalingen worden gereviseerd door een ervaren native corrector en zijn inclusief kwaliteitsgarantie. In drie eenvoudige stappen laat je jouw vertaling via ons platform uitvoeren:

  1. Upload jouw bestand via onze site en ontvang binnen 30 seconden een offerte.
  2. Na bevestiging gaat een van onze top Nederlands-Hongaarse vertalers met jouw tekst aan de slag. Wanneer de vertaling klaar is, wordt de tekst gereviseerd door een corrector.
  3. De definitieve vertaling ontvang je in je mailbox en is tevens te downloaden in je Fairlingo account.

Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij snel uitstekende vertalingen leveren, voor een scherpe prijs. Je laat bij Fairlingo al vanaf € 0,05 per woord jouw tekst vertalen. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een welkomstkorting van 10%.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
vertalers

 

Image placeholder
Monia Elkhannoussi
Vertaalster Engels
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Jada Eliana Tuia
Vertaalster Engels
Image placeholder
Kevin Martin
Vertaler Engels
Image placeholder
Francis Mbila
Vertaler Engels

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Hongaars vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Hongaarse vertaalplatform ter wereld.