Jouw website professioneel laten vertalen

De sleutel tot internationaal en lokaal succes is een sterk vertaalde website. Door native speakers vanaf € 0,07 per woord.

97% klanttevredenheid

  • SEO getrainde taalexperts
  • ISO 9001 & ISO 17100
  • Taalkundigen voor elk land
  • Automatische woordentelling

Laat je website vertalen door onze ervaren SEO vertalers. Gericht op traffic & conversie.

ISO gecertificeerde website vertalingen door native speakers. Native speakers begrijpen de impact van een vertaling op de conversie en usability van je website of software. Een sterke website vertaling heeft een positieve invloed op je digitale vind- en zichtbaarheid.

Referentie Fairlingo
Mieszko Czyzyk

“Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt. Aanrader!”

Mieszko CzyzykMarketing Director

Vertalingen in verschillende bestandsformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestanden vertalen. Je kan deze bestandsformaten uploaden en de vertaling downloaden in hetzelfde bestandsformaat.

Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van je vertaalde teksten. Daarnaast kunnen wij met ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Bij een volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Vergroot je bereik en conversie

Hoe wordt je webshop of website ook een succes in het buitenland? Op de lange termijn is een sterke SEO van groot belang. In de beginfase zul je je meer moeten richten op het opzetten van Bing Ads/Adwords advertenties of e-mailmarketing.

Terwijl jij je SEO posities versterkt, kun je de betaalde advertenties optimaliseren en wellicht op een iets lager pitje zetten. Sterke zoekmachine optimalisatie in het buitenland begint met een sterke vertaling door een native speaker.

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal.

In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account. Zodra de website vertaling gereed is, ontvang je hiervan een e-mail.

“84% van alle internationale consumenten geeft aan dat de kans groter is dat ze een product kopen op een website als de productinformatie ook beschikbaar is in hun eigen taal.”

Drupal website vertalen vanaf €0,07 per woord

Drupal is jarenlang een betrouwbare keuze voor robuuste corporate websites. Net als WordPress is ook Drupal open-source software. Over het algemeen wordt Drupal gezien als een veiliger content management systeem. Beide systemen hebben voordelen en nadelen ten opzichte van elkaar. Om een Drupal website te vertalen, is het verstandig om de teksten in een apart tekstdocument aan te leveren en handmatig in te voeren. Er zijn ook importfuncties/feeds voor Drupal, echter kost het veel tijd om dit te implementeren en te testen.

WordPress vertalen. Gemakkelijk en efficiënt.

WordPress wordt van origine als blogging-software gezien, maar is al geruime tijd een populair CMS voor corporate websites. Met de opkomst van WooCommerce is ook een webshop snel gerealiseerd in WordPress. WordPress websites, thema’s of plugins vertalen is het meest efficiënt met .xml en .po bestanden. Deze kun je direct laten vertalen door Fairlingo.

Een Joomla website vertalen

Onze native vertalers hebben ervaring met het vertalen van Joomla websites. Miljoenen websites maken gebruik van het content management systeem Joomla. Joomla is gemakkelijk uit te breiden en te gebruiken. Er is weinig technische kennis nodig om relatief simpel een website op te zetten. Door externe ontwikkelaars zijn er verschillende extensies ontwikkeld om zelf een meertalige website op te zetten. De meest populaire extensie op het gebied van vertalingen is FaLang. Deze extensie wordt regelmatig onderhouden en biedt een gebruiksvriendelijke interface om meertalige content te beheren.

SEO vertaling door native speakers

De cultuur van een groep personen heeft impact op hoe ze beïnvloed worden door communicatie. Native vertalers begrijpen als geen ander wat de impact is van de boodschap die jouw website uitdraagt. Concrete voorbeelden van deze communicatie zijn de meta titles en meta omschrijvingen. Met de juiste tone of voice en het correct implementeren van vertaalde zoekwoorden in jouw e-commerce platform, kun je jouw doorklikratio een boost geven.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.