Een vakkundig vertaalde website voor internationaal succes

Website vertalen

Professionele website vertaling

Een meertalige website is een belangrijke basis voor internationaal succes. Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau zorgen we er dan ook voor dat jouw website vertaling van de hoogste kwaliteit is. Onze gespecialiseerde vertalers hebben ruime ervaring met het doeltreffend vertalen van webteksten en zijn native speaker. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste tone of voice, passend bij jouw internationale doelgroep. Conversie en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk voor de effectiviteit van je website. Daarom beschikken onze taalspecialisten over de benodigde SEO expertise en weten zij online teksten aansprekend en conversiegericht te vertalen.

Website vertaling

Snel en efficiënt vertaalproces

Jouw website vertalen hoeft geen langdurig, kostbaar proces te zijn. Fairlingo werkt als digitaal vertaalplatform namelijk op unieke wijze, waardoor je gemakkelijk en snel je website professionaal laat vertalen. Je levert de webteksten direct online bij ons aan. Dit kan door de URL van je website in te voeren of door een exportbestand te uploaden. Je kunt ook de te vertalen teksten als document aanleveren. Ons systeem berekent automatisch het aantal woorden en stelt op basis hiervan een scherpe offerte op. Is de offerte akkoord? Na bevestiging wordt de opdracht direct gestart. Voor vragen of advies staan onze projectmanagers voor je klaar.

Vertalen van website

Voordelige en transparante tarieven

Dankzij de snelheid en efficiëntie van ons vertaalproces, betaal je bij Fairlingo de scherpste prijs voor een vakkundige website vertaling. We maken hierbij geen onderscheid in verschillende doeltalen en bieden standaard een volledige revisieronde en tevredenheidsgarantie. Je ontvangt hierdoor een complete en transparante prijsopgave voor het vertalen van je website. Vraagt jouw website vertaling om kennis van een specifiek vakgebied of domein? Wij hebben altijd de juiste online specialist in huis. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de vertaalniveaus en tarieven waar je uit kunt kiezen.

Website vertalen bestandsformaten

Wij vertalen de meest gangbare bestandsformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of .xml bestanden vertalen. Je kunt deze bestandsformaten naar onze cloud uploaden en de vertaling in hetzelfde bestandsformaat downloaden. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van de vertaalde teksten. Daarnaast kan ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Je kunt bij een volgende vertaling bovendien altijd dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Website vertalen WordPress

WordPress website vertalen

Ruim dertig procent van alle websites wereldwijd draait op WordPress. De mogelijkheden met dit toegankelijke en sterke platform zijn nagenoeg grenzeloos. In drie simpele stappen laat je jouw WordPress-website door ons vertalen. Maak eerst een .xml of .po export van alle website teksten. Deze bestanden kun je vervolgens uploaden naar onze cloud, waarna één van onze ervaren vertalers ermee aan de slag gaat. Wanneer jouw vertaalopdracht is uitgevoerd, levert hij of zij de vertaling in het originele bestandsformaat aan. Deze kun je vervolgens weer in jouw website importeren. Dankzij deze digitale werkwijze bouw je eenvoudig aan een meertalige WordPress-website.
Website vertalen Drupal

Drupal website vertalen

Drupal is al jarenlang een betrouwbare keuze als het gaat om CMS-systemen. Net als WordPress is ook Drupal open source software. Over het algemeen wordt Drupal gezien als een zeer veilig content management systeem. Om een Drupal-website te laten vertalen lever je de teksten in een apart tekstdocument aan en voer je de vertaalde teksten daarna handmatig in. Hoewel er ook importfuncties / feeds voor Drupal beschikbaar zijn, kost dit veel tijd (en daarmee geld) om te implementeren en te testen.
Website vertaling SEO

Resultaatgerichte SEO & SEA vertaling

Vertaalbureau Fairlingo helpt jou graag om met kwalitatief hoogstaande vertalingen het maximale uit Google en andere zoekmachines te halen. Onze doeltreffende SEO- en SEA-vertalingen helpen jouw website om ook in andere talen goed te scoren op dit gebied. Het Fairlingo systeem koppelt jouw teksten automatisch aan de meest geschikte native website vertaler. Hij of zij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het schrijven van effectieve SEO- en SEA-teksten voor jouw gekozen doeltaal. Hiermee krijgt jouw website vertaling de middelen om hoog te scoren in Google verhoog je het verkeer naar je site.

Website laten vertalen

"Klanten sterke voorkeur voor websites in eigen taal"

"Onderzoek van de Europese Commissie wijst uit dat 9 van de 10 Europeanen, indien beschikbaar, een site altijd in de eigen taal opent. Zelfs consumenten die vertrouwd zijn met internationaal aankopen doen zijn eerder geneigd niet te kopen bij een webwinkel die niet in de eigen taal beschikbaar is."  

- Emerce 2020

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger een meertalige website beschikbaar

Fairlingo levert als enige vertaalplatform ter wereld ISO gecertificeerde wesite vertalingen