Professioneel je website vertalen
simpel en transparant

Gecertificeerd & garantie

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt jouw tekst. De tekst wordt daarna gereviseerd door een andere vertaler. Daarnaast is er een kwaliteitsgarantie van toepassing op elke vertaling.

Simpel & snel

Je kan live binnen 30 seconden een offerte opvragen. De offerte heeft een vaste prijs en levertijd. De vertaling kan direct gestart worden indien gewenst. Wij hanteren geen minimumtarief. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen mocht dat toch nodig zijn.

Voordelig & transparant

Omdat de vertaler in de cloud vertaalt, is het vertaalproces efficiënter. Wij zijn hierdoor voordeliger dan elk ander gecertificeerd vertaalbureau.​ Omdat je het vertaalproces live kunt volgen, weet je zeker dat de tekst wordt gecontroleerd. Voor elke taal geldt hetzelfde tarief zonder minim​um​​.​ Tarieven zijn transparant voor klanten en vertalers. Simpel en fair.

Ontdek welke website specialismen we in huis hebben 

We scannen instant je webshop en vertalen de meest gangbare online bestandformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestanden vertalen. Je kan deze bestandsformaten uploaden en de vertaling downloaden in hetzelfde bestandsformaat. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van je vertaalde teksten. Daarnaast kunnen wij met ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Bij een volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Snel je WordPress website vertalen

Anno 2018 draait meer dan 30% van alle wereldwijde websites op WordPress. De mogelijkheden met dit toegankelijke en ijzersterke platform zijn nagenoeg grenzeloos.In 3 simpele stappen laat je je WordPress website door ons vertalen. Maak allereerst een .xml of .po exports van alle website teksten. Deze kan je vervolgens uploaden naar onze cloud, waarna één van onze ervaren WordPress vertalers ermee aan de slag gaat. Wanneer je vertaalopdracht is uitgevoerd, zal hij of zij ze in het originele bestandsformaat aanleveren. Deze kan je vervolgens weer in je WordPress website importeren. Kortom, via onze Fairsimelde werkwijze bouw je eenvoudig aan je meertalige WordPress site.

Drupal website vertalen vanaf €0,07 per woord

Drupal is jarenlang een betrouwbare keuze voor robuuste corporate websites. Net als WordPress is ook Drupal open-source software. Over het algemeen wordt Drupal gezien als een veiliger content management systeem. Beide systemen hebben voordelen en nadelen ten opzichte van elkaar. Om een Drupal website te vertalen, is het verstandig om de teksten in een apart tekstdocu- ment aan te leveren en handmatig in te voeren. Er zijn ook importfuncties/feeds voor Drupal, echter kost het veel tijd om dit te implementeren en te testen.

“84% meer verkoopkans door productinformatie in eigen taal.”

“84% van alle internationale consumenten geeft aan dat de kans groter is dat ze een product kopen op een website als de productinformatie ook beschikbaar is in hun eigen taal.  

- Emerce 2016

Fairlingo is ontwikkeld door professionals die ook vertalen

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Fairlingo is gewaardeerd door klanten die houden van vertalen

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany