Kwalitatief hoogstaande Noorse vertalingen
fairsimpeld voor je gerealiseerd

Russische vertaling

Maak kennis met de Noorse taal en cultuur

Noorwegen staat bij ons voornamelijk bekend om haar enorm uitgestrekte ligging en prachtige natuur. De Noorse taal daarentegen wordt is een grote onbekende factor en wordt door nagenoeg niemand in Nederland beheerst. Deze Noord-Germaanse taal wordt door ongeveer 5,5 miljoen mensen gesproken en is dus nauw verwant aan de Deense en Zweedse talen. Onderling kunnen Noren, Zweden en Denen redelijk goed met elkaar communiceren. Voor mensen buiten Scandinavië is er een aanzienlijke taalbarrière aanwezig. Al met al heb je dus een specialist nodig om deze cultuur te bereiken. Daarom schakelen we alleen native Noorse taalspecialisten in. Na het uploaden van je documenten koppelen we de meest geschikte Noorse vertaler aan je opdracht.   

Russisch vertaalbureau

Noorse vertaaldiensten uitgelegd

We verzorgen vanuit meerdere expertises Noorse vertaalopdrachten. Zo kan je denken aan online/algemene, specialistische of complexe vertalingen. Het eerstgenoemde niveau richt zich op webteksten voor bijvoorbeeld webshops of blogs. Onze Noorse specialisten hebben de kennis om je teksten in het Noors dezelfde doeltreffendheid en overtuigingskracht te geven. Vertalers van het middelste niveau zijn gespecialiseerd in documenten als bijvoorbeeld technische beschrijvingen en algemene voorwaarden. Kennis van het vakjargon is hierbij vereist. Het complexe niveau is geschikt voor ingewikkel gestructueerde contracten en rapporten. Bij dit soort documenten schakelen we enkel vertalers in die een uitgebreide vakkennis hebben. Dankzij ons snelle platform koppelen we je gemakkelijk aan de meest geschikte Noorse vertaler voor je documenten.

Russisch vertaalbureau

ISO-19001 en 17100 gecertificeerd

Bij Fairlingo garanderen we op meerdere manieren dat onze Noorse vertalingen de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. Ten eerste zijn we in bezit van zowel een ISO-19001 als ISO-17100 certificering. Met andere woorden, de kwaliteit van onze diensten, processen en service voldoet aan de benodigde normen en maatstaven. Bovendien garanderen we je dat we enkel native Noorse vertalers aan je opdracht koppelen. Dit zijn gedreven specialisten die zowel de taal als cultuur als hun eigen kennen. Je vertaalde documenten genieten zo van een hoogstaande kwaliteit. Dit geeft je de mogelijkheden om de Noorse markt met zekerheid te betreden.

Onze Noorse taalspecialisten werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag, zelfs in het weekend.

Sneller en voordeliger naar het Noors vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Noorse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Noorse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Noorse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany