1

Simpel en snel een vertaling starten en volgen in de cloud

 Live binnen 30 seconden een offerte opvragen.

De vertaling kan daarna direct gestart worden indien gewenst. Je kan de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Wij hanteren geen minimumtarief. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

2

Een hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalingen. De vertalers worden geselecteerd volgens hoge  kwaliteitsnormen. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt vervolgens jouw tekst. De tekst wordt daarna gereviseerd door een andere vertaler. Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken meten wij op een geavanceerde werkwijze de kwaliteit van elke vertaalopdracht. De verzamelde data gebruiken wij om de 20% beste vertalers jouw tekst te laten vertalen. Daarnaast krijgen de vertalers continue feedback van elkaar om zich verder te ontwikkelen. Door de werkwijze in de cloud meten wij live van elke opdracht de kwaliteit en als er onverhoopt een vertaling niet voldoet aan de kwaliteitsnormen wordt een andere vertaler ingeschakeld zonder extra kosten voor jou als klant. Omdat je het vertaalproces altijd live kunt volgen, weet je zeker dat de tekst goed wordt gecontroleerd. Daarnaast is een kwaliteitsgarantie van toepassing op elke vertaling.

vertaler
controleur
3

Transparant en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënter door het vertalen en revisiseren in de cloud.

Wij zijn hierdoor voordeliger dan elk ander gecertificeerd vertaalbureau.​ Wij hanteren voor elke taal hetzelfde tarief zonder minim​um​tarief​.​ Uniek. Tevens zijn wij transparant in de tarieven. Fair naar klanten en vertalers.