Simpel en snel een vertaling starten in de cloud

Binnen 30 seconden kan je live een offerte opvragen.

De vertaling kan daarna direct gestart worden indien gewenst. Je kan de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Uiteraard kunnen alleen jij en de vertaler bij de tekst en zijn gegevens alleen toegankelijk via het persoonlijke klant account. Wij hanteren simpele en transparante tarieven voor elke taal en geen minimumtarief. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

Een hoge kwaliteit door onze unieke werkwijze

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalingen. De vertalers worden geselecteerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt vervolgens jouw tekst. De tekst wordt daarna gereviseerd door een andere vertaler. Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken meten wij op een geavanceerde werkwijze de kwaliteit van elke vertaalopdracht. De verzamelde data gebruiken wij om de 20% beste vertalers jouw tekst te laten vertalen. Daarnaast krijgen de vertalers continue feedback van elkaar om zich verder te ontwikkelen. Door de werkwijze in de cloud meten wij live van elke opdracht de kwaliteit en als er onverhoopt een vertaling niet voldoet aan de kwaliteitsnormen wordt een andere vertaler ingeschakeld zonder extra kosten voor jou als klant. Omdat je het vertaalproces altijd live kunt volgen, weet je zeker dat de tekst goed wordt gecontroleerd. Daarnaast is een kwaliteitsgarantie van toepassing op elke vertaling.

Transparante en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënt door het vertalen en reviseren in de cloud.

Dankzij de hierboven beschreven werkwijze kan je je tekst voordeliger laten vertalen dan bij elk ander gecertificeerd vertaalbureau. Wij hanteren voor elke taal hetzelfde transparante tarief zonder minimumbedrag. Simpel en uniek. Je ontvangt de prijsopgave van jouw vertaling binnen een halve minuut en na betaling gaan we direct voor je aan de slag. Je ontvangt hierdoor snel een professionele vertaling tegen een scherp tarief.

De ervaring van onze klanten:

98% Klanttevredenheid feedbackcompany

Maak kennis met onze native vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Stap 1

Upload je Document

Upload je bronbestand en je ontvangt direct online een offerte. De bestandsformaten die we accepteren zijn: .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml. Lees meer over beschikbare bestandsformaten.
Upload je doc

Stap 2

Volg live de vertaling

Na het accepteren van de offerte en het afronden van de betaling wordt de vertaling direct gestart. Een streng geselecteerde hoogopgeleide vertaler vertaalt eerst de tekst. Vervolgens reviseert een andere native speaker de tekst. Volg de instructies om de vertaling LIVE te volgen in de cloud. Uiteraard hebben alleen jij en de vertaler inzage in de tekst.

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd en zijn te downloaden vanuit je account. Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde bestandsformaat als je bronbestand.