1

Simpel en snel een vertaling starten in de cloud

 Binnen 30 seconden kan live een offerte worden opgevraagd.

De vertaling kan daarna direct gestart worden indien gewenst. Je kan de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Uiteraard kan alleen jij en de vertaler bij de tekst en zijn gegevens alleen toegankelijk via het persoonlijke klant account. Wij hanteren simpele en transparante tarieven voor elke taal en geen minimumtarief. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

2

Een hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken kunnen wij met een uniek werkwijze de kwaliteit van elke vertaalopdracht meten tijdens het vertalen. Omdat je het vertaalproces altijd live kunt volgen, weet je zeker dat de tekst goed wordt gecontroleerd. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalingen. De vertalers worden daarom geselecteerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt vervolgens jouw tekst. De tekst wordt daarna gereviseerd door een andere ervaren vertaler. Als er onverhoopt een vertaling niet voldoet aan de kwaliteitsnormen tijdens het vertalen wordt binnen de deadline een andere vertaler ingeschakeld zonder extra kosten voor jou als klant. De verzamelde data gebruiken wij om de 20% beste vertalers te laten vertalen. Daarnaast krijgen de vertalers continue feedback van elkaar om zich verder te ontwikkelen.  Wij hebben zulke goed ervaringen met ons innovatie vertaalproces dat er voor elke vertaling een kwaliteitsgarantie van toepassing is.

vertaler
controleur
3

Transparant en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënter door het vertalen en reviseren in de cloud.

Door de hierboven beschreven werkwijze werken wij efficiënter en voordeliger dan elk ander gecertificeerd vertaalbureau.​ Voor elke taal wordt bijvoorbeeld hetzelfde tarief toegepast zonder minim​um​tarief​. Tevens zijn wij transparant in de tarieven. Fair naar klanten en vertalers.