Chinese vertalingen door professionele native speakers

Chinees vertaalbureau

Kwalitatief Chinees vertaalbureau

Als Chinees vertaalbureau is Fairlingo ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat onze vertalingen aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen.  Al onze vertalers Chinees zijn native speaker. Daarnaast beschikken we voor uiteenlopende domeinen over taalspecialisten met specifieke kennis van vaktermen en jargon. Jouw vertaling wordt bovendien altijd gecontroleerd door een ervaren revisor. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw vertaling van de beste kwaliteit is.

Chinese vertaling

Chinese vertaling in 3 stappen

Wij verzorgen professionele vertalingen van en naar het Chinees (standaard Mandarijn). De Chinese taal is een complexe taal met veel verschillende karakters, die bovendien vaak meerdere betekenissen hebben. Ons vertaalbureau beschikt daarom over streng geselecteerde native Chinese vertalers. Je ontvangt een vertaling in 3 simpele stappen. Na het bevestigen van jouw offerte wordt de vertaling direct gestart. Zodra de opdracht gereviseerd is, ontvang je de vertaling in je mailbox.

Vertaler Chinees

Scherp en transparant tarief

Dankzij de unieke wijze waarop wij onze vertalingen uitvoeren betaal je bij Fairlingo een scherper tarief dan elk ander Chinees vertaalbureau. Zonder in te leveren op kwaliteit. Wanneer je nieuw bent op ons platform ontvang je bovendien een welkomstkorting van € 0,01 per woord. Wil je eerst zeker weten dat wij het juiste Chinees vertaalbureau voor jou zijn? Vraag dan gratis een proefvertaling aan, zodat je onze dienstverlening kunt uitproberen. Neem voor vragen of advies contact op met een van onze projectmanagers.

Ontmoet onze gedreven
native Chinese vertalers

 

Image placeholder
Ning Cui
Vertaalster Chinees
Image placeholder
Ke Zhang
Vertaalster Chinees
Image placeholder
Tzu yueh Chen
Vertaalster Chinees
Image placeholder
Cadence Nguyen
Vertaalster Chinees

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger naar het Chinees vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Chinese vertaalplatform ter wereld.

 

 

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Ja, wij voeren ook beëdigde vertalingen vanuit het Nederlands naar het Chinees en andersom. We onderscheiden bij het Chinees twee taalvarianten: het Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees. Wat hier het verschil tussen is, lees je in dit blog dat staat gepubliceerd op onze website.
Ja, daar maken we onderscheid tussen. Als je een vertaling nodig hebt voor de Volksrepubliek China of Singapore, kies dan voor Vereenvoudigd Chinees. Heb je een vertaling nodig voor HongKong, Taiwan of Maleisië, kies dan voor Traditioneel Chinees. Bij twijfel kan je het beste kiezen voor Vereenvoudigd Chinees of contact met ons opnemen.
Een vertaling van of naar het Chinees ontvang je al voor €0,05 per woord als je kiest voor onze post-edit vertaalservice, voor €0,08 op het reguliere vertaalniveau en voor €0,13 op ons specialistische vertaalniveau. Op onze tarievenpagina lees je meer over onze vertaalniveaus en de daarbij behorende woordprijzen.
Het mooie van ons platform is dat je de voortang van jouw vertaling live kan bijwonen. Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, zie je hoe snel en wanneer je je vertaling terug kan verwachten. Deze deadline(s) komen dan ook op je dashboard te staan. Je ontvangt van ons automatisch bericht wanneer jouw vertaalopdracht is afgerond.
Ja, Fairlingo is een gecertificeerd vertaalbureau. Dat betekent dat wij hoge eisen stellen aan het werk van onze vertalers en pas tevreden zijn als onze klanten dat ook zijn. Zowel op ons basis, reguliere als specialistische vertaalniveau verzorgen wij gecertificeerde vertalingen. Welke certificering op welk vertaalniveau van toepassing is, lees je op de offerte.
Ja, wij werken altijd met native vertalers. Zij kunnen als geen ander zorgen voor een cultureel relevante vertaling die natuurlijk en vloeiend klinkt. Dankzij het diepgaande begrip van de Chinese taal en culturele nuances, kan een native vertaler effectieve communicatie naar jouw doelgroep waarborgen.