Chinese teksten professioneel laten vertalen. Start nu je Chinese vertaling.

Chinese vertalingen

Wij zorgen voor professionele Chinese vertalingen van en naar het Chinees. Bij Fairlingo vertalen wij het standaard mandarijn. De Chinese taal is een complexe taal met al haar karakters. Deze karakters hebben vaak ook nog meerdere betekenissen. De Chinese taal is dan ook absoluut niet te vergelijken met een andere taal. Het voordeel bij Fairlingo is dat je de vertaling live kunt volgen, mocht je een aanpassing willen laten doen dan kun je dit meteen aan de vertaler laten weten.

Gecertificeerd Chinees vertaalbureau

Als Chinees vertaalbureau is Fairlingo ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dat betekent dat de vertalingen aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen. Aangezien de vertalingen aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen kunt u er ook vanuit gaan dat de kwaliteit van de vertalingen hoog is. Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede teksten aan onze klanten af te leveren.

Chinees vertaalbureau met native speakers

Omdat het onmogelijk is om teksten letterlijk te vertalen naar het Chinees, hebben wij native speakers in dienst die de Chinese taal optimaal beheersen. De Chinese taal letterlijk vertalen is onmogelijk doordat de Chinese taal uit karakters bestaat en niet uit letters. Deze karakters kunnen ook nog eens verschillende betekenissen hebben. Het is dus erg belangrijk dat de vertaling wordt gedaan door een native speaker.

Sneller en voordeliger naar het Chinees vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Chinese vertaalplatform ter wereld.

 

 

Ontmoet onze gedreven
native Chinese vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Klanten van Chinese vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan