Jouw .PO bestanden al vanaf €0,05 per woord vertaald

 

.PO bestanden laten vertalen

Snelle & transparante .PO vertalingen

We hebben het Fairlingo platform gebouwd om zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te zijn. Via de cloud start je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht voor je .PO bestanden. Upload je documenten naar onze cloud en ontvang direct een passende offerte. Onze software telt zelf het aantal woorden in je bestand, waardoor we meteen een prijsopgave kunnen tonen. Hierna koppelt het Fairlingo systeem je aan een native taalspecialist, die ervaring heeft met het vertalen van .PO bestanden. Tijdens het vertaalproces kun je live meekijken hoe hij of zij aan de slag gaat. Hierbij heb je tevens de mogelijkheid om live  à la Google Docs met de vertaling mee te kijken . Bovendien wordt je vertaling door een ervaren revisor gecontroleerd. Op deze wijze maak je altijd gebruik van meerdere experts op het gebied van .Po vertalingen.

.PO bestanden vertalen

Kwaliteit met een scherp tarief

Dankzij onze innovatieve werkwijze kunnen we je een scherp tarief aanbieden, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Immers hebben we een groot aantal standaard- en routinetaken weten te automatiseren. Met andere woorden, onze software neemt veel uit handen, waardoor we meer energie in de kwaliteit van de vertalingen kunnen steken. Zodoende start je al vanaf € 0,05 per woord een vertaling voor je .PO bestanden. Met dit tarief schakel je een native specialist in die ervaring heeft met het schrijven van content voor websites. Bovendien schakel je snel en gemakkelijk een native taalexpert in voor bijvoorbeeld SEO vertalingen. Bij het aanmaken van je vertaalopdracht kun je tips en aanwijzingen aan de vertaler doorgeven. Ook is het mogelijk om dezelfde vertaler voor vervolgopdrachten in te schakelen. Op deze manier bouwen we aan kwaliteit voor een concurrerend tarief.

.PO vertalingen

ISO gecertificeerd vertaalbureau voor .Po bestanden

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatfrom ter wereld. Dankzij onze ISO-17100 en ISO-9001 certificaten voldoen onze diensten, service en processen aan de hoogste kwaliteitsnormen van de vertaalwereld. Dit zie je terug in je .PO vertalingen. Bovendien zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke vertaling die je laat uitvoeren. Indien je feedback of aanbevelingen hebt, kun je je .Po vertalingen kosteloos laten aanpassen. Hierbij gebruiken we een uitgebreid feedbacksysteem, om de vertalingen en vertalers te beoordelen. Zowel onze klanten als revisoren kunnen de vertalers beoordelen en feedback geven. Op deze wijze bieden we iedereen de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. Zo bouwen we aan een creatieve vertaalcommunity die steeds nieuwe grenzen verlegt.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Gemakkelijk je .Po bestanden laten vertalen

Onze native vertalers staan 24/7 klaar om voor je aan de slag te gaan, zelfs in het weekend. Hij of zij werkt met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaalopdracht. Hierbij wordt zowel het bronbestand als de vertaling in je account opgeslagen. Je vertaalde bestand blijft kun je dus altijd nog vanuit je account downloaden. Bovendien verzorgen we ook vertalingen voor .XML, .DOCX, .TXT en .CVS/XLS bestanden.

Meer over onze document vertalingen

Direct inzicht in je prijsopgave

Tijdens het uploaden van je .PO bestanden wordt er direct een passende offerte voor je berekend. Zo weet je vooraf altijd wat je betaalt. Bovendien heb je bij het uploaden van je .PO bestanden de mogelijkheid om tips en instructies aan de vertaler mee te geven. Dit is erg handig als je teksten specifieke eigenschappen bevatten, waar je je vertaler over wilt informeren.

Talen en tarieven

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je .PO bestanden correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor .PO bestand vertalingen