Hoogwaardige vertalingen. Vanaf € 0,07 per woord.

De algemene voorwaarden zijn voor jouw organisatie van groot belang. Ze bepalen niet alleen de regels die je richting je klanten stelt, maar ook de rechten waar jouw relaties zich op kunnen beroepen.

 

 

 

Vertalingen van topkwaliteit

Laat je jouw algemene voorwaarden vertalen, dan wil je dat dus ook door de beste vertalers laten doen. Wij werken met native speakers met kennis van algemene voorwaarden en alle aanverwante regels. Bovendien beschikken ze allemaal over veel ervaring met het vertalen van voorwaarden voor gerenommeerde klanten. Dat betekent dat jouw teksten bij onze vertalers in goede handen zijn. En ons unieke algoritme zorgt ervoor dat altijd de best mogelijke vertaler voor jou aan de slag gaat.

Hoe het werkt

Behoud de boodschap

In welke taal je jouw algemene voorwaarden ook laat vertalen, het resultaat moet meer zijn dan alleen een letterlijke vertaling van de tekst. Het moet namelijk precies hetzelfde effect hebben als de brontekst. Vanaf het begin kun je contact houden met de vertaler, om zodoende tips te geven of opmerkingen te plaatsen bij bepaalde passages in de tekst. Omdat ze allemaal vertalen in hun moedertaal weet je altijd zeker dat de lezer van de vertaling dit vervolgens ook zo zal begrijpen.

ISO certificering & kwaliteit

Natuurlijk staan we met onze eisen en certificeringen voor kwaliteit. Maar wil je vooraf toch nog meer zekerheid, dan kun je bij ons altijd een proefvertaling laten doen. Vervolgens krijg je van ons binnen 30 seconden een op maat gemaakte offerte. Vooraf heb je niet alleen zekerheid over de kosten en de kwaliteit, maar ook over het effect van de vertaling. Want met goed vertaalde algemene voorwaarden maak je het bereik van jouw organisatie in een keer veel groter.

Onze certificeringen

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties