Hoogwaardige vertalingen.
Vanaf € 0,07 per woord.

Vertalingen van topkwaliteit

Laat je jouw algemene voorwaarden vertalen, dan wil je dat dus ook door de beste vertalers laten doen. Wij werken met native speakers met kennis van algemene voorwaarden en alle aanverwante regels. Bovendien beschikken ze allemaal over veel ervaring met het vertalen van voorwaarden voor gerenommeerde klanten. Dat betekent dat jouw teksten bij onze vertalers in goede handen zijn. En ons unieke algoritme zorgt ervoor dat altijd de best mogelijke vertaler voor jou aan de slag gaat.

Behoud de boodschap

In welke taal je jouw algemene voorwaarden ook laat vertalen, het resultaat moet meer zijn dan alleen een letterlijke vertaling van de tekst. Het moet namelijk precies hetzelfde effect hebben als de brontekst. Vanaf het begin kun je contact houden met de vertaler, om zodoende tips te geven of opmerkingen te plaatsen bij bepaalde passages in de tekst. Omdat ze allemaal vertalen in hun moedertaal weet je altijd zeker dat de lezer van de vertaling dit vervolgens ook zo zal begrijpen.

ISO certificering & kwaliteit

Natuurlijk staan we met onze eisen en certificeringen voor kwaliteit. Maar wil je vooraf toch nog meer zekerheid, dan kun je bij ons altijd een proefvertaling laten doen. Vervolgens krijg je van ons binnen 30 seconden een op maat gemaakte offerte. Vooraf heb je niet alleen zekerheid over de kosten en de kwaliteit, maar ook over het effect van de vertaling. Want met goed vertaalde algemene voorwaarden maak je het bereik van jouw organisatie in een keer veel groter.

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

 

Francois Morillon

Vertaler Frans

Jan-Willem Klok

Vertaler Nederlands

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Marie Dittmar

Vertaalster Frans

Nina Turk

Vertaalster Engels

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany