Algemene voorwaarden laten vertalen

Onze native speakers vertalen met behoud van de juiste context. Vanaf €0,07 per woord.

97% klanttevredenheid

Hoogwaardige vertalingen. Vanaf € 0,07 per woord.

De algemene voorwaarden zijn voor jouw organisatie van groot belang. Ze bepalen niet alleen de regels die je richting je klanten stelt, maar ook de rechten waar jouw relaties zich op kunnen beroepen.

Vertalingen van topkwaliteit

Laat je jouw algemene voorwaarden vertalen, dan wil je dat dus ook door de beste vertalers laten doen. Wij werken met native speakers met kennis van algemene voorwaarden en alle aanverwante regels. Bovendien beschikken ze allemaal over veel ervaring met het vertalen van voorwaarden voor gerenommeerde klanten. Dat betekent dat jouw teksten bij onze vertalers in goede handen zijn. En ons unieke algoritme zorgt ervoor dat altijd de best mogelijke vertaler voor jou aan de slag gaat.

Behoud de boodschap

In welke taal je jouw algemene voorwaarden ook laat vertalen, het resultaat moet meer zijn dan alleen een letterlijke vertaling van de tekst. Het moet namelijk precies hetzelfde effect hebben als de brontekst. Vanaf het begin kun je contact houden met de vertaler, om zodoende tips te geven of opmerkingen te plaatsen bij bepaalde passages in de tekst. Omdat ze allemaal vertalen in hun moedertaal weet je altijd zeker dat de lezer van de vertaling dit vervolgens ook zo zal begrijpen.

ISO certificering & kwaliteit

Natuurlijk staan we met onze eisen en certificeringen voor kwaliteit. Maar wil je vooraf toch nog meer zekerheid, dan kun je bij ons altijd een proefvertaling laten doen. Vervolgens krijg je van ons binnen 30 seconden een op maat gemaakte offerte. Vooraf heb je niet alleen zekerheid over de kosten en de kwaliteit, maar ook over het effect van de vertaling. Want met goed vertaalde algemene voorwaarden maak je het bereik van jouw organisatie in een keer veel groter.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.