De voordelen van een samenwerking

Vandaag de dag bieden API systemen enorm veel mogelijkheden om software en systemen met maximale efficiëntie te beheren.  Daarom heeft Fairlingo een eigen vertaal-API ontwikkeld, waarmee je snel en gemakkelijk koppelingen met elk systeem maakt. Onze ‘native speaking’ vertalers zijn gespecialiseerd in het gebruiken van onze API. Hiermee hebben we reeds succesvolle koppelingen met software partners als Lightspeed en CCV shop gerealiseerd. Met onze vertaal-API kan je snel en transparant ISO gecertificeerde vertalingen met je systeem, plug-in of functionaliteit koppelen. Al met al bieden we handige en snelle technische vertaal-oplossingen voor diverse platformen.

Let's collaborate!

De API-documentatie voor ontwikkelaars legt stap voor stap uit hoe de verschillende integraties moeten worden gerealiseerd om een optimale koppeling te maken met jouw systeem.

De API-documentatie

Om de API van Fairlingo te koppelen aan jouw systeem is het nodig om enkele technische implementaties te realiseren. Fairlingo biedt alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem.

De bijbehorende documentatie kan door developers als gids worden gebruikt bij het koppelen van de API. De documentatie is gedocumenteerd in het API framework van Swagger UI.

Bekijk de API-documentatie voor ontwikkelaars

Vertaal-API met ISO certificatie

We hebben onze vertaalplatform gebouwd op de creatieve kracht van de vertaalcommunity. Fairlingo heeft meerdere ‘native speaking’ vertalers onder zich met ervaring in onze vertaal-API. Onze geavanceerde software koppelt je direct aan de meest geschikte vertaler. Bij Fairlingo kan je live meekijken met de vertaling, zodat je altijd goed inzicht in het proces hebt. Bovendien kan je de vertaler tips of feedback geven over de vertaling. Nadat je opdracht door de vertaler is afgerond wordt deze door een ervaren ‘revisor’ gecheckt. Zo geven we je een ‘second opinion’ op het geleverde werk. Indien je niet helemaal tevreden bent, kan je de vertaling binnen 30 dagen na oplevering kosteloos laten vertalen. Bij Fairlingo leveren we kwalitatief hoogstaande vertalingen op een eerlijke en transparante wijze.

“Lightspeed werkt graag samen met Fairlingo om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun content te vertalen voor internationalisatie.”

App Store Manager
Lightspeed

De snelste en voordeligste vertaal API voor je systemen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor vertaal API's

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Turks
Zweeds
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze native vertalers
Gespecialiseerd in onze vertaal API

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van onze vertaal API waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany