Automatiseer jouw vertaalproces met onze unieke vertaal-API

medische documenten laten vertalen

Vertaal-API met ISO certificatie

Fairlingo heeft een krachtige API ontwikkeld waarmee je snel en gemakkelijk je systeem, plug-in of andere functionaliteit vertaalt. Ons ISO-gecertificeerde vertaalplatform is gebouwd op de creatieve kracht van de vertaalcommunity. Fairlingo beschikt over meerdere ‘native speaking’ vertalers met ervaring in onze vertaal API. Onze geavanceerde software koppelt je direct aan de meest geschikte vertaler. Bij Fairlingo kan je live meekijken met de vertaling, zodat je altijd goed inzicht in het proces hebt. Ook kan je de vertaler tips of feedback geven over de vertaling. Nadat je opdracht door de vertaler is afgerond wordt deze door een ervaren corrector gecheckt. Indien je niet helemaal tevreden bent, kan je de vertaling bovendien kosteloos laten wijzigen.

Beëdigde vertaling

Stap voor stap uitleg

Om de API van Fairlingo te koppelen aan jouw systeem is het nodig om enkele technische implementaties te realiseren. In onze API-documentatie vind je als developer alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem. Deze API-documentatie voor ontwikkelaars legt stap voor stap uit hoe de verschillende integraties moeten worden gerealiseerd om een optimale koppeling te maken met jouw systeem. De documentatie is gedocumenteerd in het API framework van Swagger UI.

Vertaalbureau

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De vertalingen van Fairlingo zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook voordelig. Met onze vertaal API koppel je snel en gemakkelijk deze vertalingen met je systeem, plug-in of functionaliteit. Hiermee bieden we handige en voordelige technische vertaaloplossingen voor diverse platformen. Onze ‘native speaking’ vertalers zijn gespecialiseerd in het gebruiken van onze API. Zo hebben we reeds succesvolle koppelingen met software partners als Lightspeed en CCV shop gerealiseerd. In het geval van projecten van meer dan 10.000 woorden in combinatie met de vertaal-API profiteer je bovendien van speciale kortingen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

“Lightspeed werkt graag samen met Fairlingo om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun content te vertalen voor internationalisatie.”

App Store Manager
Lightspeed

De ervaring van onze vertaal-API klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

De snelste en voordeligste vertaal-API voor je systemen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor vertaal-API's