Automatiseer jouw vertaalproces met onze unieke vertaal-API

medische documenten laten vertalen

Vertaal-API met ISO certificatie

Fairlingo heeft een krachtige API ontwikkeld waarmee je snel en gemakkelijk je systeem, plug-in of andere functionaliteit vertaalt. Ons ISO-gecertificeerde vertaalplatform is gebouwd op de creatieve kracht van de vertaalcommunity. Fairlingo beschikt over meerdere ‘native speaking’ vertalers met ervaring in onze vertaal API. Onze geavanceerde software koppelt je direct aan de meest geschikte vertaler. Bij Fairlingo kan je live meekijken met de vertaling, zodat je altijd goed inzicht in het proces hebt. Nadat jouw opdracht door de vertaler is afgerond, wordt deze door een ervaren corrector gereviseerd.

Beëdigde vertaling

Stap voor stap uitleg

Om de API van Fairlingo te koppelen aan jouw systeem is het nodig om enkele technische implementaties te realiseren. In onze API-documentatie vind je als developer alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem. Deze API-documentatie voor ontwikkelaars legt stap voor stap uit hoe de verschillende integraties moeten worden gerealiseerd om een optimale koppeling te maken met jouw systeem. De documentatie is gedocumenteerd in het API framework van Swagger UI.

Vertaalbureau

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De vertalingen van Fairlingo zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook voordelig. Met onze vertaal API koppel je snel en gemakkelijk deze vertalingen met je systeem, plug-in of functionaliteit. Hiermee bieden we handige en voordelige technische vertaaloplossingen voor diverse platformen. Onze ‘native speaking’ vertalers zijn gespecialiseerd in het gebruiken van onze API. Zo hebben we reeds succesvolle koppelingen met software partners als Lightspeed en CCV shop gerealiseerd. Je ontvangt al een website of webshop vertaling vanaf €0,05 per woord inclusief kwaliteitsgarantie.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

“Lightspeed werkt graag samen met Fairlingo om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun content te vertalen voor internationalisatie.”

App Store Manager
Lightspeed

De ervaring van onze vertaal-API klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

De snelste en voordeligste vertaal-API voor je systemen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor vertaal-API's

 

 

Veel gestelde vragen aan Fairlingo

Fairlingo heeft een slimme technologie ontwikkeld waarmee je een geautomatiseerde workflow voor jouw vertaalproces kan creëren. Door middel van een API kunnen twee applicaties met elkaar communiceren: die van jou en die van Fairlingo. Door deze aan elkaar te koppelen, worden onze vertalingen rechtstreeks teruggeplaatst in jouw CMS.
Dit is vooral handig wanneer je vaker vertalingen nodig hebt voor jouw website of webshop vertaald moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan productomschrijvingen of content dat vaak geüpdatet zal worden. Door te werken met een vertaal API kan jouw CMS rechtstreeks aan ons vertaalplatform gekoppeld worden.
Die keuze is geheel vrij. We zien in de praktijk dat de meeste API’s pas gekoppeld worden bij grote volumes, beginnend vanaf 10.000 woorden. Om de API te koppelen moet je namelijk ook enkele technische implementaties realiseren. Hoe dit werkt lees je hier.
Er hangen meerdere voordelen aan het gebruik van een API. Denk hierbij aan de rechtstreekse communicatie tussen de twee applicaties, de vertaalde tekst wordt meteen ingeladen in jouw CMS en je hoeft dus zelf geen knip- en plakwerk meer te verrichten.
Een website- of webshopvertaling kost bij Fairlingo €0,05, €0,08 of €0,13 per woord, afhankelijk van jouw wensen. Je leest meer over de verschillende vertaalniveaus en bijbehorende woordprijzen op onze tarievenpagina. De meeste website- en webshopvertalingen worden vertaald op ons reguliere vertaalniveau.
Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de community managers van Fairlingo. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@fairlingo.com of door te bellen 053-2030046. Zij helpen jou graag jouw vraag/vragen te beantwoorden.