De voordelen van een samenwerking

ISO gecertificeerde vertalingen in de cloud, rechtstreeks naar elk systeem. Fairlingo heeft een krachtige API ontwikkeld waarmee reeds succesvolle koppelingen zijn gerealiseerd met webshop software partners als Lightspeed en CCV Shop.

Met de vertaal-API kun je gebruik maken van alle vertaaldiensten die Fairlingo levert en deze direct koppelen aan een systeem, plug-in of andere functionaliteit.

Let's collaborate!

De API-documentatie voor ontwikkelaars legt stap voor stap uit hoe de verschillende integraties moeten worden gerealiseerd om een optimale koppeling te maken met jouw systeem.

De API-documentatie

Om de API van Fairlingo te koppelen aan jouw systeem is het nodig om enkele technische implementaties te realiseren. Fairlingo biedt alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem.

De bijbehorende documentatie kan door developers als gids worden gebruikt bij het koppelen van de API. De documentatie is gedocumenteerd in het API framework van Swagger UI.

Bekijk de API-documentatie voor ontwikkelaars

“Lightspeed werkt graag samen met Fairlingo om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun content te vertalen voor internationalisatie.”

App Store Manager
Lightspeed

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

lees en ontdek ons verhaal

Nu al het grootste
vertaalplatform ter wereld

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Samuel Hvizd

Vertaler Slowaaks

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Roland Klefoth

Vertaler Duits

Rosa de Mooy

Vertaalster Nederlands

Sebastian Majstorovic

Vertaler Duits

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands
sluit je aan bij ons platform

Klanten die u voor gingen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany

Graag wil ik jullie bedanken voor de zéér snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van de service gebruik willen maken.

Coen Denkers | Pothelm

Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.

Marcel Landeweerd | HangmatGigant

Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.

Ruud Scholten | TS24

Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed te noemen! Zeker aan te raden!

Kemal Tas | Ledstores

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie | Lockmaster
ontdek meer referenties