ISO gecertificeerd Pools vertaalbureau met ervaren native speaker vertalers

 

Pools vertaalbureau

Ervaren Pools vertaalbureau

Ons Pools vertaalbureau is ISO gecertificeerd. Je ontvangt hierdoor gegarandeerd een Poolse vertaling van hoogstaande kwaliteit. Op basis van onze jarenlange ervaring met vertalingen van en naar het Pools, zorgen wij ervoor dat jouw vertaling leest alsof het in de doeltaal is geschreven. Al onze Poolse vertalers beheersen de taal op moedertaalniveau. Hierdoor kennen ze de Poolse taal en cultuur als geen ander, wat terug te zien is in de kwaliteit van onze vertalingen. Jouw vertaling wordt bovendien altijd gecontroleerd door een tweede Poolse taalexpert.

Poolse vertaling

Snel een Poolse vertaling

Zowel als bedrijf als particulier laat je via het Fairlingo platform snel en gemakkelijk een professionele Poolse vertaling uitvoeren. Uiteenlopende taalcombinaties zijn hierbij mogelijk. Upload het bestand of de URL die je wilt laten vertalen en ontvang direct een scherpe offerte. Na het bevestigen van de opdracht gaat een van onze Poolse vertalers gelijk voor je aan de slag. Zodra de kwaliteitscontrole is afgerond, ontvang je de vertaling per mail. Ook kun je jouw vertaalopdrachten terugvinden in je persoonlijke Fairlingo account.

Pools vertaler

Kwaliteit voor de beste prijs

Bij ons Pools vertaalbureau ontvang je niet alleen een vertaling van uitstekende kwaliteit, maar betaal je bovendien niet te veel. Dankzij de werkwijze van ons platform besparen wij kosten ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau. Dit zie jij terug op de offerte. Onze tarieven starten al bij € 0,04 per woord. Ze zijn bovendien volledig transparant. Dit betekent dat je niet extra betaalt voor revisie en dat voor elke taal hetzelfde tarief geldt. Eenvoudig, helder en voordelig. Voor vragen of advies staat er altijd een projectmanager voor je klaar.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Voor een vertaling naar het Pools zit je bij Fairlingo goed! Wij vertalen standaardteksten al vanaf €0,05 per woord. Daarnaast betaal je voor een beëdigde vertaling een vast tarief van €79 per pagina. Via ons offerteformulier kun je de prijs en deadline van jouw vertaling laten berekenen. Helder en transparant, zonder kleine lettertjes.
Reguliere en specialistische opdrachten vertalen wij met een snelheid van 1.250 woorden per opdracht per 24 uur, 7 dagen per week. Vertalingen op ons ‘basis vertaalniveau’ hoeven alleen gecontroleerd te worden en kunnen daarom met een snelheid van 5.000 woorden per opdracht per 24 uur gereviseerd worden.
Ja, je kan via het offerteformulier meerdere tekstbestanden tegelijk uploaden. Je kan ze ook naar het offerteformulier ‘slepen’. Je kan tot 60 bestanden tegelijkertijd uploaden. Heb je meer dan zestig bestanden? Dan kan je meerdere offertes opvragen of mailen naar info@fairlingo.com voor een verzamel offerte.
Er zijn een aantal stappen die we hier standaard voor nemen: een native vertaler koppelen die onze strenge selectieprocedure heeft doorstaan, elke standaardvertaling laten reviseren (opdrachten op het basis, reguliere en specialistische vertaalniveau) en we passen een vertaling kosteloos aan als een vertaling niet naar tevredenheid is uitgevoerd.
Ja, dit geldt voor zowel standaardvertalingen als beëdigde vertalingen. Wanneer je de stappen van het offerteproces doorloopt en de offerte laat tonen, dan zie je onder de deadline de regel ‘Spoedvertaling nodig?’ staan. Als je hier op klikt, kan je zelf een deadline ingeven en hoor je binnen een uur of wij de opdracht kunnen aannemen.
Fairlingo kan jou helpen met de vertaling van een officieel document naar het Pools. Wij maken dagelijks beëdigde vertalingen en kunnen jouw opdracht daardoor altijd in behandeling nemen. De vertaler die aan jouw opdracht wordt gekoppeld, is erkend en is geregistreerd bij het RBTV. De vertaling zal een stempel, handtekening en verklaring bevatten van de beëdigd vertaler.

Sneller en voordeliger van en naar het Pools vertalen behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Poolse vertaalplatform ter wereld.