Nederlands-Poolse vertaler met een liefde voor taal

Dorota is een ervaren vertaler Nederlands-Pools die veel affiniteit heeft met vreemde talen. Ze is opgegroeid met de Poolse taal en beheerst daarnaast het Nederlands en Engels op hoog niveau. Na afronding van haar studies in Polen heeft ze 25 jaar in België (Antwerpen) gewoond en gewerkt als zelfstandig ondernemer. Dit heeft haar een unieke combinatie opgeleverd van talenkennis en vakinhoudelijke expertise op het gebied van bedrijfskunde en marketing.

Dorota heeft veel ervaring in het vertalen van en naar het Pools, Nederlands en Engels. Hierbij is ze gespecialiseerd in onder andere juridische en commerciële teksten. Voor Fairlingo heeft ze al meer dan 37.000 woorden vertaald. Haar vertaalwerk wordt bovendien door onze klanten en correctors gemiddeld beoordeeld met een 9. Ze is hiermee een van onze top vertalers Nederlands Pools en staat garant staat voor consistentie en kwaliteit.

Ben je op zoek naar een vertaler Pools met kennis en ervaring op het gebied van een specifiek vakgebied of onderwerp? In ons uitgebreide vertalersbestand zitten taalexperts met uiteenlopende specialismen. Geef je wensen of voorkeuren aan ons door bij je offerteaanvraag, zodat wij de best passende vertaler aan jouw Poolse vertaling kunnen koppelen.

De poolse taal belangrijk voor zakelijk Nederland

Het Pools wordt door meer dan 40 miljoen mensen gesproken. Niet alleen in Polen zelf, maar ook in onder andere de Verenigde Staten, Oekraïne en Wit-Rusland wonen veel Pools sprekende mensen. De West-Slavische taal staat bekend als een moeilijke taal om te leren, mede te wijten aan de vrij complexe grammatica.

Het Pools is ook een belangrijke taal voor zakelijk Nederland. Polen is een van de snelst groeiende economieën van Europa. Een groei die naar verwachting de komende jaren blijft doorzetten. Als handelspartner is het land daarom heel interessant voor Nederlandse organisaties. De vraag naar kwalitatieve Poolse vertalingen wordt dan ook steeds groter. Via ons Pools vertaalbureau heb je toegang tot professionele Nederlands Poolse vertalers, die als geen ander in staat zijn om jouw vertaling foutloos uit te voeren.

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Fairlingo biedt meerdere voordelen ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau. Dankzij onze online werkwijze neemt het vertaalproces bij ons minder tijd in beslag en kunnen wij de kosten laag houden. Je laat jouw Poolse vertaling al vanaf € 0,04 per woord door ons uitvoeren. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit van onze vertalingen. Onze Poolse vertalers voldoen aan strenge selectiecriteria en worden beoordeeld op basis van een feedback- en puntensysteem. Een vertaling wordt bovendien altijd door een tweede vertaler bekeken en waar nodig verbeterd. Wanneer de vertaling desondanks niet helemaal naar wens is, passen wij deze op basis van onze kwaliteitsgarantie kosteloos aan.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Professionele Poolse vertalingen door native speakers tegen een scherp tarief.

Gegarandeerde kwaliteit dankzij onze unieke werkwijze en ISO-certificering.