Vertaler Nederlands Pools met een liefde voor taal

Dorota is een ervaren vertaler Nederlands-Pools met veel affiniteit met vreemde talen. Ze is opgegroeid met de Poolse taal en beheerst daarnaast het Nederlands en Engels op hoog niveau. Na afronding van haar studies in Polen heeft ze 25 jaar in Antwerpen als zelfstandig ondernemer gewoond en gewerkt. Dit heeft haar een unieke combinatie opgeleverd van talenkennis en vakinhoudelijke expertise op het gebied van bedrijfskunde en marketing. Ze heeft voor ons vertaalbureau al meer dan 40.000 woorden vertaald. Haar vertaalwerk wordt door onze klanten en correctors gemiddeld beoordeeld met een 9. Ze is hiermee een van onze top vertalers Nederlands Pools en staat garant voor consistentie en kwaliteit.

Professionele Poolse vertaling vanaf € 0,04 per woord

Dankzij onze online werkwijze neemt ons vertaalproces minder tijd in beslag en kunnen wij de kosten laag houden. Je laat hierdoor jouw Poolse vertaling al vanaf € 0,04 per woord vakkundig uitvoeren. Dit gaat als volgt:

  1. Upload de bestanden of URL's die je wilt laten vertalen. Binnen 30 seconden ontvang je van ons een offerte. Deze kun je meteen of op een later moment bevestigen.
  2. Na bevestiging wordt de vertaalopdracht direct in werking gezet. Onze Poolse vertalers voldoen aan strenge selectiecriteria en worden beoordeeld op basis van een feedback- en puntensysteem. Elke vertaling wordt bovendien door een tweede vertaler gecontroleerd.
  3. Wanneer de revisie is afgerond, ontvang je de vertaling per e-mail. Ook vind je deze terug in jouw persoonlijke Fairlingo account.

Ben je op zoek naar een vertaler Pools met kennis en ervaring op het gebied van een specifiek vakgebied of onderwerp? In ons uitgebreide vertalersbestand zitten taalexperts met uiteenlopende specialismen. Geef je wensen of voorkeuren aan ons door bij je offerteaanvraag, zodat wij de best passende vertaler aan jouw Poolse vertaling kunnen koppelen.

De poolse taal belangrijk voor zakelijk Nederland

Het Pools wordt door meer dan 40 miljoen mensen gesproken. Niet alleen in Polen zelf, maar ook in onder andere de Verenigde Staten, Oekraïne en Wit-Rusland wonen veel Pools sprekende mensen. De West-Slavische taal staat bekend als een moeilijke taal om te leren, mede te wijten aan de vrij complexe grammatica.

Het Pools is ook een belangrijke taal voor zakelijk Nederland. Polen is een van de snelst groeiende economieën van Europa. Een groei die naar verwachting de komende jaren blijft doorzetten. Als handelspartner is het land daarom heel interessant voor Nederlandse organisaties. De vraag naar kwalitatieve Poolse vertalingen wordt dan ook steeds groter. Via ons Pools vertaalbureau heb je toegang tot professionele Nederlands Poolse vertalers. Zij zijn als geen ander in staat om jouw vertaling foutloos uit te voeren.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Professionele Poolse vertalingen door native speakers tegen een scherp tarief.

Gegarandeerde kwaliteit dankzij onze unieke werkwijze en ISO-certificering.