Het enige ISO-gecertificeerde vertaalplatform ter wereld

Een unieke werkwijze omdat de tekst wordt vertaald en gecontroleerd in de cloud

Elke tekst wordt gereviseerd

Vaste vertaler bij vervolgopdracht mogelijk

De 20% beste vertalers vertaalt

Altijd native speakers

Waarom beter dan een vertaalbureau?

24/7 service direct beschikbaar

De vertaling kan je binnen 30 seconden starten omdat wij direct het aantal woorden kunnen tellen van een document of website. Onze levertijden zijn onnavolgbaar. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat de vertaler direct kan beginnen en de tekst tijdens het vertalen in de cloud wordt gecontroleerd door een andere vertaler. Voor ondersteuning is er altijd een projectmanager beschikbaar.

Vanaf 0,07 per woord

Fairlingo is voordeliger dan elk ander gecertificeerd vertaalbureau. Dit is mogelijk omdat de vertaler de tekst in de cloud vertaalt. Hierdoor is het vertaalproces efficiënter. Daarnaast passen wij deels zelfbediening toe. Als klant vraag je zelf direct de offerte op. Deze zelfbediening komt tevens de levertijd ten goede. Er zijn vertaalbureaus die een lagere of vergelijkbare prijs bieden maar hun processen zijn niet transparant. Bij Fairlingo kan je het vertaal- en controleproces van de tekst live volgen.​ Ook ​hanteren wij voor alle talen hetzelfde tarief​ zonder minimumtarief!

Hoge kwaliteit

Als spin-off van een vertaalbureau weten wij dat een goede vertaling voorop moet staan. Onze jarenlange vertaalervaring hebben wij daarom vertaald naar Fairlingo. Door een streng selectiebeleid vertalen alleen de 20% beste hoogopgeleide native speakers. Daarnaast is het mogelijk om na de eerste opdracht een vaste vertaler te kiezen zodat de gewenste schrijfstijl en terminologie ook bij een volgende vertaling wordt toegepast.

Kwaliteitsgarantie

Fairlingo hanteert bij elke vertaling een kwaliteitsgarantie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een correcte vertaling volgens de briefing. Mocht de vertaling toch niet voldoen, dan kan deze tot 14 dagen na levering kosteloos​ worden aangepast​. Via ons offerteformulier kun je instructies voor de terminologie en tone-of-voice meegeven aan de vertaler.

ISO-9001 & ISO-17100 certificering

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers. De vertalers dienen bijvoorbeeld over 5 jaar vertaalervaring te beschikken of een diploma behaald te hebben aan een erkende vertaalopleiding. Daarnaast is het verplicht dat elke tekst wordt gereviseerd.

Ons voordeligste vertaaltarief is alleen ISO-9001 gecertificeerd. Het enige verschil met de ISO-17100 gecertificeerde vertaaldiensten is dat de vertalers geen vertaalopleiding hebben gevolgd. De vertalers en revisors zijn altijd native speakers, elke vertaling wordt altijd gecontroleerd en het algoritme stuurt de kwaliteit. Hierdoor is ons voordeligste vertaaldienst geschikt om met een hoge kwaliteit algemene teksten te vertalen. Voor complexe vertalingen raden wij de twee hogere tekstniveaus aan.

Gecertificeerd vertaalbureau

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.