De Deense taal voor je beschikbaar gemaakt met onze ISO-gecertificeerde vertalingen

Russische vertaling

De Deense taal en cultuur beschikbaar

Vandaag de dag is het Deens met 5,5 miljoen native sprekers één van de minder gesproken talen van Europa. Echter heeft de taal historisch gezien enorm veel invloed gehad. Als zeevarend volk hebben de Denen hun invloed in het Engels en Nederlands achtergelaten. Bovendien behoort de taal, net als het Duits en Nederlands, tot de Germaanse taalgroep. Zo staat het Deens dichterbij onze eigen taal dan dat we vaak denken. Zelf staat deze taal erg dichtbij het Zweeds en Noors, en kunnen mensen van deze 3 talen goed met elkaar communiceren. Voor ons Nederlanders is er wel wat meer moeite voor nodig. Onze native speakers maken deze fascinerende taal voor je beschikbaar.

Russisch vertaalbureau

Onze Deense vertaaldiensten

Via ons platform hebben getalenteerde native Deense vertalers vanuit verschillende specialismen zich bij ons kunnen aansluiten. Zo weet je zeker dat je vertaling door iemand verzorgt wordt die het desbetreffende vak daadwerkelijk kent. Denk bijvoorbeeld aan effectieve webteksten of pakkende blog artikelen. We hebben verschillende experts onder ons die enorm bekend zijn met online vertalingen. Het lanceren van een Deense website of app realiseer je dus binnen 30 seconden. Bovendien zijn er vertalers beschikbaar die je helpen met specialistische of complexe documenten. Een medisch rapport of een arbeidscontract is zo snel en gemakkelijk naar het Deens vertaald. Kortom, onze verschillende vertaaldiensten helpen je om doeltreffende Deense teksten te hebben die het juiste vakjargon bevatten.

Russisch vertaalbureau

ISO-gecertificeerd met native vertalers

Als Germaanse taal, staat het Deens dichterbij ons als we vaak denken. Echter blijft de taalbarrière te groot voor de gemiddelde Nederlander. Daarom schakelen we enkel vertalers in die de taal op moedertaalniveau beheersen. Zo weet je zeker dat je documenten in goede handen zijn. Onze Deense specialisten kennen bovendien de cultuur als hun eigen. Zo weten ze als geen ander hoe ze een correcte en doeltreffende vertalingen kunnen verzorgen. Hiernaast zijn we zowel ISO-19001 als ISO-17100 gecertificeerd. De kwaliteit van onze vertalingen, processen en service is dus officieel erkend. Upload je teksten naar onze cloud ervaar hoe we Deense vertalingen fairsimpeld voor je maken.

Via ons platform schakel je 24/7 een native Deense vertaler in, zelfs in het weekend. Met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag pak je met ons snel internationale kansen.

Sneller en voordeliger naar het Deens vertaald met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Deense vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Deense vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Deense vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% Klanttevredenheid feedbackcompany