Medische vertalingen door gespecialiseerde vertalers

Ons gecertificeerde vertaalplatform koppelt de beste vertalers aan jouw medische vertaling. Vanaf €0,07 per woord.

97% klanttevredenheid

Een juiste medische vertaling door ervaren vertalers. Bereik je doelgroep.

ISO gecertificeerde medische vertalingen door ervaren medische vertalers. De vertalingen worden gedaan door ervaren medische vertalers. Doordat ze de tekst niet letterlijk vertalen, maar rekening houden met de kennis van de doelgroep, weet je altijd zeker dat de juiste informatie zal worden overgebracht.

Onze vertalers

 • Vakexperts voor je vertaling
 • Ervaren taalexperts
 • ISO 9001 & ISO 17100
 • Taalkundigen voor elk land

Voorbeelden medische vertalingen

 • Productomschrijvingen
 • Bijsluiters
 • Wetenschappelijke artikelen
 • Medische rapporten

Diensten

 • Professionele vertalingen naar 40+ talen
 • Ervaring met digitale vertaaltrajecten
 • Bijpassende vertalingen voor de lokale cultuur
Referentie Fairlingo
Mieszko Czyzyk

“Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt. Aanrader!”

Mieszko CzyzykMarketing Director

Gespecialiseerde medische vertalers

Om een goede medische vertaling te kunnen leveren is het belangrijk om met ervaren medische vertalers te werken. Fairlingo werkt samen met een team van gespecialiseerde medische vertalers, deze vertalers zijn thuis in de medische terminologie en weten een medische vertaling nauwkeurig te vertalen. Bij ons kun je een vertaling live volgen en heb je een offerte al binnen 30 seconden. Ook een gratis proefvertaling is mogelijk!

Nauwkeurig en deskundig

In de medische wereld is er voor elke doelgroep een verschillende terminologie wenselijk. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillen tussen de arts, patiënt en het management. Het is belangrijk om rekening te houden met de kennis die de doelgroep heeft, een tekst letterlijk vertalen is dan ook iets wat onze ervaren vertalers niet doen. Onze ervaren vertalers houden rekening met de doelgroep met het vertalen van een medisch document.

Professioneel & ISO gecertificeerd

Onze vertalers zijn professionele medische vertalers die een tekst nauwkeurig weten te vertalen. Bovendien is Fairlingo het enige vertaalplatform dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Om deze certificeringen te ontvangen moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Ook klanttevredenheid is belangrijk bij het ontvangen van deze certificeringen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

Lagere overhead = 20% lager woordtarief

Door ons unieke algoritme hebben wij lagere kosten. Hierdoor zijn we in staat om onze vertalers beter te belonen en een scherper woordtarief te bieden.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.