Schakel snel en eenvoudig een native vertaler Russisch in met kennis en ervaring binnen jouw vakgebied

Russisch vertaalbureau

Gecertificeerd Russisch vertaalbureau

Als ISO-gecertificeerd Russisch vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Russisch. Het Russisch behoort tot de Slavische talen en maakt gebruik van het Cyrillische alfabet. Voor een kwalitatieve Russische vertaling moet rekening worden gehouden met de unieke eigenschappen van de Russische taal en cultuur. Wij schakelen daarom uitsluitend native speakers in. Dit zijn vertalers die het Russisch op moedertaalniveau beheersen. Bovendien wordt jouw vertaling altijd volledig gereviseerd door een tweede Russische vertaler en bieden we een kwaliteitsgarantie.

Russische vertaling

Unieke Russische vertaaldienst

Op basis van een uniek vertaalproces zorgen wij ervoor dat je snel, gemakkelijk en voordelig een professionele Russische vertaling ontvangt. Via onze site ontvang je binnen 30 seconden een offerte. Na bevestiging kiest ons systeem de meest geschikte Russische vertaler voor de opdracht, op basis van het gewenste niveau en de benodigde expertise. Na de correctieronde ontvang je de vertaling in hetzelfde bestandsformaat weer retour. Een overzicht van alle opgeleverde vertalingen met bijbehorende facturen vind je terug in je Fairlingo account.

Vertaalbureau Russisch

Kwaliteit voor de scherpste prijs

Via ons platform verzorgen we Russische vertalingen voor een lager tarief dan de meeste andere Russische vertaalbureaus. Op basis van jouw wensen en de complexiteit van de tekst kies je het gewenste vertaalniveau. Onze tarieven starten al bij € 0,04 per woord, inclusief volledige revisie. Op je eerste vertaalopdracht ontvang je bovendien een welkomstkorting van € 0,01 per woord. Nergens anders ontvang je een Russische vertaling van hoge kwaliteit voor dezelfde lage prijs. Heb je vragen of wil je graag advies? Een van onze projectmanagers helpt je graag.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

De kosten voor een vertaling naar het Russisch variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte en complexiteit van de tekst, de deadline en de wensen die je hebt omtrent de kwaliteit van de vertaling. De makkelijkste manier om de kosten te laten berekenen, is door gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.
We vertalen standaard en specialistische opdrachten met een snelheid van 1.250 woorden per opdracht per dag. Post-edit vertalingen kunnen met een snelheid van 5.000 woorden per opdracht per dag worden herzien. Een beëdigde vertaling vergt ongeveer een dag voor elke twee pagina's. Voor snellere levering kun je een spoedvertaling aanvragen.
Ja, inclusief volledige correctieronde. Onze vertaaldiensten omvatten een grondige revisie om ervoor te zorgen dat de vertaling nauwkeurig en van hoge kwaliteit is. Dit proces omvat het controleren van grammatica, spelling, stijl en inhoud om eventuele fouten of onnauwkeurigheden te corrigeren en de tekst te optimaliseren voor precisie en begrijpelijkheid.
Onze vertaalbureau-certificering bevestigt dat we voldoen aan internationale normen voor vertaalkwaliteit en professionaliteit. Het betekent dat onze vertalers hooggekwalificeerd zijn, vertalingen nauwkeurig worden uitgevoerd, en we strenge kwaliteitscontroles toepassen. We zorgen voor vertrouwelijkheid en leveren vertalingen die voldoen aan de normen van verschillende industrieën, zoals juridische, medische of technische sectoren. Deze certificering waarborgt dat onze diensten betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn.
Ja, wij verzorgen beëdigde vertalingen naar het Russisch. Onze beëdigde vertalers zijn officieel erkend en bevoegd om documenten te vertalen die juridisch of officieel van aard zijn, zoals notariële akten, juridische contracten, diploma's en identiteitsbewijzen. Deze vertalingen zijn voorzien van een beëdigde verklaring die de geldigheid en nauwkeurigheid ervan bevestigt, waardoor ze rechtsgeldig zijn in juridische en officiële contexten.
Ja, onze vertalers voor de Russische taal zijn native speakers. Ze hebben het Russisch als hun moedertaal en beschikken daardoor over diepgaande kennis van de taal, inclusief nuances, stijl en culturele aspecten. Dit zorgt ervoor dat onze vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook natuurlijk overkomt en cultureel aangepast is aan de doeltaal.

Sneller en voordeliger naar het Russisch vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Russische vertaalplatform ter wereld.