Bereik meer dan 160 miljoen mensen met kwalitatieve Russische vertalingen

Russische vertaling

Kennis van de Russische taal en cultuur

Het Russisch is een fascinerende taal die door meer dan 160 miljoen mensen verspreid over de wereld wordt gesproken. Voor veel landen in Oost-Europa en Azië is het de standaard taal voor internationale communicatie. Buiten Rusland zijn er namelijk veel sprekers in landen als Kazachstan, Oekraïne en de Baltische staten te vinden. Kortom, het Russisch neemt in die regionen de rol in die het Engels bij ons heeft. Bovendien is het als een slavische taal met een Cyrillisch alfabet een stuk minder toegankelijk voor ons. Een kwalitatieve Russische vertaling is daarom essentieel om deze hoek van de wereld te bereiken.

Russisch vertaalbureau

Onze Russische vertaaldiensten

Dankzij onze slimme systeem koppelen we de meest geschikte Russische vertaler aan je teksten. Hierbij kijken we naar welk niveau van expertise en welk specialisme nodig is. Zo bieden we vertalingen aan voor algemene, specialistische en complexe documenten. Bepaal dus goed welk niveau je nodig hebt, om je teksten correct te laten vertalen. Onder algemene teksten vallen verschillende online en offline vertalingen als websiteteksten, handleidingen en blogs. Het specialistische niveau is bedoeld voor documenten als technische beschrijvingen en algemene voorwaarden. Met het hoogste niveau schakel je een vertaler in die diepgaande kennis over het desbetreffende domein heeft, en is het meest geschikt voor complexe contracten en medische vertalingen.

Russisch vertaalbureau

Native speakers & ISO gecertificeerd

De Russische taal, cultuur en het Cyrillische alfabet is voor de meesten onder ons onbekend. Daarom schakelen we alleen vertalers in die het Russisch op moedertaalniveau beheersen. Deze specialisten zorgen, naast grammaticaal correcte vertalingen, er ook voor dat de nuances van de Russische cultuur meegenomen worden. Door gebruik te maken van echte kenners leveren we snelle en hoogstaande vertalingen. Bovendien zijn we zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Onze diensten, processen en service hebben een erkende kwaliteit. Upload je bestanden naar onze cloud en ervaar zelf hoe we fairsimpeld vertalen.

Onze native vertalers werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag. Vanaf €0,07 per woord start je al een Russische vertaling, zelfs in het weekend.

Sneller en voordeliger naar het Russisch vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Russische vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Russische vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Russische vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany