Nederlands-Chinese vertaler met specialistische taalkennis

Xuan Jiang is een van onze ervaren vertalers Nederlands-Chinees. Ze is opgegroeid in China, maar woont al jaren in Nederland. Chinees (Mandarijn) is haar moedertaal en daarnaast spreekt Xuan vloeiend Nederlands en Engels. Op basis van haar talenkennis en talent voor vertalen helpt ze graag mensen met hun internationale communicatie.

Xuan heeft veel werkervaring opgedaan in de IT-sector binnen een internationale omgeving. Aan de Universiteit Twente heeft ze haar Master behaald. Dankzij haar studie en ervaring in de IT beschikt ze over specialistische taalkennis op zakelijk en technologisch vlak. Zowel in het Chinees als Engels. Xuan is als vertaler Nederlands-Chinees bij vertaalbureau Fairlingo dan ook als geen ander in staat om jouw tekst vakkundig te vertalen.

ISO gecertificeerde vertaling met kwaliteitsgarantie

Bij Fairlingo laat je jouw vertaalopdracht snel en gemakkelijk uitvoeren door een professionele vertaler Nederlands-Chinees. Inclusief volledige revisie. Onze tarieven starten al bij € 0,04 per woord. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een welkomstkorting van 10%. Na het uploaden van jouw document ontvang je de prijsopgave binnen 30 seconden. Nadat je de offerte hebt bevestigd, start de vertaler direct met de vertaling. Onze Chinese vertalingen worden uitgevoerd door ervaren, professionele vertalers, waaronder Xuan. Daarbij wordt de vertaling altijd gecontroleerd door iemand die het Chinees als moedertaal beheerst. Als ISO gecertificeerd Chinees vertaalbureau bieden wij bovendien op al onze vertalingen een kwaliteitsgarantie. Fairlingo wordt beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9.3 op Feedback Company. Meer weten over de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze referenties.

Het belang van de Chinese taal voor Nederlandse bedrijven

Het Chinees is de moedertaal van meer dan 1,3 miljard mensen en is daarmee de meest gesproken taal ter wereld. De officiële taal van China is het Mandarijn Chinees. Het merendeel van de Chinese Volksrepubliek verstaat deze taal. Het Chinees wordt niet alleen in China en Taiwan gesproken, maar ook in andere landen in Zuidoost-Azië, zoals Thailand, Maleisië, Singapore en Indonesië.

China is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Jaarlijks wordt voor miljarden Euro’s aan producten geëxporteerd naar en geïmporteerd uit China. Er zijn dan ook veel Nederlandse bedrijven die behoefte aan professionele Nederlands-Chinese en Chinees-Nederlandse vertalingen. Via ons platform heb je toegang tot native taalexperts, waaronder Xuan Jiang, die beide talen op hoog niveau beheersen. Je ontvangt daarom altijd een vakkundige vertaling, tegen een scherpe prijs.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze gedreven
Nederlands-Chinese vertalers

 

Image placeholder
Ning Cui
Vertaalster Chinees
Image placeholder
Ke Zhang
Vertaalster Chinees
Image placeholder
Tzu yueh Chen
Vertaalster Chinees
Image placeholder
Cadence Nguyen
Vertaalster Chinees

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Chinees vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Chinese vertaalplatform ter wereld