Nederlands-Chinese vertaler met specialistische taalkennis

Xuan Jiang is als vertaler Nederlands-Chinees werkzaam bij Fairlingo. Ze is opgegroeid in China en woont sinds 5 jaar in Nederland. Chinees (Mandarijn) is haar moedertaal en daarnaast spreekt Xuan vloeiend Engels. Op basis van haar talenkennis en talent voor vertalen helpt ze graag mensen met hun internationale communicatie.

Naast specialist in Chinese vertalingen bij Fairlingo is Xuan als software tester werkzaam binnen een internationale omgeving. Daarvoor heeft ze aan de Universiteit Twente haar Geo-information Science and Earth Observation Master behaald. Dankzij deze Engelstalige studie en haar ervaring in de IT beschikt ze over specialistische taalkennis op zakelijk en technologisch vlak. Zowel in het Chinees als Engels. Xuan is als vertaler Nederlands-Chinees bij Fairlingo dan ook als geen ander in staat om jouw tekst foutloos te vertalen.

Het belang van de Chinese taal voor Nederlandse bedrijven

Het Chinees is de moedertaal van meer dan 1,3 miljard mensen en is daarmee de meest gesproken taal ter wereld. De officiële taal van China is het Mandarijn Chinees. Het merendeel van de Chinese Volksrepubliek verstaat deze taal. Het Chinees wordt niet alleen in China en Taiwan gesproken, maar ook in andere landen in Zuidoost-Azië, zoals Thailand, Maleisië, Singapore en Indonesië.

China is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Jaarlijks wordt voor miljarden Euro’s aan producten geëxporteerd naar en geïmporteerd uit China. Er zijn dan ook veel Nederlandse bedrijven die behoefte aan professionele Nederlands-Chinese en Chinees-Nederlandse vertalingen. Via ons platform heb je toegang tot native taalexperts, waaronder Xuan Jiang, die beide talen op hoog niveau beheersen. Je ontvangt daarom altijd een vakkundige vertaling, tegen een scherpe prijs.

Hulp nodig bij jouw Nederlands-Chinese vertaling?

Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Na het uploaden van jouw document ontvang je de prijsopgave binnen 30 seconden. Nadat je de offerte hebt bevestigd en online hebt betaald, start onze vertaler Chinees direct met de vertaling. Onze Chinese vertalingen worden uitgevoerd door ervaren, professionele vertalers. Daarbij wordt de vertaling altijd gecontroleerd door iemand die Chinees als moedertaal beheerst. Als ISO-gecertificeerd vertaalplatform bieden wij bovendien op al onze vertalingen een kwaliteitsgarantie. Fairlingo wordt beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9.3 op Feedback Company. Meer weten over de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze referenties.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten raadt Fairlingo aan

Ontmoet onze gedreven
Nederlands-Chinese vertalers

 

Ning Cui

Vertaalster Chinees

Ke Zhang

Vertaalster Chinees

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Cadence Nguyen

Vertaalster Chinees

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Chinees vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Chinese vertaalplatform ter wereld.