Chinees taalexpert met specialistische taalkennis

Xuang Jiang is als vertaalster Chinees werkzaam bij Fairlingo. Chinees (Mandarijn) is haar moedertaal. Xuan is opgegroeid in China en woont sinds 5 jaar in Nederland. Naast Chinees spreekt Xuan vloeiend Engels. Op basis van haar talenkennis en talent voor vertalen helpt ze graag mensen met hun internationale communicatie.

Naast specialist in Chinese vertalingen bij Fairlingo is Xuan als software tester werkzaam binnen een internationale omgeving. Daarvoor heeft ze aan de Universiteit Twente haar Geo-information Science and Earth Observation Master behaald. Dankzij deze Engelstalige studie en haar ervaring in de IT beschikt ze over specialistische taalkennis op zakelijk en technologisch vlak. Zowel in het Chinees als Engels. Xuan is als vertaler Chinees bij Fairlingo dan ook als geen ander in staat om jouw tekst foutloos te vertalen.

Hulp nodig bij jouw Chinese vertaling?

Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Na het uploaden van jouw document ontvang je de prijsopgave binnen 30 seconden. Nadat je de offerte hebt bevestigd en online hebt betaald, start onze vertaler Chinees direct met de vertaling. Meer weten over onze werkwijze? Lees meer op onze site.

Hoe ben je verzekerd van een uitstekende vertaling?

Onze Chinese vertalingen worden uitgevoerd door ervaren, professionele vertalers. Daarbij wordt de vertaling altijd gecontroleerd door iemand die Chinees als moedertaal beheerst. Als ISO-gecertificeerd vertaalplatform bieden wij bovendien op al onze vertalingen een kwaliteitsgarantie. Fairlingo wordt beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9.3 op Feedback Company. Meer weten over de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze referenties.

De ervaring van onze klanten:

98% Klanttevredenheid feedbackcompany

Ontmoet onze gedreven
Nederlands-Chinese vertalers

 

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Ning Cui

Vertaalster Chinees

Ke Zhang

Vertaalster Chinees

Tzu yueh Chen

Vertaalster Chinees

Cadence Nguyen

Vertaalster Chinees

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Chinees vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Chinese vertaalplatform ter wereld.