Frans vertaalbureau met native speakers. Start nu je Franse vertaling.

vertaler Frans Nederlands

De Franse taal

Het Frans is één van de vele officiële talen in de EU en één van de Romaanse talen (samen met Spaans, Portugees, Italiaans en Roemeens). De Franse taal is met meer dan 77 miljoen moedertaalsprekers wereldwijd ruim vertegenwoordigd. Het Frans is bovendien een officiële taal in Frankrijk, België, Zwitserland, Canada en 25 andere landen. Fransen zijn in het algemeen zeer trots op hun eigen taal. Vandaar dat jouw tekst niet alleen letterlijk naar het Frans vertaald moet worden, maar ook qua nuances en tone of voice moet kloppen.

vertaler Frans Nederlands

Een transparant vertaalproces

Het vertaalproces van jouw vertaling verloopt bij Fairlingo soepel en snel, namelijk via ons portaal. In het portaal kun je zelf jouw document(en) uploaden. Fairlingo ondersteunt .txt- bestanden en .po-bestanden, ideaal voor tekstbestanden en websitebestanden. Na het uploaden van de tekst(en) krijg je direct een passende offerte voor jouw vertaling naar het Frans. In de volgende stap voeg je via iDeal of Paypal het tegoed toe voor jouw vertaling. Daarna gaat jouw Franse vertaling van start. Op basis van een uniek algoritme selecteert ons systeem automatisch de beste Franse vertaler voor jouw opdracht. En na het afronden van jouw Franse vertaling ben je gegarandeerd tevreden met de vertaaldiensten van onze moedertaalsprekers Frans.

Frans vertaler

Vertalingen in de cloud

Vereist het vertalen van jouw tekst specifieke kennis, dan is het handig om tijdens het begin van het vertaalproces even met jouw vertaler mee te kijken. Zo kun je hem of haar op het juiste spoor brengen. Al onze vertalingen - dus ook die van jou! - worden in de cloud gemaakt, waar zowel de brontekst als de vertaling te zien zijn. Is jouw tekst naar de Franse taal vertaald, dan ontvang je direct een e-mail. Daarna hoef jij alleen nog maar de tekst en de factuur te downloaden. Goed om te weten: omdat wij werken met native speakers blijft de juiste tone of voice van de Franse vertaling behouden. En ook goed om te weten: ons Franse vertaalbureau is ISO gecertificeerd.

De verschillen tussen Nederlands, Engels en het Frans

Sommige Franse uitdrukkingen kunnen sterk verschillen ten opzichte van het Nederlands of Engels. Daarnaast is een Franse vertaling vaak langer dan de originele tekst. Een vertaling vanuit het Engels naar het Frans kan resulteren in een vertaling die maar liefst 15 tot 20 procent langer is. In sommige talen zijn er nu eenmaal meer woorden (of langere woorden) nodig om dezelfde betekenis aan een tekst te geven. Dit wordt tekstexpansie genoemd. En onze Franse vertalers weten dit als geen ander.

Een Franse vertaling met het juiste gevoel

Bij het kiezen van een Frans vertaalbureau is het belangrijk dat je let op de context van de vertaling. De gemiddelde Fransman is gevoelig voor de manier waarop een Franse tekst is geschreven. Door enkel met professionele native speakers te werken, is bij Fairlingo de juiste tone of voice van jouw vertaling gewaarborgd.

Zorgvuldig naar het Frans vertalen

Wanneer je gebruikt maakt van de vertaaldiensten van Fairlingo, worden jouw originele of vertaalde document(en) nooit gedeeld met derden. Dit geldt ook voor aanvullende informatie. Alle informatie die wordt verstuurd en ontvangen via Fairlingo, gaat via een beveiligde verbinding. Kortom: jouw document laat je door ons zorgvuldig naar het Frans vertalen.

Sneller en voordeliger naar het Frans vertaald, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Franse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Franse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Klanten van Franse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany