Professionele Franse vertalingen vanaf €0,07

Onze native speakers houden rekening met de Franse cultuurverschillen.

97% klanttevredenheid

Frans vertaalbureau met native speakers. Start nu je Franse vertaling.

De Franse cultuur heeft altijd invloed op de vertaling van je tekst. Onze Franse native freelancers kennen de Franse cultuur zeer goed, waardoor de vertaling beter aansluit bij de communicatie van de doelgroep.

Waar Frans wordt gesproken

Het Frans is één van de vele officiële talen in de EU en één van de Romaanse talen (samen met Spaans, Portugees, Italiaans en Roemeens). De Franse taal is globaal gezien ruim vertegenwoordigd met meer dan 77 miljoen moedertaalsprekers. Het Frans is een officiële taal in Frankrijk, België, Zwitserland, Canada en 25 andere landen.
Fransen zijn in het algemeen zeer trots op hun eigen taal, vandaar dat de vertaling van de Franse tekst niet alleen letterlijk vertaald moet worden.

Een transparant vertaalproces

Het traject van je vertaling loopt bij Fairlingo soepel en snel via ons portaal. In het portaal kun je zelf het document uploaden dat moet worden vertaald naar het Frans. Fairlingo ondersteunt .txt-bestanden en .po-bestanden, ideal voor tekstbestanden en websitebestanden. Na het uploaden van de tekst krijg je direct de offerte voor de vertaling naar het Frans. In de volgende stap voeg je het tegoed toe voor je vertaling, dit kan gemakkelijk via iDeal of Paypal. Na het toevoegen van het tegoed kan je Franse vertaling gestart worden. Na het afronden van je Franse vertaling ben je 100% tevreden met de vertaaldiensten van onze moedertaalsprekers Frans.

Vertalingen in de cloud

Vereist het vertalen van je tekst specifieke kennis, dan is het handig om tijdens het begin van het vertalen mee te kijken. Zo kun je de vertaler op het juiste spoor brengen. Onze vertalingen worden in de cloud gemaakt, waar zowel de brontekst als de vertaling te zien zijn. En is de tekst in een vreemde taal vertaald, dan ontvang je direct een e-mail. Dan hoef je de tekst en de factuur alleen nog maar te downloaden. De tone of voice van de Franse vertaling blijft behouden doordat Fairlingo gebruik maakt van native speakers. Ons Frans vertaalbureau is ook ISO gecertificeerd.

De verschillen tussen Nederlands, Engels en het Frans

Sommige Franse uitdrukkingen kunnen sterk verschillen ten opzichte van het Nederlands of Engels. Daarnaast is een Franse vertaling vaak langer dan de originele tekst. Een vertaling vanuit het Engels naar het Frans kan resulteren in een vertaling die 15% tot 20% langer is. In sommige talen zijn er meer woorden (of langere woorden) nodig om dezelfde betekenis aan een tekst te geven. Dit wordt tekstexpansie genoemd. Binnen 30 seconden ontvang je van ons een offerte voor je Franse vertaling.

Een Franse vertaling met het juiste gevoel

Bij het kiezen van een Frans vertaalbureau is het belangrijk om te letten op de context van de vertaling. De gemiddelde Fransman is gevoelig voor de manier waarop een Franse tekst is geschreven. Door enkel met professionele native speakers te werken, is de juiste tone of voice van de vertaling gewaarborgd. Op basis van een uniek algoritme selecteert ons systeem automatisch de beste Franse vertalers die passen bij jouw tekst.

We behandelen jouw documenten met zorgvuldigheid

Wanneer je gebruikt maakt van de vertaaldiensten van Fairlingo, worden nooit je originele of vertaalde document(en) gedeeld met derden buiten Fairlingo. Dit geldt ook voor aanvullende informatie. Alle informatie die wordt verstuurd en ontvangen via Fairlingo, gaat via een beveiligde verbinding.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.