ISO-gecertificeerd Frans vertaalbureau met native speakers

Frans vertaalbureau

ISO gecertificeerd & garantie

Fairlingo is het enige online vertaalplatform ter wereld met zowel een ISO-17100 als ISO-9000 certificering. Onze Franse vertaaldienst voldoet hiermee aan de hoogste officiële kwaliteitsstandaarden van de vertaalsector. Daarnaast waarborgen we de kwaliteit van onze Franse vertalingen door enkel native taalexperts in te schakelen. Dit zijn veelal gedreven specialisten met het Frans als moedertaal. Bovendien wordt elke vertaling door een ervaren revisor gecontroleerd. Op deze wijze maken we gebruik van de expertise van meerdere Franse vertalers. Daarnaast zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke Franse vertaling. Zodoende is het voor je mogelijk om de vertaling binnen 30 dagen kosteloos te laten aanpassen.

Frans vertalen

Snelle Franse vertalingen via de cloud

Het vertaalproces van jouw vertaling verloopt bij Fairlingo soepel en snel, namelijk via ons portaal. In het portaal kun je zelf jouw document(en) uploaden. Fairlingo ondersteunt .txt- bestanden en .po-bestanden, ideaal voor tekstbestanden en websitebestanden. Na het uploaden van de tekst(en) krijg je direct een passende offerte voor jouw vertaling naar het Frans. In de volgende stap voeg je via iDeal of Paypal het tegoed toe voor jouw vertaling. Daarna gaat jouw Franse vertaling van start. Op basis van een uniek algoritme selecteert ons systeem automatisch de beste Franse vertaler voor jouw opdracht. En na het afronden van jouw Franse vertaling ben je gegarandeerd tevreden met de vertaaldiensten van onze moedertaalsprekers Frans.

vertaler Frans Nederlands

Frans vertalen voor een scherp tarief

Dankzij onze innovatieve werkwijze verzorgen we kwalitatief hoogstaande Franse vertalingen voor een concurrerend tarief. Een groot gedeelte van de routinetaken hebben we namelijk geautomatiseerd. Dit zorgt ervoor dat we ons volledig kunnen focussen op het leveren van kwaliteit en service. Via onze cloud start je al vanaf €0,04 per woord een Franse vertaling. Voor dit tarief laat je snel en voordelig een algemene tekst vertalen, zoals een handleiding of productomschrijving. Voor overige zakelijke of marketing gerelateerde betaal je €0,07 per woord. Voor €0,11 per woord gaat een specialistische vertaler voor je aan de slag. Hij of zij heeft diepgaande ervaring in een bepaald vakgebied als complexe technische documenten of algemene voorwaarden. Bovendien hebben we beëdigde vertalers in dienst voor meer dan 12 doeltalen.

De Franse taal uitgelegd

Het Frans is één van de vele officiële talen in de EU en één van de Romaanse talen (samen met Spaans, Portugees, Italiaans en Roemeens). De Franse taal is met meer dan 77 miljoen moedertaalsprekers wereldwijd ruim vertegenwoordigd. Het Frans is bovendien een officiële taal in Frankrijk, België, Zwitserland, Canada en 25 andere landen. Fransen zijn in het algemeen zeer trots op hun eigen taal. Vandaar dat jouw tekst niet alleen letterlijk naar het Frans vertaald moet worden, maar ook qua nuances en tone of voice moet kloppen.

De verschillen tussen Nederlands, Engels en het Frans

Sommige Franse uitdrukkingen kunnen sterk verschillen ten opzichte van het Nederlands of Engels. Daarnaast is een Franse vertaling vaak langer dan de originele tekst. Een vertaling vanuit het Engels naar het Frans kan resulteren in een vertaling die maar liefst 15 tot 20 procent langer is. In sommige talen zijn er nu eenmaal meer woorden (of langere woorden) nodig om dezelfde betekenis aan een tekst te geven. Dit wordt tekstexpansie genoemd. En onze Franse vertalers weten dit als geen ander.

Een Franse vertaling met het juiste gevoel

Bij het kiezen van een Frans vertaalbureau is het belangrijk dat je let op de context van de vertaling. De gemiddelde Fransman is gevoelig voor de manier waarop een Franse tekst is geschreven. Door enkel met professionele native speakers te werken, is bij Fairlingo de juiste tone of voice van jouw vertaling gewaarborgd.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Ontmoet onze gedreven
native Franse vertalers

 

Paul Davoine

Vertaler Frans

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Francois Morillon

Vertaler Frans

Victoria Gay

Vertaalster Frans

Marie Dittmar

Vertaalster Frans

Issam Langrine

Vertaler Frans

Solene Robin

Vertaalster Frans

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

De ervaring van klanten van Franse vertaalopdrachten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger naar het Frans vertaald, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Franse vertaalplatform ter wereld.