Native vertaler Thai met veel ervaring

Panuwud is een gedreven Thai vertaler met een uitgebreide kennis in meerdere vakgebieden. Hij vertaalt van zowel het Engels als het Nederlands naar het Thai. Na te zijn opgegroeid in Thailand heeft Panuwud in de Verendigde Staten en Nederland gestudeerd en gewerkt. Hij heeft een bachelor in Rechtsgeleerdheid en twee masteropleidingen afgerond, waaronder "Environmental law and natural resource policy" aan de Universiteit van Denver en "International Business Law" aan de Universiteit van Tilburg. Zijn expertise strekt zich uit over diverse vakgebieden, zoals internationaal ondernemingsrecht, milieurecht, Thais recht, en zelfs sportwetenschappen en voeding, wat ook zijn hobby's zijn. Verder heeft Panuwud ook de nodige ervaring met het vertalen van marketing teksten, medische teksten en wetenschappelijke teksten. Al met al is Panuwud een allround vertaler.

ISO gecertificeerde Thaise vertaling vanaf € 0,05 per woord

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Via ons platform staan 24/7 vakkundige vertalers voor je klaar. Voor elk specialisme hebben wij de juiste expert in huis. Al onze vertalingen worden gereviseerd door een ervaren native corrector en zijn inclusief kwaliteitsgarantie. In drie eenvoudige stappen laat je jouw vertaling via ons platform uitvoeren:

  1. Upload jouw bestand via onze site en ontvang binnen 30 seconden een offerte.
  2. Na bevestiging gaat een van onze top Nederlands-Thai vertalers met jouw tekst aan de slag. Wanneer de vertaling klaar is, wordt de tekst gereviseerd door een corrector.
  3. De definitieve vertaling ontvang je in je mailbox en is tevens te downloaden in je Fairlingo account.

Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij snel uitstekende vertalingen leveren, voor een scherpe prijs. Je laat bij Fairlingo al vanaf € 0,05 per woord jouw tekst vertalen. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een welkomstkorting van 10%.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
vertalers

 

Image placeholder
Monia Elkhannoussi
Vertaalster Engels
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Jada Eliana Tuia
Vertaalster Engels
Image placeholder
Kevin Martin
Vertaler Engels
Image placeholder
Francis Mbila
Vertaler Engels

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Thai vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Thaise vertaalplatform ter wereld.